Η οργάνωση της θύρας 4
- john4serres
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Εντάξει θα πηδηξουμε τα κάγκελα από την 5 προς 4
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- painkiller4
Οριστικό: Με τη Θύρα 4 κόντρα στον ΠΑΟ
Σε συνέχεια της αποκάλυψης του SDNA και του Βασίλη Βέργη για το κλείσιμο της Θύρας 4 με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, το SDNA εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σίγουρα με τους οργανωμένους οπαδούς του απέναντι στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των play offs.
Ο Σταύρος Κοντονής θα ανακοινώσει το «λουκέτο» στην Θύρα 4 μόλις πάρει στα χέρια του την απόφαση της ΔΕΑΒ. Αυτό είναι που απομένει για την επισημοποίηση της τιμωρίας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά η ΔΕΑΒ θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο θέμα την Τρίτη 31 Μαΐου.
Οπότε αυτό σημαίνει ότι η Θύρα 4 θα είναι ανοικτή στο παιχνίδι με τους «πράσινους» στην Τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίος αγωνιστικής των play offs και αυτό είναι αν μη τι άλλο πολύ σημαντικό για τον «δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά θα έχει δίπλα του τον... 12ο παίκτη.
- Μπαρκαρούτσος
Εμείς δεν είμαστε 13.
Η 4, με τα καλά της και τα στραβά της, δεν πρέπει να κλείσει. Έστω και για τους λίγους σκόρπιους που πάνε στα "μικρά ματς"...
Η 4, με τα καλά της και τα στραβά της, δεν πρέπει να κλείσει. Έστω και για τους λίγους σκόρπιους που πάνε στα "μικρά ματς"...
- kataramenos5
Παρών σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε άθλημα για 2 χρόνια έχω την εντύπωση.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Κατι τετοιο ειχα ακουσει κι εγω αλλα ακουσα το συνθημα με Ντυναμο καιOdi έγραψε:Παρών σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε άθλημα για 2 χρόνια έχω την εντύπωση.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.

Για ενα κιλο γαυρο......

- Μπαρκαρούτσος
Πρόταση από τους ΣΦ, κίνηση ματ από Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για τη θύρα 4 της Τούμπας, θα είναι το εξής:
Ανοίγει η 4 και η 4Α κανονικότατα και κλείνει η "κερδκίδα των οργανωμένων" στο Παλατάκι...για μπάσκετ και βόλλεϋ!
Ανοίγει η 4 και η 4Α κανονικότατα και κλείνει η "κερδκίδα των οργανωμένων" στο Παλατάκι...για μπάσκετ και βόλλεϋ!

+ 1...kataramenos5 έγραψε:Κατι τετοιο ειχα ακουσει κι εγω αλλα ακουσα το συνθημα με Ντυναμο καιOdi έγραψε:Παρών σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε άθλημα για 2 χρόνια έχω την εντύπωση.Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.....
Για ενα κιλο γαυρο.......Αλλοι ξεφορτωνουνε καραβια με τόνους ασπρη σκονη κι ειναι στον αφρο.

Ντροπή, οργή και θλίψη μονάχα...
- kataramenos5