Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Petros1988 »

Βλεπω οτι το θεμα Τζιολη παιρνει τεραστιες διαστασεις και δε μπορω να καταλαβω το γιατι;Τι σας χαλασε;Καταρχην Δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ για την ομαδα που παει για ψιλα τον βλεπουμε εδω και χρονια.Δευτερον Φετος δε θα επαιζε καθολου για τις 2 θεσεις πισω απο τον επιτελικο υπαρχουν cimirot,canias, χαρισης,Σακχοβ και ισως για εκει μπορει να υπολογιστει σε περιπτωση αναγκης ο Πελκας Στη θεση του Επιτελικου εχεις Μπισεσβαρ Περευρα.Δεν χωρουσε ουτε στη 18αδα ο Τζιωλης χαιρομαι που φευγει γιατι ο Ιβιτς ξερει τι του γινεται.Δειξτε εμπιστοσυνη μια φορα στον προπονητη κ σεβαστητε τις επιλογες του αλλιως δε θα παμε μπροστα!Μη γκρινιαζεται Ο Τζιολης δεν κανει για τον Παοκ τελος.Πιο πολυ στενοχωριεμαι για κατσε παρα για Τζιολη.Αλλα δε μιλαω γιατι σεβομαι τον Προπονητη μας που ξερει την ομαδα και την Αγαπαει.Φτανει πια με τον Τζιολη ουτε χρειαζεται ο Παοκ αλλον χαφ 6αρι και αυτα που γραφεται.Ο Παοκ απο την επιθεση και πισω ειναι υπερπληρης!!!!Εναν επιθετικο θελει η Ομαδα για 11αδα!Φτανει με τα καλα παιδια και τους καλους επαγγελματιες αυτοι να πανε στην Εκκλησια.Φτανει.Αν αποκτηθει επιθετικος ο Κλαους πρεπει να εινα παγκο γιατι και αυτος εφτασε ταβανι στον Παοκ ειναι ενα καλος επιθετικος για αλλαγη ομως οχι για Βασικος.Σημαια λετε ο Κλαους και Παοκτης τι να το κανω οταν τοσα χρονια βλεπω οτι δε μπορει για το κατι παραπανω;Δεν ειναι λυση να γκρινιαζουμε και να κρινουμε.Ενοθειτε να γινουμε ολοι μια γροθια!Να γεμισει παλι η Τουμπα ,δειξτε εμπιστοσυνη στον Ιβιτς!Και ολα θα πανε καλα φετος εχουμε προπονητη επιτελους που ξερει την Ομαδα και ξερει τη Θελει.Η Πολη απο μεσα επεσε οχι απο εξω!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:το να είναι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ συνεχώς μέτριος ή κακός με κάνει να προβληματιστώ ή και να χαλαστώ,ως εκεί.

το να αβαντάρεται όμως προκλητικά από τους γλοιώδεις αρδ θα με κάνει να τον σιχαθώ!

γαμώ τα κωλομπαριλίκια σας ρε τσόγλανοι,αυτά μας φάγανε μια ζωή!!
Αυτό ακριβώς!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ettien έγραψε:Το πρόβλημα με την ενδεχομενη αποχωρηση του Τζιόλη είναι ότι χάνουμε σε ύψος. Γενικά έχουμε κοντή ομάδα και αυτό ισως είναι πρόβλημα. Τωρα θα μου πει κάποιος και η Μπαρτσελόνα κοντη είναι. :mrgreen:
Ας βάλουμε ένα παλούκι 3 μέτρα κάπου και ας το δηλώσουμε σαν wood 6

