Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:
Guitarman έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
Μαλακα ,κλαιωωωωωωω
Διάβασα πως είσαι σε τρελή παρτάρα γάμου 18ου ξαδέρφου της γυναίκας σου. Άρα υποθέτω πως είσαι παντρεμένος με Πόντια :lol:

Καλό κουράγιο στο πάρτυ!
Ποιο ποντια πεθαίνεις ,σε λίγο θα με βγει το τικ και ο κοτσαρης από τα αυτιά ,βοηθεια δεκν την παλεύω
Το κοτσαρι δεν στα έμαθε καλά η πόντια

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Βοηθειααααααααααααααααααα θέλουν να χορέψω κάποιος να έρθει να με σώσει ,τσε στείλε το ιππικο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Rizla έγραψε:Πες τα ΚΑτ, εγω μπηκα κι σε εξοδα...
Φόρος ανάκλησης;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μπαίνω όπως όλοι κι εγώ μετά την δουλειά να διαβάσω κανα μπαν, κανα καντήλι, καναν γιακά σκισμένο, βλέπω κοντά 25 καινούριες σελίδες, εδώ είμαστε, βάζω ποτάρα.

Και βλέπω τον γκόραν να ανακαλεί.

Ε άντε κάντε μας την χάρη να πούμε.

Τζάμπα και το ποτήρι που (δεν) θα πλύνω.

Δ*νη, γύρνα πίσω, ή έστω τηλεφώνα τον RoMaN.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε να σας πω, καμια συναντηση σαλονικα θα κανουμε? Ειναι μαλακια να μιλαμε χρονια με καποιους και να μη γνωριστουμε. Θα πεσει πολυ γελιο. Γκοραν εσενα δε θελω να σε γνωρισω γιατι θα αναλυεις ποση ωρα εκανε η σερβιτορα να φερει τον καφε
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

:lol: :lol:

Οποτε θες dim! Βέβαια αν δε θες να γνωρίσεις και μένα τοτε ανακαλώ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Του χρονου κλείνει δέκα χρονια το φορουμ

Ας γίνει κανα ιβεντ να γνωριστούμε
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

και μολις παμε εκει, θα δουμε μια μεγαλη πινακιδα απ'εξω που θα γραφουν οι μοντ "Ανακαλουμε το ιβεντ" :twisted:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dimg4 έγραψε:Ε να σας πω, καμια συναντηση σαλονικα θα κανουμε? Ειναι μαλακια να μιλαμε χρονια με καποιους και να μη γνωριστουμε. Θα πεσει πολυ γελιο. Γκοραν εσενα δε θελω να σε γνωρισω γιατι θα αναλυεις ποση ωρα εκανε η σερβιτορα να φερει τον καφε
Μιση ωρα πριν το επομενο Ευρωπαικο θα ειμαι εξω απο την μπουτικ.
Στα αριστερα οπως κοιτας την πορτα,θα με βρεις ευκολα.
Θα κραταω το αυτογραφο του Σαλπιγγιδη που ειχα ανεβασει
τις καλες κοντοεποχες.

Εννοειται οτι θα ειναι φωτοτυπια,
το πρωτοτυπο το εχω σε ...θυριδα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Marianov6 έγραψε:και μολις παμε εκει, θα δουμε μια μεγαλη πινακιδα απ'εξω που θα γραφουν οι μοντ "Ανακαλουμε το ιβεντ" :twisted:

Αφου δεν εχουν χιούμορ ρε πως να το σκεφτούν αυτο :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μπαίνει κάποιος και γράφει κάποια ουσιαστικά προβλήματα του forum ζητώντας απλούστατες διευκρινίσεις για κάποια το πιθανότερο αχρείαστα πράγματα που γράφτηκαν σε ένα post ενός moderator, ίσως και για δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος του και μόνο...

Απάντηση σ αυτά τα απλά πραγματάκια που ρωτάει δεν παίρνει και αργότερα απευθύνει τις απορίες του ξανά, ΚΑΙ στους υπόλοιπους moderators, οι οποίοι όμως μην δείχνοντας εμπράκτως την γνωστή από πολλλές άλλες περιπτώσεις αλληλεγγύη τους στον μπλε συνάδελφο τους δεν απαντούν επίσης, ενημερώνοντας τον σοβαρά ενδιαφερόμενο!!!!

Τουναντίον και με μπροστάρη έναν άλλο απλό συμφορουμίτη, ο οποίος μάλιστα λίγο καιρό πριν έχει κατηγορήσει τον θέτοντα τις απορίες του προς διευκρίνιση, ότι πατρονάρει δια του ηγεμονισμού του μια πιθανολογούμενη μικρή παρέα οπαδών μέσα στο forum, το κατά την προσωπική μου άποψη πάντα σοβαρότερο topic εδώ μέσα, το οποίο αφορά τα "Προβλήματα και λύσεις για το forum" μετατρέπεται σε πραγματική παρωδία κωμωδίας για 15 και πλέον σελίδες...Τα 2-3 ουσιαστικά και on topic posts με τις απορίες-προβλήματα για το forum και τις ζητούμενες πιθανολογούμενες λύσεις τους χάνονται αναπάντητα στο βάθος των σελίδων που τα καλύπτουν!!

