Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Perestroika_G4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

Odi έγραψε:Όχι,δεν φταίει ο Κλάους για τον αποκλεισμό.Φταίει οτι δεν έπαιξε ο Τζιόλης. Αφού βεβαιωθήκαμε κιόλας οτι και στο 2-0,δεν θα γινόταν 3-0 αλλά 2-2.Πασιφανές κ αυτό.Την δέσαμε την λογική σε ένα αμόνι και την πετάξαμε στον πάτο της θάλασσας.

Τι άλλο θα διαβάσουμε δεν ξέρω.

Καμιά απαξίωση.Στο καλό και ευχαριστούμε για την προσφορά γράφουν οι περισσότεροι.

Τώρα αν ο Τζιόλης είναι καλύτερος του Σάκχοφ..Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
1) Λιγότερη ειρωνία παρακαλώ..
2) Δλδ φταίει ο Κλάους για τον αποκλεισμό και είναι και ο μοναδικός υπέθυνος ε? Και αυτό δεν είναι απαξίωση ε? Τα ίδια και για Κάτσε/Τζιώλη που λέγαμε να πάνε πάγκο αν έρθυν καλύτεροι και τώρα έχουμε τους καλύτερους με αλλαγή το Κοροβέση? Μιλάμε σοβαρα? ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΦ!
3)Δηλαδή εσύ βεβαιώθηκες ότι στο 2-0 και στο 3-0 δε μπορούσαμε να φάμε 2 ή 3 γκολ? 1-2 έληξε σου θυμίζω και την προηγούμενη φορά φάγαμε 3 γκολ σε 8 λεπτά.
3) Τζιολης και Σακχοφ δε παιζουν ίδια θέση, άτοπη η σύγκριση και ας δούμε και τι θα λέτε για το Σάκχοφ σε μερικά μηνάκια. Ή θυμηθείτε τι λέγανε οι περισσότεροι για τον Ιβιτς όταν έπαιζε μπάλα
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

[quote="obanebane"]Σωστα μιλας johnys999,αλλα μεσα στην κουβεντα και στην κριτικη να βαζουμε και κανενα γαμημενο καλο στοιχειο που δειχνει η ομαδα στον αγωνιστικο χωρο,και γενικα στη λειτουργια της.
Οχι μονο απαξιωση και χτυπημα στα στραβα σε μονιμη βαση,δε το λεω για εσενα απαραιτητα αλλα γιαυτους που τα βλεπουν μονιμα ολα στραβα και περιμενουν στη γωνια και δεν ειναι λιγοι.
Γενικα πρεπει να παψουμε να ειμαστε των ακρων και να εστιασουμε καπου αναμεσα.
Πρεπει να βρουμε τροπο να ξεχασουμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει 32 χρονια να παρει πρωταθλημα,οταν το καταφερουμε αυτο και τον ΠΑΟΚ θα αγαπησουμε περισσοτερο και πρωταθλημα θα παρουμε.

Bane πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα είναι μισό επίπεδο πάνω από πέρυσι και ίσως διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, το οποίο πάντως θα είναι πιο ανταγωνιστικό από άλλα χρόνια. Έχει μια πολύ δυνατή αναβάθμιση στο δεξί μπακ, έχει γεμάτο ρόστερ κι αν βγουν οι μεταγραφές θα παίξει κι ωραία μπάλα. Αλλά πιστεύω επίσης ότι φέτος ήταν μοναδική ευκαιρία το μισό επίπεδο να είναι δύο επίπεδα πάνω και αυτή τη στιγμή να μας φοβούνταν όλοι και να είμασταν γκράντε φαβορί. Αυτό κατά την άποψή μου δεν έχει επιτευχθεί κι εκεί κάνω την κριτική μου. Δευτερευόντως, θα μπορούσαμε να έχουμε πιο νεανικό ρόστερ, που σημαίνει μεγαλύτερη φιλοδοξία αλλά και μεταπωλητική αξία, γιατί είναι ο μόνος εγγυημένος τρόπος να αυξάνεται το μπάτζετ σε σταθερή βάση. Δε συμφωνώ με άλλα λόγια με το διώξιμο χωρίς κανένα έσοδο τόσων πολλών 25- για τους οποίους δαπανήθηκαν χρήματα πέρυσι και την αντικατάστασή τους με τόσους πολλούς 28+ με μεγάλα συμβόλαια, από τους οποίους δύσκολα θα έχουμε κάποιο κέρδος πέρα από το αγωνιστικό. Αυτό μακροπρόθεσμα στριμώχνει το μπάτζετ και φαίνεται τώρα που ψάχνουμε για καλό φορ.
Αυτή είναι πολύ περιληπτικά η άποψή μου για το φετινό σχεδιασμό, τώρα αν κάποιοι θέλουν να τη δουν σαν πόλεμο στον Ίβιτς ή στη διοίκηση δικαίωμά τους. Προσωπικά δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, αντίθετα είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάνε αρκετά καλά. Αλλά δε γίνεται να τους βλέπουμε αλάνθαστους σε όλα και τα λάθη που βλέπουμε να τα ωραιοποιούμε.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