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μπράβο σου ρε vs για την αισιοδοξία που βγάζεις,όχι άδικα κατ εμέ.
Έτσι πρέπει,να πιστέψουμε στην Ομάδα και να την στηρίξουμε.
Έχω την αίσθηση ότι η πλειοψηφία βλέπει ότι κάτι καλό γίνεται φέτος.
Άντε να κλείσει και το ροστερ αλλά και τα ροστερ των υπολοίπων για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

vs40 έγραψε:Εγώ τις τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια όνειρα με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τον Ίβιτς να είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της επιτυχίας. Έχει πολλά κάκαλα και βλέπει πολύ μπάλα. Έχτισε μια ομάδα νωρίς μαζί με το Μίχελ, την ρόλαρε στην προετοιμασία με 30 παίκτες, ενώ άφησε πίσω όσους ξεκάθαρα δεν ήθελε. Έπειτα απέκτησε γνώμη και για άλλους που ήθελε να παραχωρηθούν, και σήμερα μετά από τους επίσημους αγώνες, προχωρά θέλοντας να βάλει στο ρόστερ την τελευταία του πινελιά. Η λογική λέει ότι θέλει 6άρι αθλητικό. Ωραίος τύπος ο Τζιώλης και τον σεβόμαστε, αλλά φέτος πάμε για πρωτάθλημα με προπονηταρά που ξέρει ακριβώς το πλάνο του.

Από ότι εγώ βλέπω, τακτικά ο Ίβιτς δε θέλει ο ΠΑΟΚ να παίζει απόλυτη κυριαρχία όπως είχαμε με Στέφενς, ΑΑ και ΙΤ σε κατοχή μπάλας με κατώτερους αντιπάλους. Ο Ίβιτς το πάει στο 58-52, το πολύ 60-40. Είναι τα τέλεια ποσοστά κατά τη γνώμη μου, γιατί κρατάς το μυαλό σου και στην άμυνα. Προσέχεις τη γραμμή πίσω, και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για αντεπίθεση. Με το 70-30 του ΙΤ, όλοι κλείνονταν πίσω, δε μας δίνανε αντεπιθέσεις για να εκμεταλευτούμε τα πολύ γρήγορα εξτρέμ μας, και πίσω είμασταν παιδική χαρά και σε νοοτροπία και σε τακτική. Η ομάδα κοιτούσε μόνο πως θα βάλει γκολ, και όταν το έτρωγε έλεγε ότι ήταν ατυχία, γιατί εμείς κάναμε 10 ευκαιρίες και ο αντίπαλος μία. Και δώσε κλάμα. Ο Ίβιτς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, που επιτέλους βρήκε προπονητή 5ετίας. Όσο και να προσπαθήσουν οι ΑΡΔ, ο λαός τον αγαπάει και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και θα τον δικαιώνουν στη σούμα πάντα (όλοι χάνουν μεμονομένα).

