Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ace79grpaok
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
τστστστστσττστσ καμμιά επιθυμία για πρόοδο.Μαλωστε ελεύθερα παιδια καθαρηζω εγώ με τα μπαν.
ace εσυ το παραέκανες.
γενικά, ας βάζουμε μια τελεία στο θέμα, έστω άνω.
τώρα,
goran64 :
θα με κάνεις να γράψω σεντόνι τελευταία κυριακή του καλοκαιριού αλλά... ας το κάνω
. ελπίζω βέβαια, να μην οδηγηθούμε σε νέα σετ ύπνου εξαιτίας αυτού και ναι, αν συνεχιστεί η ίδια διάθεση θα ανακαλέσω στη μνήμη μου τις δυνατότητες που μου δίνει η θέση του διαχειριστή του φόρουμ.
πάμε τώρα με τη σειρά και αριθμημένα όπως τα έγραψες τότε.
απο ότι καταλαβαίνεις, όταν έχω δύο φορές πει ότι όσα αναρωτιέσαι απαντιούνται εδώ και ημέρες στο παρόν μάλιστα τόπικ, συνεχίζεις να χάνεις το νόημα.
και πραγματικά, αυτό με θλίβει και μάλιστα σκέφτομαι ακόμα και να ανακαλέσω αμα λάχει. σοβαράτώρα.
υγ: χαλάρωσε ρε μαν και δές το λίγο αλλιώς. γράφε λιγότερο, κράτα πράματα και για εσένα. μη μπλέκεσαι σε όλα συνέχεια, κουράζεται και το μυαλό και μερικές φορές το χάνουμε το θέμα. σοβαρά, σοβαρά τώρα. πραγματικά στενχωριέμαι ώρες ώρες και ας μη σε ξέρω. ο αυτοσαρκασμός είναι σωτηρία στη ζωή.
υγ: γιατί ο Kgeo, δε ξεχνά. ο Kgeo.
γενικά, ας βάζουμε μια τελεία στο θέμα, έστω άνω.
τώρα,
goran64 :
θα με κάνεις να γράψω σεντόνι τελευταία κυριακή του καλοκαιριού αλλά... ας το κάνω

πάμε τώρα με τη σειρά και αριθμημένα όπως τα έγραψες τότε.

\goran64 έγραψε:1...Ποια είναι (στο εν λόγω μήνυμα φυσικά) η ακριβής έννοια της φράσης "να αρχίζουν να αλλάζουν πριν βουλιάξουν"; η ακριβής έννοια δεν δύναται να δωθεί καθώς η ίδια η έκφραση αποτελεί σχήμα λόγου. Ειδικότερα όμως μπορεί να σημαίνει και όσα διαπιστώνουμε στις τελευταίες σελίδες.
2...Τι ακριβώς είναι προφανές εκτός του ότι ο γκόραν64 έχει (πολλά) περισσότερα posts ανά ημέρα απ τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που αναφέρονται;, moderators ή και όχι είναι προφανές ότι ο γκοραν σπαμαρει εδώ και πολλούς μήνες. μήνες. όχι ημέρες, μήνες. μπλέκεται σε κάθε λογής συζήτηση αλλά για κάποιο (?) λόγο καταλήγει στο 80% σε διαμάχες/παρεξηγήσεις μεταξύ μελών. το που οφείλεται αυτό έχει αναλυθεί στις 200 ξερω γώ τελευταίες σελίδες του τοπικ
3...Υπάρχει έως τα τώρα κάποιο όριο στο ποστάρισμα ανά ημέρα; όχι και δεν θέλουμε να μπει. το έγραψα καθαρά πιστεύω.
4...Ποιες είναι πιθανά κάποιες απ τις "άλλες λύσεις που θα αναζητηθούν"; ευκολάκι.
5...Γιατί υπάρχει περίπτωση να σας "αναγκάσουμε να βάλετε φραγή στον ημερήσιο αριθμό ποστς"; απαντήθηκε.