Ένας απ τους υπόλοιπους moderatorr, μία φορά κάπου στο μέσον όλου αυτού του πάρτυ, παρατηρεί γενικόλογα λέγοντας απλά ότι μαζεύτηκαν πολλές ειρωνείες, ενώ κάποιοι απ τους υπόλοιπους συμμετέχουν κιόλας σε όλο αυτό το off topic ασταμάτητο μπέρδεγουεϊ για ΧΑΒΑΛΕ, δίχως ούτε μία παραπάνω ενόχληση!!

Το "φαινόμενο ανακαλώ" τείνει να επεκταθεί και σε άλλα topics με μορφή πυρκαϊάς εύφλεκτων υλικών δημιουργώντας ίσως για κάποιους πολύ χαβαλετζίδικο μεν, σπαμάρισμα δε, αλλά η αδιαφορία των moderators ή η πιθανολογούμενη διάθεση τους επίσης για χαβαλέ την αφήνει από τουλάχιστον απαρατήρητη έως ανεξέλεγκτη!!!!

Αυτά...

@Mike, πολλά συγχαρητήρια από μέρους μου φίλε, αν και δεν γνωριζόμαστε καν!!!! Είσαι πολύ ρεαλιστής αλλά και διορατικότατος...Η επισήμανση σου πριν κάτι μερούλες, αν και μικρή και πάναπλη, ήταν η σημαντικότερη που έχει γίνει μέχρι τώρα θαρρώ εδώ μέσα:

"Εξαρτάται τι είδους forum θέλουμε..." είχες γράψει, σ αυτό το topic θαρρώ!!!

Οι υπόλοιποι, συμφορουμίτες, moderators και admin team είστε αυτοί που αποφασίζετε γι αυτό ακριβώς...
Καλή συνέχεια σε όλους μας...

Υ.Γ. Προσωπικά δεν έχω κάνει καθόλου λίγο χαβαλέ εδώ μέσα, έχω πειράξει (τρολάρει που το λέτε) αρκετό κόσμο χάριν γούστου ή απαντώντας κάποιες φορές σε ανάλογα τρολαρίσματα, προσπαθώντας όσο γίνεται να το κάνω μέσα στο "Καφενείο", στα "Ανέκδοτα" ή σε άλλα topics που αφορούν την διασκέδαση, δίχως ομολογουμένως ολοκληρωτική επιτυχία...Ίσως αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν οι περισσότεροι πλέον, δίχως φυσικά καμία διάθεση πατροναρίσματος ή νουθεσίας-γαλούχησης με τις οποίες κάποιοι γελάνε τρανταχτά στο άκουσμα τους...

Υ.Γ. 2...Συγκαλυμένες ή μη τυχόν απειλές ούτε θα με τρομάξουν, ούτε θα με φιμώσουν...

Υ.Γ. 3...Τις προσπάθειες που κάνω για να μην εξωτερικεύω πλέον γράφοντας τα συναισθήματα μου για όσα γράφω μέσω μιας υπερβολικής χρήσης emoticons και bold μεγάλων γραμμάτων, κάποιος τις επισήμανε και τον ευχαριστώ που παρατήρησε μια μεγάλη αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ήμουν 100% σίγουρος πως θα γράψεις και για την "γενικόλογη" παρατήρηση μου.Μα 100% όμως.

Πολλά από τα παιδιά που έγραψαν διευκρίνισαν πως δεν πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης ή ειρωνείας.Ενδεικτικά οι barlow και che.

Μην δίνεις συνέχεια,μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.

Παρακαλώ να μπει μια τελεία εδώ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Odi έγραψε:Ήμουν 100% σίγουρος πως θα γράψεις και για την "γενικόλογη" παρατήρηση μου.Μα 100% όμως.

Πολλά από τα παιδιά που έγραψαν διευκρίνισαν πως δεν πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης ή ειρωνείας.Ενδεικτικά οι barlow και che.

Μην δίνεις συνέχεια,μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.

Παρακαλώ να μπει μια τελεία εδώ.

Ανακαλέστε κύριοι ! Ενώ αν ήμουν εγώ μόδ θα έκανα flaming για να ανάψουν τα αίματα και νΑ πλακωθητε ,θα επαιρνα ποπ κορν και θα έβλεπα τα νούμερα και τα κλικς να πηγαίνουν στο θεό ,αλλα που ξέρουν από μμε αυτοί οι αρτηριακοσκληρωτικοι μοδ που έχουμε? Εκλογές άμεσα ν μπουν νέα μυαλά στην κυβέρνηση. :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ίσως Οδυσσέα να έπρεπε να ανακαλέσουν οι είρωνες χρήστες πριν τη τελεία βέβαια..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εννοείται αυτό συνάδελφε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”