Τρέξτε για διαρκείας γιατί μετά θα κλαίτε και δε θα το σηκώνει η τσέπη με τα όσα Ευρωπαϊκά που έρχονται..
Θα συμφωνήσω μαζί σου ,δεν υπάρχει ένας τρόπος για να ανοίξεις κλειστές άμυνες,δηλαδή παίκτες με τριπλά σε τηλεφωνικό θάλαμο , υπάρχει και ο τρόπος αυτό που θα παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος ,ειδικά μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ ,θα αφήνει τη μπάλα επίτηδες στον αντίπαλο σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ,θα τους περιμένει στα δυο τρίτα ,και μετά θα τους πνιγεί στο πρέσινγκ ώστε να έχουμε εύκολα κλεψίματα και να εκμεταλλευόμαστε τους ανοικτούς χώρους. Για αυτό ο Κλαους είναι πολύ σημαντικό γρανάζι ,γιατί είναι ο επιθετικός που πιέζει ψηλά σαν σκυλί.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Κλαιγανε για τον ΒΙΤΟΡ και με αρθρα σεντόνια ότι θα χάσει ο ΠΑΟΚ που φευγει και ότι είναι μεγάλο σφαλμα. Παράλληλα συγκρίνανε την φρέσκια μεταγραφή του Κρεσπο με τον Βιτορ και τον βγάλανε άχρηστο και σοφτ. Ενώ εδώ φωνάζαμε και επιμέναμε οτι ο ΚΡΕΣΠΟ είναι ο ΑΝΤΙ-ΣΚΟΝΔΡΑΣ (Βάση χαρακτηριστικων) και ο ΒΑΡΕΛΑ θα είναι ο Αντι-Βιτορ. Τελικά έχασε ή κέρδισε ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά?? Κινήθηκε με πλάνο-πρόγραμμα ο ιβιτς/Μιχελ? Ναι ή όχι? Ήταν σοφή η κίνηση του Κρέσπο, πρίν έρθει ο Βαρέλα, συμπληρώνοντας το κενό στην αμυνα πριν τα βρείς με το μπεκαλι και παραλληλα έδωσε νέα χαρακτηριστικά και βάθος επιλογών στην άμυνα? Παίρνουν 10/10 στην κίνηση αυτή?? Τώρα αντίστοιχα με τον Τζιώλη μας παρουσιάζουν τον Βαρέλα για 6αρι! Τι να πιστέψω με τα δεδομένα εώς τώρα??? Ότι αλλαζουμε επίπεδο βάσει σχεδιασμού ή οτι κάνουμε σπασμοδικές και αφελείς κινήσεις???Στην τελική ποιοι είναι οι άμπαλοι? Το επιτελείο του ΠΑΟΚ ή τα αρδ??? Ερωτήσεις δεν έχουν στόχο να δημιουργήσουν τεχνικό κλιμα αισιοδοξίας αλλα να κατσουμε να σκεφτούμε (εγώ πρώτος απ' όλους), να κρίνουμε και επιτέλουν να έχουμε λίγη ΠΙΣΤΗ στο επιτελείο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scientist@PAOK την Σάβ 20 Αύγ 2016, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:Και φορ θα έρθει,και χαφ θα ερθει,αποφασιστε ποιον θα πιστεψετε,τον προπονητή που ήταν ξεκάθαρος η το κατακάθι που το παίζει δημοσιογράφος;
Σωστός ρε Μπάνε! Στις τελευταίες του δηλώσεις είπε ότι θα πάρουμε εκτός από επιθετικό και άλλο παίκτη αν έχουμε αποχώρηση από το ρόστερ. Αυτό και έγινε. Ο Τζιώλης αρχικά υπολογίζονταν, ενώ τώρα θα φύγει. Μέχρι στιγμής ότι είπαν οι Μίχελ-Ίβιτς το πραγματοποιήσανε και με το παραπάνω! Δεν έχει νόημα η "ενημέρωση" από "δημοσιογράφους". Ότι είναι να γίνει το μαθαίνουμε από επίσημα χείλη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ντιενει πολλη μιζέρια εμπεριέχει για ακομα μαΙ φορα και για ασήμαντο αφορμή

Ειναι δυνατον για τον τζιολη που θα φυγει ;
Για το εάν δεν αντικατασταθεί ; Που ιςως να γινει...

Ελεος για το φουτσο ειμαστε ας κανουμε πρόεδρο τον κολκα κ στον καθε αλλο μίζερο τοτε

