agios έγραψε:Έχω μόνο έναν ενδοιασμό...μήπως θέλετε τον ορισμό του φοροεξτρέμ που θέλει να φύγει από την Αραβία και είναι υπερπαιχτούρα Μoussa Sow??Φενερ και Κρ. Παλλας ψάχνονται.Φενέρ θα πάρει ο Άντβοκατ δικό του παιδί τον Λενς,Πάλλας δεν μπορείς να πας με πτήση από Αραβία στην Αγγλία θεωρείσαι τρομοκράτης κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις,άρα??Βρε λες???
agios έγραψε:Εντάξει αφού βάζει ο Μοντέλα αλλάγη Σοσα με μια εβδομάδα στην προπόνηση και στα καπάκια Λαπαντούλα δεν πρόκειτε να παίξει ποτέ φέτος ο Αντριάνο....
Έχω μόνο έναν ενδοιασμό...μήπως θέλετε τον ορισμό του φοροεξτρέμ που θέλει να φύγει από την Αραβία και είναι υπερπαιχτούρα Μoussa Sow??Φενερ και Κρ. Παλλας ψάχνονται.Φενέρ θα πάρει ο Άντβοκατ δικό του παιδί τον Λενς,Πάλλας δεν μπορείς να πας με πτήση από Αραβία στην Αγγλία θεωρείσαι τρομοκράτης κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις,άρα??Βρε λες???
Μπα άσε άσε Αντριάνο έχω ψηθεί καιρό...
Έχω κι άλλο έργο Roman!!!Γυρνάει ο Κωλοπιάνω πάλι Ουκρανία με κονέ Μίχελ καμιά Σαχτάρ με την προυπόθεση να πάρουμε Τάισον που λήγει του χρόνου έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του..Με πιάνεις έτσι??Τάισον και Αντριάνο ξανά μαζί και τέτοια...RoMaN έγραψε:Α λολ οκ!![]()
agios έγραψε:Έχω μόνο έναν ενδοιασμό...μήπως θέλετε τον ορισμό του φοροεξτρέμ που θέλει να φύγει από την Αραβία και είναι υπερπαιχτούρα Μoussa Sow??Φενερ και Κρ. Παλλας ψάχνονται.Φενέρ θα πάρει ο Άντβοκατ δικό του παιδί τον Λενς,Πάλλας δεν μπορείς να πας με πτήση από Αραβία στην Αγγλία θεωρείσαι τρομοκράτης κατευθείαν χωρίς ερωτήσεις,άρα??Βρε λες???
Σύντομα στις οθόνες σας...
Kostas_Peraia4 έγραψε:Για να παρουμε παρουσιες?
Ποιοι θα περιμενουν ΚΑΙ σημερα τα πρωτοσελιδα?
Πες τίποτα ρε τσε ,δεν την παλεύω έχω γνωρίσει κάθε απίθανο ξαδερφο ,μπατζανάκη και συμπςθερο δεν την παλευωche4 έγραψε:Θεουλης ο εις
ace79grpaok έγραψε:Πες τίποτα ρε τσε ,δεν την παλεύω έχω γνωρίσει κάθε απίθανο ξαδερφο ,μπατζανάκη και συμπςθερο δεν την παλευωche4 έγραψε:Θεουλης ο εις