6...Είναι δυσάρεστο ή αποτελεί κάποιου είδους πρόβλημα για το PAOKmania forum όταν κάποιος κάνει 20, 50 ή και 100 posts την ημέρα κατά Μ.Ο., ειδικά δε όταν αυτά δεν είναι ούτε υβριστικά, ούτε όμως και προσβλητικά και ειρωνικά για κανένα μέλος του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και του forum και για ποιον λόγο; το τί είναι κάθετι υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που μπορούν να το κρίνουν. όπως επίσης και η πλειονότητα των ποστ και των αντιδράσεων κτλ κτλ.
7...Πόσα περίπου "ενεργά" topics έχει το PAOKmania forum; με έλεγαν μικρό ότι αν κάτσεις να μετρήσεις τα αστέρια, θα βγάλεις σπυράκια. δε μου αρέσουν τα σπυράκια...
8...Το τελευταίο εξάμηνο (αν μπορείς να γνωρίζεις) έχουν αυξηθεί ή μειωθεί τα συνολικά ημερήσια posts όλων των μελών του PAOKmania forum σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο; έρευνα αγοράς και έτσι;καλά πάει το φόρουμ αλλά λείπουν φωνές. βέβαια, όσο παίζει μπάλα η ομάδα πάντα θα παίζει καλύτερα και ο λαός. αιώνια παραδοχή.
K_geo, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις διευκρινίσεις που ζητάω, τις οποίες θα προτιμούσα αριθμημένες και απλές όπως οι αντίστοιχες ερωτήσεις μου... παρακαλώ.
απο ότι καταλαβαίνεις, όταν έχω δύο φορές πει ότι όσα αναρωτιέσαι απαντιούνται εδώ και ημέρες στο παρόν μάλιστα τόπικ, συνεχίζεις να χάνεις το νόημα.
και πραγματικά, αυτό με θλίβει και μάλιστα σκέφτομαι ακόμα και να ανακαλέσω αμα λάχει. σοβαράτώρα.
υγ: χαλάρωσε ρε μαν και δές το λίγο αλλιώς. γράφε λιγότερο, κράτα πράματα και για εσένα. μη μπλέκεσαι σε όλα συνέχεια, κουράζεται και το μυαλό και μερικές φορές το χάνουμε το θέμα. σοβαρά, σοβαρά τώρα. πραγματικά στενχωριέμαι ώρες ώρες και ας μη σε ξέρω. ο αυτοσαρκασμός είναι σωτηρία στη ζωή.
υγ: γιατί ο Kgeo, δε ξεχνά. ο Kgeo.
- ace79grpaok
Kgeo εσύ το παράκανες,πάρε 10100202 μιλισεκοντ μπαν για να μάθεις .
Μεχρι να κανω σκρολ νταουν χαλασε το ποντικι.goran 64 έγραψε:Μπαίνει κάποιος και γράφει κάποια ουσιαστικά προβλήματα του forum ζητώντας απλούστατες διευκρινίσεις για κάποια το πιθανότερο αχρείαστα πράγματα που γράφτηκαν σε ένα post ενός moderator, ίσως και για δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος του και μόνο...
Απάντηση σ αυτά τα απλά πραγματάκια που ρωτάει δεν παίρνει και αργότερα απευθύνει τις απορίες του ξανά, ΚΑΙ στους υπόλοιπους moderators, οι οποίοι όμως μην δείχνοντας εμπράκτως την γνωστή από πολλλές άλλες περιπτώσεις αλληλεγγύη τους στον μπλε συνάδελφο τους δεν απαντούν επίσης, ενημερώνοντας τον σοβαρά ενδιαφερόμενο!!!!
Τουναντίον και με μπροστάρη έναν άλλο απλό συμφορουμίτη, ο οποίος μάλιστα λίγο καιρό πριν έχει κατηγορήσει τον θέτοντα τις απορίες του προς διευκρίνιση, ότι πατρονάρει δια του ηγεμονισμού του μια πιθανολογούμενη μικρή παρέα οπαδών μέσα στο forum, το κατά την προσωπική μου άποψη πάντα σοβαρότερο topic εδώ μέσα, το οποίο αφορά τα "Προβλήματα και λύσεις για το forum" μετατρέπεται σε πραγματική παρωδία κωμωδίας για 15 και πλέον σελίδες...Τα 2-3 ουσιαστικά και on topic posts με τις απορίες-προβλήματα για το forum και τις ζητούμενες πιθανολογούμενες λύσεις τους χάνονται αναπάντητα στο βάθος των σελίδων που τα καλύπτουν!!