Φτανει επειτα για τε χαφ δε μπορεις κ παικτη στυλ τζιολη κ σαχοφ να χεις στην ιδια τριάδα
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Petros1988 έγραψε:Βλεπω οτι το θεμα Τζιολη παιρνει τεραστιες διαστασεις και δε μπορω να καταλαβω το γιατι;Τι σας χαλασε;Καταρχην Δεν ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ για την ομαδα που παει για ψιλα τον βλεπουμε εδω και χρονια.Δευτερον Φετος δε θα επαιζε καθολου για τις 2 θεσεις πισω απο τον επιτελικο υπαρχουν cimirot,canias, χαρισης,Σακχοβ και ισως για εκει μπορει να υπολογιστει σε περιπτωση αναγκης ο Πελκας Στη θεση του Επιτελικου εχεις Μπισεσβαρ Περευρα.Δεν χωρουσε ουτε στη 18αδα ο Τζιωλης χαιρομαι που φευγει γιατι ο Ιβιτς ξερει τι του γινεται.Δειξτε εμπιστοσυνη μια φορα στον προπονητη κ σεβαστητε τις επιλογες του αλλιως δε θα παμε μπροστα!Μη γκρινιαζεται Ο Τζιολης δεν κανει για τον Παοκ τελος.Πιο πολυ στενοχωριεμαι για κατσε παρα για Τζιολη.Αλλα δε μιλαω γιατι σεβομαι τον Προπονητη μας που ξερει την ομαδα και την Αγαπαει.Φτανει πια με τον Τζιολη ουτε χρειαζεται ο Παοκ αλλον χαφ 6αρι και αυτα που γραφεται.Ο Παοκ απο την επιθεση και πισω ειναι υπερπληρης!!!!Εναν επιθετικο θελει η Ομαδα για 11αδα!Φτανει με τα καλα παιδια και τους καλους επαγγελματιες αυτοι να πανε στην Εκκλησια.Φτανει.Αν αποκτηθει επιθετικος ο Κλαους πρεπει να εινα παγκο γιατι και αυτος εφτασε ταβανι στον Παοκ ειναι ενα καλος επιθετικος για αλλαγη ομως οχι για Βασικος.Σημαια λετε ο Κλαους και Παοκτης τι να το κανω οταν τοσα χρονια βλεπω οτι δε μπορει για το κατι παραπανω;Δεν ειναι λυση να γκρινιαζουμε και να κρινουμε.Ενοθειτε να γινουμε ολοι μια γροθια!Να γεμισει παλι η Τουμπα ,δειξτε εμπιστοσυνη στον Ιβιτς!Και ολα θα πανε καλα φετος εχουμε προπονητη επιτελους που ξερει την Ομαδα και ξερει τη Θελει.Η Πολη απο μεσα επεσε οχι απο εξω!!!
Μην γκρινιάζετε λες για τον Τζιόλη, αλλά εσυ ο ίδιος γκρινιάζεις δυο αραδες παρακάτω για τον Κλάους...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

vs40 έγραψε:Εγώ τις τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια όνειρα με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τον Ίβιτς να είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της επιτυχίας. Έχει πολλά κάκαλα και βλέπει πολύ μπάλα. Έχτισε μια ομάδα νωρίς μαζί με το Μίχελ, την ρόλαρε στην προετοιμασία με 30 παίκτες, ενώ άφησε πίσω όσους ξεκάθαρα δεν ήθελε. Έπειτα απέκτησε γνώμη και για άλλους που ήθελε να παραχωρηθούν, και σήμερα μετά από τους επίσημους αγώνες, προχωρά θέλοντας να βάλει στο ρόστερ την τελευταία του πινελιά. Η λογική λέει ότι θέλει 6άρι αθλητικό. Ωραίος τύπος ο Τζιώλης και τον σεβόμαστε, αλλά φέτος πάμε για πρωτάθλημα με προπονηταρά που ξέρει ακριβώς το πλάνο του.

Από ότι εγώ βλέπω, τακτικά ο Ίβιτς δε θέλει ο ΠΑΟΚ να παίζει απόλυτη κυριαρχία όπως είχαμε με Στέφενς, ΑΑ και ΙΤ σε κατοχή μπάλας με κατώτερους αντιπάλους. Ο Ίβιτς το πάει στο 58-52, το πολύ 62-38. Είναι τα τέλεια ποσοστά κατά τη γνώμη μου, γιατί κρατάς το μυαλό σου και στην άμυνα. Προσέχεις τη γραμμή πίσω, και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για αντεπίθεση. Με το 70-30 του ΙΤ, όλοι κλείνονταν πίσω, δε μας δίνανε αντεπιθέσεις για να εκμεταλευτούμε τα πολύ γρήγορα εξτρέμ μας, και πίσω είμασταν παιδική χαρά και σε νοοτροπία και σε τακτική. Η ομάδα κοιτούσε μόνο πως θα βάλει γκολ, και όταν το έτρωγε έλεγε ότι ήταν ατυχία, γιατί εμείς κάναμε 10 ευκαιρίες και ο αντίπαλος μία. Και δώσε κλάμα. Ο Ίβιτς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, που επιτέλους βρήκε προπονητή 5ετίας. Όσο και να προσπαθήσουν οι ΑΡΔ, ο λαός τον αγαπάει και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και θα τον δικαιώνουν στη σούμα πάντα (όλοι χάνουν μεμονομένα).

Τρέξτε για διαρκείας γιατί μετά θα κλαίτε και δε θα το σηκώνει η τσέπη με τα όσα Ευρωπαϊκά που έρχονται..

