+1...obanebane έγραψε:vs συμφωνουμε μεσες ακρες και εγω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα θεωρω κυριοτερο ανταγωνιστη τον Βαζελο,και τον εβαλα και φαβορι στην κουρσα σε ποστ μου που υπαρχει σε αυτο το τοπικ.
Εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι αυτο που σου λενε ειναι οτι η αποψη σου εχει εμπεδωθει και δεν χρειαζεται αυτη η ασκοπη επαναληψη.
@ VS40, ελπίζω πλέον να το κατάλαβες...
Όσο για το αν τυχόν δεν πονάμε του λόγου μας την ομάδα κι ότι είμαστε loosers, διάβαζε και κανένα άλλο post μας, να δεις γιατί θεωρούμε ότι υπάρχουν φέτος 8 ουσιαστικοί λόγοι που ενισχύουν ακράδαντα την άποψη μας ότι, με 50-50 κορακοστραγάλια φέτος ο Π.Α.Ο.Κ. δικαιούται και θα πάρει το ΝΤΑΜΠΛ, όχι μόνο Πρωτάθλημα...
Μάλιστα μετά την χθεσινή ανακοίνωση για απομάκρυνση του επικεφαλής ιατρικού team και αντικατάστασης του γιατρού, οι λόγοι γίνανε ήδη 9 και είναι όλοι τους αντικειμενικότατοι!!
Ακόμη, επαναλαμβάνω ότι ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν αλλάζει την κατάσταση, όπως δεν το έκανε και το '76 και το '85 και η οργάνωση που βλέπω ότι υπάρχει και μάλιστα εξαπλώνεται και εκτός αγωνιστικού, με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό που θα γίνει πολύ σύντομα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. να πρωταγωνιστεί συνέχεια, για πολλά χρόνια κι όχι μονάχα για κάνα δυο τρία !!!!
Τώρα αν η αυτοκρατορία του Π.Α.Ο.Κ. δεν ξεκινήσει απ του χρόνου αλλά απ του παραχρόνου ή σε δυο χρόνια, αυτό δεν πρόκειται να με καταντήσει ούτε εμμονικό όσον αφορά την ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ούτε πως θα κοιτάω να μικρύνω τον αντίπαλο για να μεγαλώσω εγώ σαν οργανισμός, κάτι που θεωρώ πέρα για πέρα λάθος και κυνηγάς του λόγου σου μανιωδώς με τον Μποκού μεσιέ και την επαναλαμβανόμενη έως αέναη αξιολόγηση της ζέλας...
@ Λαέρτης...Κάτι ενδιάμεσο μήπως έχεις να μας γράψεις αδερφέ μπας και διαβάσουμε τίποτα ενδιαφέρον από σένα επιτέλους? Γιατί το προηγούμενο δεν θα το έγραφε ούτε ο αντίστοιχος πουστοβ@ζελος MANIAKOS (sorry @Maniac, ξέρω ότι δεν αντιγράφεσαι με τίποτα) στην "Ζελομάνια", οπότε άνετα το προσπέρασα στα γρήγορα, ως μη γραφόμενο καν...