Ένας απ τους υπόλοιπους moderatorr, μία φορά κάπου στο μέσον όλου αυτού του πάρτυ, παρατηρεί γενικόλογα λέγοντας απλά ότι μαζεύτηκαν πολλές ειρωνείες, ενώ κάποιοι απ τους υπόλοιπους συμμετέχουν κιόλας σε όλο αυτό το off topic ασταμάτητο μπέρδεγουεϊ για ΧΑΒΑΛΕ, δίχως ούτε μία παραπάνω ενόχληση!!
Το "φαινόμενο ανακαλώ" τείνει να επεκταθεί και σε άλλα topics με μορφή πυρκαϊάς εύφλεκτων υλικών δημιουργώντας ίσως για κάποιους πολύ χαβαλετζίδικο μεν, σπαμάρισμα δε, αλλά η αδιαφορία των moderators ή η πιθανολογούμενη διάθεση τους επίσης για χαβαλέ την αφήνει από τουλάχιστον απαρατήρητη έως ανεξέλεγκτη!!!!
Αυτά...
@Mike, πολλά συγχαρητήρια από μέρους μου φίλε, αν και δεν γνωριζόμαστε καν!!!! Είσαι πολύ ρεαλιστής αλλά και διορατικότατος...Η επισήμανση σου πριν κάτι μερούλες, αν και μικρή και πάναπλη, ήταν η σημαντικότερη που έχει γίνει μέχρι τώρα θαρρώ εδώ μέσα:
"Εξαρτάται τι είδους forum θέλουμε..." είχες γράψει, σ αυτό το topic θαρρώ!!!
Οι υπόλοιποι, συμφορουμίτες, moderators και admin team είστε αυτοί που αποφασίζετε γι αυτό ακριβώς...
Καλή συνέχεια σε όλους μας...
Υ.Γ. Προσωπικά δεν έχω κάνει καθόλου λίγο χαβαλέ εδώ μέσα, έχω πειράξει (τρολάρει που το λέτε) αρκετό κόσμο χάριν γούστου ή απαντώντας κάποιες φορές σε ανάλογα τρολαρίσματα, προσπαθώντας όσο γίνεται να το κάνω μέσα στο "Καφενείο", στα "Ανέκδοτα" ή σε άλλα topics που αφορούν την διασκέδαση, δίχως ομολογουμένως ολοκληρωτική επιτυχία...Ίσως αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν οι περισσότεροι πλέον, δίχως φυσικά καμία διάθεση πατροναρίσματος ή νουθεσίας-γαλούχησης με τις οποίες κάποιοι γελάνε τρανταχτά στο άκουσμα τους...
Υ.Γ. 2...Συγκαλυμένες ή μη τυχόν απειλές ούτε θα με τρομάξουν, ούτε θα με φιμώσουν...
Υ.Γ. 3...Τις προσπάθειες που κάνω για να μην εξωτερικεύω πλέον γράφοντας τα συναισθήματα μου για όσα γράφω μέσω μιας υπερβολικής χρήσης emoticons και bold μεγάλων γραμμάτων, κάποιος τις επισήμανε και τον ευχαριστώ που παρατήρησε μια μεγάλη αλήθεια...
Τι ειδους φορουμ θελουμε? Αυτο που επικρατει εδω κ λιγες μερες. Χαβαλε και καλη διαθεση, ωραια αγωνια για μεταγραφη και γενικα ενα παρειστικο κλιμα.
Δειχνεις οτι απλα εχεις ριζωμενο τον κομπλεξισμο και το προφιλ του απουσιολογου. Τι εννοω με το "απουσιολογου"? Ολοι πηγαμε γυμνασιο και ξερουμε παντα ποιος ηταν απουσιολογος.