Μπράβο ρε αδερφέ!! Απόλυτα μαζί σου. Και θα είμαστε εδώ όλοι για να δίνουμε ώθηση και στις στραβές...φέτος ο ιβιτς πρέπει να την βγάλει την χρονιά...δεν πάει αλλο...όλοι άχρηστοι εν τέλη?
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Από ότι εγώ βλέπω, τακτικά ο Ίβιτς δε θέλει ο ΠΑΟΚ να παίζει απόλυτη κυριαρχία όπως είχαμε με Στέφενς, ΑΑ και ΙΤ σε κατοχή μπάλας με κατώτερους αντιπάλους. Ο Ίβιτς το πάει στο 58-52, το πολύ 62-38. Είναι τα τέλεια ποσοστά κατά τη γνώμη μου, γιατί κρατάς το μυαλό σου και στην άμυνα. Προσέχεις τη γραμμή πίσω, και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για αντεπίθεση. Με το 70-30 του ΙΤ, όλοι κλείνονταν πίσω, δε μας δίνανε αντεπιθέσεις για να εκμεταλευτούμε τα πολύ γρήγορα εξτρέμ μας, και πίσω είμασταν παιδική χαρά και σε νοοτροπία και σε τακτική. Η ομάδα κοιτούσε μόνο πως θα βάλει γκολ, και όταν το έτρωγε έλεγε ότι ήταν ατυχία, γιατί εμείς κάναμε 10 ευκαιρίες και ο αντίπαλος μία. Και δώσε κλάμα. Ο Ίβιτς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, που επιτέλους βρήκε προπονητή 5ετίας. Όσο και να προσπαθήσουν οι ΑΡΔ, ο λαός τον αγαπάει και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και θα τον δικαιώνουν στη σούμα πάντα (όλοι χάνουν μεμονομένα).

Ωραία και ποδοσφαιρική ανάλυση.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Odi έγραψε:1)Όταν μου γράφεις πως το 2-0 θα γινόταν και πάλι 2-2 δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.Αν ο Κλάους είχε κάνει το 3-0,θα έληγε 3-3,επειδή και την προηγούμενη φορά είχαμε φάει τρία γκολ;Είναι λογική αυτό;
Φαγαμε 2 γκολ σε αυτό το ματς, ακομα και με 2-0 στο 20' με την εικόνα της ομάδας στο β' 2-2 θα ήταν ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο για μένα ναι, 3-0 είναι διαφορετικό αλλα σε αυτή τη περίπτωση απαιτείς απο το φορ σου 3/3 σε τελικες ενώ στην ουσία μιλάμε για ένα τραγικα χαμένο τετ α τετ μεν αλλα ΕΝΑ, την προβολή μια χαρα την έκανε το έσωσε ο Σίλεσεν

