Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από pilotos »

Για πρώτη φορά ο κομπωτης, πουλάει στο Μεξικό, να τα λέμε αυτά.
Λογικά θα έχει βάλει κάποιο ποσοστό μεταπωλησης, δεν νομίζω να τον έπιασαν κότσο
Άρα αναμένουμε μπαμ από Λιβαδειά μεριά!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:vs συμφωνουμε μεσες ακρες και εγω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα θεωρω κυριοτερο ανταγωνιστη τον Βαζελο,και τον εβαλα και φαβορι στην κουρσα σε ποστ μου που υπαρχει σε αυτο το τοπικ.
Εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι αυτο που σου λενε ειναι οτι η αποψη σου εχει εμπεδωθει και δεν χρειαζεται αυτη η ασκοπη επαναληψη.
+1...

@ VS40, ελπίζω πλέον να το κατάλαβες...
Όσο για το αν τυχόν δεν πονάμε του λόγου μας την ομάδα κι ότι είμαστε loosers, διάβαζε και κανένα άλλο post μας, να δεις γιατί θεωρούμε ότι υπάρχουν φέτος 8 ουσιαστικοί λόγοι που ενισχύουν ακράδαντα την άποψη μας ότι, με 50-50 κορακοστραγάλια φέτος ο Π.Α.Ο.Κ. δικαιούται και θα πάρει το ΝΤΑΜΠΛ, όχι μόνο Πρωτάθλημα...

Μάλιστα μετά την χθεσινή ανακοίνωση για απομάκρυνση του επικεφαλής ιατρικού team και αντικατάστασης του γιατρού, οι λόγοι γίνανε ήδη 9 και είναι όλοι τους αντικειμενικότατοι!!

Ακόμη, επαναλαμβάνω ότι ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν αλλάζει την κατάσταση, όπως δεν το έκανε και το '76 και το '85 και η οργάνωση που βλέπω ότι υπάρχει και μάλιστα εξαπλώνεται και εκτός αγωνιστικού, με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό που θα γίνει πολύ σύντομα είναι ο Π.Α.Ο.Κ. να πρωταγωνιστεί συνέχεια, για πολλά χρόνια κι όχι μονάχα για κάνα δυο τρία !!!!

Τώρα αν η αυτοκρατορία του Π.Α.Ο.Κ. δεν ξεκινήσει απ του χρόνου αλλά απ του παραχρόνου ή σε δυο χρόνια, αυτό δεν πρόκειται να με καταντήσει ούτε εμμονικό όσον αφορά την ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ούτε πως θα κοιτάω να μικρύνω τον αντίπαλο για να μεγαλώσω εγώ σαν οργανισμός, κάτι που θεωρώ πέρα για πέρα λάθος και κυνηγάς του λόγου σου μανιωδώς με τον Μποκού μεσιέ και την επαναλαμβανόμενη έως αέναη αξιολόγηση της ζέλας...

@ Λαέρτης...Κάτι ενδιάμεσο μήπως έχεις να μας γράψεις αδερφέ μπας και διαβάσουμε τίποτα ενδιαφέρον από σένα επιτέλους? Γιατί το προηγούμενο δεν θα το έγραφε ούτε ο αντίστοιχος πουστοβ@ζελος MANIAKOS (sorry @Maniac, ξέρω ότι δεν αντιγράφεσαι με τίποτα) στην "Ζελομάνια", οπότε άνετα το προσπέρασα στα γρήγορα, ως μη γραφόμενο καν...
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