Σε βαρεθηκα φιλε, εχουμε κανει μια ωραια χαβαλετζιδικη ατμοσφαιρα εδω κ μερες κ συμμετεχουν ολοι και ερχεσαι με υφος χλαπατσα
- teo4giannitsa
Ρε φιλε ειμαι κατα του ιγκνορ αν εννοεις αυτο. Αλλα θα γινω ο πρωτος που θα τολμησει να πει οτι οσο ηταν σε μπαναρισμα το φορουμ ηταν ηρεμο. Οταν αποχωρησει οριστικα τοτε θα ηρεμησει εντελως το φορουμ απο ασκοπες ηλιθιες σεντονατες απαντησεις και αναλυσεις που δειχνουν ανθρωπο χωρις social life και με την αναγκη να αποδειξει κατι εδω μεσα.
Ασχημο πραγμα η ανασφαλεια και η αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης
Έχουν περάσει περίπου 90000000 Milliseconds, 124954 ανακλήσεις και ένας ποντιακός γάμος και ακόμη να κάνετε τον Εις μοντ?

Dim και εσύ τα ίδια έκανες όταν είχες διαφωνίες για σαλπι και μπερμπα. ....ουδείς αναμάρτητος ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του το πάρειστικο όταν την πέφτουν πολλοί σε έναν δεν είναι ωραίο ,αλλά εσύ επειδή δεν τον γουστάρεις το διασκεδαζεις σε είδαμε όταν σκοτώνοσουν για αλλα θέματα με διάφορους εδώ τι έκανες όλο παράπονο και αδικημένος το έπαιζες. .......σταματήστε το όσο είναι καιρός γιατί στο τέλος θα φαγωθειται μεταξύ σας και εσείς που την πέφτετε στον γκοραν με ειρωνιες και χαζομάρες. .....κάποιοι γκοραν δεν σε ειρωνευονται αλλά σε κριτικαρουν καλοπροαιρετα αυτούς μην τους προσπερνάς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- teo4giannitsa
Αν αναφερεσαι σε εμενα εννοω πατα το βελακι στο πληκτρολογιο για σκρολ νταουνDimg4 έγραψε:Ρε φιλε ειμαι κατα του ιγκνορ αν εννοεις αυτο. Αλλα θα γινω ο πρωτος που θα τολμησει να πει οτι οσο ηταν σε μπαναρισμα το φορουμ ηταν ηρεμο. Οταν αποχωρησει οριστικα τοτε θα ηρεμησει εντελως το φορουμ απο ασκοπες ηλιθιες σεντονατες απαντησεις και αναλυσεις που δειχνουν ανθρωπο χωρις social life και με την αναγκη να αποδειξει κατι εδω μεσα.

Καλως τον συνηγορο. Ποτε δεν επρηζα τα αρχ του φορουμ με 1 σελιδα σεντονια χωρις λογο. Για σαλπι και μπερμπατοφ παντα εγραφα με επιχειρηματα και ειδικοτερα για τον σαλπι εγραφα πραγματα που δεν ηξεραν εδω μεσα. Οπως εδωσα και πριν τους αρδ οτι επιστρεφει. Μηνες πριν το μαθουν οποτε μη γραφεις οτι ναναι ισα ισα για να ακουστεις
Τολμας να κανεις υποδειξεις στον προεδρο της νεοσυστατης συντονιστικης επιτροπης?teo4giannitsa έγραψε:Αν αναφερεσαι σε εμενα εννοω πατα το βελακι στο πληκτρολογιο για σκρολ νταουνDimg4 έγραψε:Ρε φιλε ειμαι κατα του ιγκνορ αν εννοεις αυτο. Αλλα θα γινω ο πρωτος που θα τολμησει να πει οτι οσο ηταν σε μπαναρισμα το φορουμ ηταν ηρεμο. Οταν αποχωρησει οριστικα τοτε θα ηρεμησει εντελως το φορουμ απο ασκοπες ηλιθιες σεντονατες απαντησεις και αναλυσεις που δειχνουν ανθρωπο χωρις social life και με την αναγκη να αποδειξει κατι εδω μεσα.
- teo4giannitsa