2)Εγώ δεν έγραψα ποτέ οτι φταίει ο Κλάους αποκλειστικά.Αλλά σίγουρα έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο η αστοχία του από την μη είσοδο του Τζιόλη στο ματς!
Διαφωνώ, θέλαμε ΧΑΦ στο β' αλλαγή στο Σακχοφ ή/και Χαρίση, και η απαξίωση Κάτσε και Τζιολη κατέληξε στο να μην έχουμε χαφ να βάλουμε, ξαναέω 2 γκολ φάγαμε χωρίς φάση απλά και μόνο γιατί σουλατσάρανε 60 λεπτά στη περιοχή μας
3)Οχι δεν βεβαιώθηκα,αλλά δεν προσποιούμαι πως ξέρω το μέλλον όπως εσύ!Κ εγώ σου λέω πως αν είχε γίνει το 2-0 ή το 3-0 θα περνούσαμε αέρα μόνο λόγω ψυχολογίας.Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο;
Όχι δε μπορώ, όπως και συ δε μπορέις να αποδείξεις ότι με 2-0 δε θα γινόταν πάλι το ίδιο!
4)Το τι θα λένε οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει.Με ενδιαφέρει πως ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟΚ.Το ποιοι παίζουν αδιάφορο με αφηνει.
Ανεβαίνει επίπεδο με το Κοροβέση αλλαγή στα χαφ? ΟΚ, εγω λέω ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΦ
Τώρα θυμηθήκαμε οτι ο ΠΑΟΚ με τον Τζιόλη μέσα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.Σε λίγο θα ξεχάσουμε οτι είναι αργός και θα γράψουμε "έχει ηρεμία στο παιχνίδι του".
Πέραν όλων των άλλων, Ο τζιόλης έκανε ματσάρες σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια που κάναμε βλέπε Φιορεντινα, Ντόρντμουντ μεσα έξω κτλ κτλ. και γιατί είναι απο τους λίγους με τετοιες εμπειρίες στην ομάδα.
Αλλά όπως είπε και ο Sera μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που κλαίνε για την φυγή Τζιόλη και έλεγαν τον Νομπόα χοντρό και τον Νάτχο μισθοφόρο.Και μερικοί κάθεστε και τους ακούτε κιόλας.
παιχταραδες μεν, αλλά ο τζιόλης έχει προσφέρει παραπάνω απο αυτούς τι να κάνουμε δλδ, όπως και ο Κλάους απο το Μπερμπάτοφ.Τώρα τι λέει ο κάθε ΑΡΔ δε με ενδιαφέρει δε τους διαβάζω/ακούω, επιλέγω να αγνοώ την ύπαρξη τους έχω δική μου άποψη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Scientist@PAOK έγραψε:

Μπράβο ρε αδερφέ!! Απόλυτα μαζί σου. Και θα είμαστε εδώ όλοι για να δίνουμε ώθηση και στις στραβές...φέτος ο ιβιτς πρέπει να την βγάλει την χρονιά...δεν πάει αλλο...όλοι άχρηστοι εν τέλη?
Ναι όλοι άχρηστοι..
Και στον αφρό μονίμως, αυτοί που εδώ και χρόνια δεν έχουν φέρει τίποτα στην ομάδα.
Αυτό δεν φωνάζαμε και πέρσι με τον τουντορ;;;

ΙΒΙΤΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΡΕ ΑΡΔ, ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΆΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΦΆΜΕ ΕΜΕΊς, ΔΕΝ ΓΛΙΤΏΝΕΤΕ ΦΈΤΟς!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παραπάνω προσέφερε ο Τζιόλης από Νάτχο και Νομπόα;

Μπορεί και επειδή έμεινε 2,5 χρόνια (βγάζω το εξάμηνο που δεν ήθελε πάλι ανταγωνισμό και έφυγε δανεικός) ενώ τους άλλους τους βάφτισαν χοντρούς και τουρίστες και τους έφαγαν σε 6 μήνες.

Λέω εγώ τώρα μια τρελή θεωρία.

Τέλος πάντων οτι νομίζει ο καθένας.Προσωπικά μου έφυγε ένας βάρος,γιατί ο Βλάνταν έδειξε οτι δεν μασάει από ονόματα και θέλει να κάνει ομάδα πρωταγωνίστρια.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Συμφωνω να φυγει ο τζιολης,ΑΛΛΑ να ερθει αντικαταστατης,ψηλος και δυνατος ετσι ωστε να ταιριαζει στα πλανα του Ιβιτς.
Αν σκοπευουν να κρατησουν 4 χαφ καλυτερα ας μεινει.
Και να κλεινετε τα αυτια σας στα αρδ που θελουν να κανουν κουμαντο στον Π.Α.Ο.Κ.
Ενας-ενας τα κολληταρια τους εξαφανιζονται απο την 11αδα,και οσο εξαφανιζονται τοσο πλησιαζουμε σε καποιον τιτλο.4 χρονια τωρα εχουν αλλαξει 4 προπονητες,5 τεχνικοι διευθυντες,3 προεδροι,καμια 50αρια παιχτες.
Ομως 5-6 συγκεκριμενοι παιχτες εχουν μεινει εκει,σταθεροι,χωρις να τους ακουμπα κανεις.
Δεν ειναι δυσκολο να εντοπιστει το προβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axristeas την Σάβ 20 Αύγ 2016, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”