επειδη το ακουω πολυ αυτο το 'μολις πεσει η επο,θα ειναι 50-50 η διαιτησια' , ειλικρινα το πιστευετε?
εγω ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα 'ξεχωρισει' απο τους 3.η φαση θα ειναι σαν τους βαλκανικους πολεμους: στον α' διωξανε οι τρεις (ελλαδα ,σερβια,βουλγαρια) τον εναν αποδυναμωμενο μεγαλο παιχτη (οθωμανικη αυτοκρατορια) και στον β' βγαλανε τα ματια τους μεταξυ τους για το ποιος θα παρει τα περισσοτερα και πιο στρατηγικα εδαφη.μακαρι να βγω ψευτης, αλλα για μενα ειναι δεδομενο.δεν ειμαστε ετοιμοι σε κανενα επιπεδο ,ουτε ως οπαδοι,ουτε ως επιχειρηματιες ουτε ως ελληνες γενικοτερα να αποδεχτουμε την ηττα, ακομα και τις φορες που την αξιζουμε.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Κατι ασχετο,αλλα φανταζομαι εδω ταιριαζει.Εχω παθει πλακα με το μισος που βγαζουν οι βαζελοι με τον ΠΑΟΚ.Σ'ολα τα σαιτ στα σχολια μ'εμας ασχολουνται και ριχνουν πολυ χολη.Οταν δουλευα Αθηνα πριν περιπου 10 χρονια,με τους μονους που "σκοτωνομουν" συνεχεια ηταν αυτοι,δε ειναι τωρινο φαινομενο και μου κανει μεγαλη εντυπωση.Στη συμπεριφορα παντως,απ'οσους γνωρισα τοτε,μακραν χειροτεροι ακομα και απο γαυρους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι βαζελοι ήταν μια ζωή υπουλοι, ο άλλος ο γαβρος σε λέει φάτσα κάρτα θα σε σφαξω αυτοί γλυώδεις το κάνουν πάντα πισωπλατα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Οι βάζελοι έχουν μια βρωμερή ελιτίστικη νοοτροπία, η οποία πηγάζει μάλλον από παλιές εποχές, τότε που αγόρασαν παιχνίδια για να παν τελικό. Αυτή ενδυναμώθηκε από το βαρδινογιαννέικο, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν όλους τους υπόλοιπους σαν υποδεέστερους. Είναι μακράν πιο σιχαμένοι των περισσότερων γαύρων, όχι όλων.

Τα βάζουν με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν μπορούν να ανεχθούν πώς μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη είναι δυνατόν να αμφισβητεί την πρωτο ή δευτεροκαθεδρία τους. Δυο 4αρες κατ' ελάχιστον θέλω, να δω τα μούτρα τους ίσα με το χώμα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Goran δε διαφωνώ σε αυτά που είπες παραπάνω. Μακάρι να γίνουμε ομάδα που να πάρει σερί πρωταθλήματα και όχι μεμονομένα. Απλά το θέμα είναι ότι όποιος έχει το ΤσουΛου δύσκολα πέφτει. Για αυτό κάποιες χρονιές στρατηγικά είναι οι κατάλληλες για να το χτυπήσεις. Αν πχ φέτος το πάρουμε, ποιος σου λέει ότι δε θα το παίρνουμε και τα επόμενα 5 χρόνια έχοντας Ιβάν + λεφτ΄Τσουλου + πόλο έλξης καλύτερων παικτών? Αν όμως το πάρει κάποιος άλλος, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ακριβώς αυτά και μάλιστα απέναντι σε πιο οργανωμένη κατάσταση, γιατί φέτος η ομάδα/ΕΟ παραπαίει και έχει αποκλειστεί. Για την επανάληψη απάντησα παραπάνω. Σόρι από την πλευρά μου, αλλά απαντούσα είτε σε ερωτήσεις είτε σε προσβολές. Ο ένας με ρώτησε που τον είδα, ο άλλος αν τον είχα γράψει στο φόρουμ, ο άλλος αν μου τρέχουν τα σάλια γιατί πάει σε ομάδα του ΠοΚ, ο άλλος γιατί τόσα σχόλια για παίκτη άλλης ομάδας (που δεν ήταν). Ουσιαστικα μπαίνεις σε φάση άμυνας να απαντάς και μετά σου την λενε ότι κούρασες.

Τέσπα, αύριο κλείνουν οι μεταγραφές και ότι έγινε έγινε. Όλοι μια γροθιά να δώσουμε τη μάξιμουμ στήριξη στην ομάδα και τον Ίβιτς για να πετύχουμε. ούτε λίγος ο τάδε ούτε τα γνωστά... Αυτούς έχουμε με αυτούς πορευόμαστε. Όταν κλείνουν οι μεταγραφές τελειώνει το "πανηγύρι". Κάθε χρονιά είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να χτίζει καινούργιες σταθερές και όχι να αποδομεί. Καλή σεζόν σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σκατά στα χανουμογαυροβάζελα.
Φχαριστημένοι όλοι;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:opaokara: :nairepaok:

Υ.Γ. ΟΚ @VS40, το θέμα έληξε...Καλή σεζόν στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και κακή σε όλους τους υπόλοιπους!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχουν οπαδοί και οπαδοί. Μην τα γενικεύουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εχει κανεις αποψη για Καρντοσο, Ρομάο, Πασιενσα και Βιάνα ; :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]N18Ir1rYXPM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Mīngus