Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
-
Μπαρκαρούτσος
Α λολ οκ!
Σύντομα στις οθόνες σας...
agios έγραψε:Έχω μόνο έναν ενδοιασμό...μήπως θέλετε τον ορισμό του φοροεξτρέμ που θέλει να φύγει από την Αραβία και είναι υπερπαιχτούρα Μoussa Sow??Φενερ και Κρ. Παλλας ψάχνονται.Φενέρ θα πάρει ο Άντβοκατ δικό του παιδί τον Λενς,Πάλλας δεν μπορείς να πας με πτήση από Αραβία στην Αγγλία θεωρείσαι τρομοκράτης κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις,άρα??Βρε λες???
agios έγραψε:Εντάξει αφού βάζει ο Μοντέλα αλλάγη Σοσα με μια εβδομάδα στην προπόνηση και στα καπάκια Λαπαντούλα δεν πρόκειτε να παίξει ποτέ φέτος ο Αντριάνο....
Έχω μόνο έναν ενδοιασμό...μήπως θέλετε τον ορισμό του φοροεξτρέμ που θέλει να φύγει από την Αραβία και είναι υπερπαιχτούρα Μoussa Sow??Φενερ και Κρ. Παλλας ψάχνονται.Φενέρ θα πάρει ο Άντβοκατ δικό του παιδί τον Λενς,Πάλλας δεν μπορείς να πας με πτήση από Αραβία στην Αγγλία θεωρείσαι τρομοκράτης κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις,άρα??Βρε λες???
Μπα άσε άσε Αντριάνο έχω ψηθεί καιρό...
πάνω στην αλλαγή το ίδιο σκέφτηκα, δεν τον υπολογίζει ο Μοντέλα. Αν μείνει μίλαν τώρα, τον χειμώνα θα πρέπει να είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός μας στόχος
Ντορτι αρπαξε η μιλαν... φυγε οσο ειναι καιρος απ τα λιμα αντριανικο, τσακω και τον κατσαπλιανκα οπως θα ρχεσαι κ ισως τοτε το παρουν ολοι πρεφα ποιος θα σηκωσει το γκιουμι της ουεφα...
- Kostas_Peraia4
Για να παρουμε παρουσιες?
Ποιοι θα περιμενουν ΚΑΙ σημερα τα πρωτοσελιδα?
Αυτοί οι δύο παίκτες σου αλλάζουν επίπεδο 50-70%...Είναι αμαρτία να μην τους παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσης (διαπραγμάτευσης)...
εγω εδω θα ειμαι, είναι ώρα για τα λατινοαμερικάνικα παιχνίδια
Έχω κι άλλο έργο Roman!!!Γυρνάει ο Κωλοπιάνω πάλι Ουκρανία με κονέ Μίχελ καμιά Σαχτάρ με την προυπόθεση να πάρουμε Τάισον που λήγει του χρόνου έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του..Με πιάνεις έτσι??Τάισον και Αντριάνο ξανά μαζί και τέτοια...RoMaN έγραψε:Α λολ οκ!![]()
agios έγραψε:Έχω μόνο έναν ενδοιασμό...μήπως θέλετε τον ορισμό του φοροεξτρέμ που θέλει να φύγει από την Αραβία και είναι υπερπαιχτούρα Μoussa Sow??Φενερ και Κρ. Παλλας ψάχνονται.Φενέρ θα πάρει ο Άντβοκατ δικό του παιδί τον Λενς,Πάλλας δεν μπορείς να πας με πτήση από Αραβία στην Αγγλία θεωρείσαι τρομοκράτης κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις,άρα??Βρε λες???
Kostas_Peraia4 έγραψε:Για να παρουμε παρουσιες?
Γιατι πιστεύεις οτι θα βγάλουν παλι ονομα
- ace79grpaok
Είμαι σε έναν γάμο δεκατοογδοου ξαδερφου της γυναίκας στo event στο δερβενι και έχω βαρεθεί την ζωή μου ,πείτε κάνα νεο από το μετοπο των μετεγραφων
- ace79grpaok
Πες τίποτα ρε τσε ,δεν την παλεύω έχω γνωρίσει κάθε απίθανο ξαδερφο ,μπατζανάκη και συμπςθερο δεν την παλευωche4 έγραψε:Θεουλης ο εις
- ilovegame27
Και εγώ μάλλον αφου παίζω στοίχημα Μεξικό και MLS!
Πάντως πριν κάνα μήνα θεωρούσα όνειρο απατηλό του Λουις Αντριάνο τώρα με τον παραγκωνισμό του από τον Μοντελα και την επικείμενη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για να μην μείνει εκεί χωρίς να παίζει και την γνωριμία ΤΟΥ Μίχελ ίσως να είναι πιθανό το deal!
Kai μιλάμε για ενα φορ που πριν πάει στην Μίλαν έριχνε τριάρες στο cl
Πάντως πριν κάνα μήνα θεωρούσα όνειρο απατηλό του Λουις Αντριάνο τώρα με τον παραγκωνισμό του από τον Μοντελα και την επικείμενη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για να μην μείνει εκεί χωρίς να παίζει και την γνωριμία ΤΟΥ Μίχελ ίσως να είναι πιθανό το deal!
Kai μιλάμε για ενα φορ που πριν πάει στην Μίλαν έριχνε τριάρες στο cl
ace79grpaok έγραψε:Πες τίποτα ρε τσε ,δεν την παλεύω έχω γνωρίσει κάθε απίθανο ξαδερφο ,μπατζανάκη και συμπςθερο δεν την παλευωche4 έγραψε:Θεουλης ο εις
Καλα ειναι εκει γιατι εδω νεκρά και θα εκραγεις παλι