MANIAKOS έγραψε:
Perestroika_G4 έγραψε:Αυτό που είδα στο 2ο ημίχρονο με Αγιαξ είναι ότι δε κρατούσαμε μπάλα ούτε για αστείο και χρειαζόμασταν αλλαγή στα χαφ. Τώρα εσείς που θέελτε το ΠΑΟΚ του Τσου λου να πανηγυρίζετε γιατί στα ματς που ξεκινάμε με πχ. Κάνιας-Τσίμι- Σακχοφ θα έχουμε 1η αλλαγή τον Χαρίση και 2η το.. Κοροβεση και δε θέλω καν να σκέφτομαι κάρτες και τραυματισμούς. Ξαναλέω ελπίζω να πάρουν 6αρι.

Εν παιξει κ ο μπισβεσβαρ κπς θα ναι αλλαγη απο αυτους επισης

Κ γω πιστευω με το που φυγει κ ο κατσε κπς θα ρθει

Ας δουμε

Καταλαβαινω τον προβληματισμό για αλλαγές ιςως αυτο να ναι κ το κριτήριο οτι παίρνει πολλα ο τζιολης για αλλγη
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι το θέμα δεν ειναι απο την πλευρά μας (τύπου παίρνει πολλα για να ναι αναπληρωματικός) αλλα του ίδιου του Τζιόλη..
Του χρόνου θα βγει στην αγορά για το τελευταίο καλο συμβόλαιο της καριέρας του.. Αν περάσει τον τελευταίο του χρόνο ουσιαστικά ανενεργός παίρνοντας 10-15 παιχνιδια αυτόματα γ χρηματιστηριακή του αξία πέφτει ..
Το βλεπω πιο λογικό να θέλει ο ίδιος να φύγει αν δε λογίζεται για βασικός
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Κόλκας team: Αν πηγαίναμε με τις προτάσεις του...έχουμε και λέμε

Αθανασιαδης

Γεωργιάδης Πέλκας Σαλπιγγίδης

Κάτσε Τζιώλης

Σκόνδρας Μαλεζάς Χατζι Κίτσιου

Γλύκος

Προπονητής: Γ.Χ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Dream team αν θέλεις να έχεις πρόσβαση στην ομάδα για αποκλειστικά. Όχι μονο για τους 24, για όλους τους αρδ του ΠΑΟΚ. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

riegel έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:
Perestroika_G4 έγραψε:Αυτό που είδα στο 2ο ημίχρονο με Αγιαξ είναι ότι δε κρατούσαμε μπάλα ούτε για αστείο και χρειαζόμασταν αλλαγή στα χαφ. Τώρα εσείς που θέελτε το ΠΑΟΚ του Τσου λου να πανηγυρίζετε γιατί στα ματς που ξεκινάμε με πχ. Κάνιας-Τσίμι- Σακχοφ θα έχουμε 1η αλλαγή τον Χαρίση και 2η το.. Κοροβεση και δε θέλω καν να σκέφτομαι κάρτες και τραυματισμούς. Ξαναλέω ελπίζω να πάρουν 6αρι.

Εν παιξει κ ο μπισβεσβαρ κπς θα ναι αλλαγη απο αυτους επισης

Κ γω πιστευω με το που φυγει κ ο κατσε κπς θα ρθει

Ας δουμε

Καταλαβαινω τον προβληματισμό για αλλαγές ιςως αυτο να ναι κ το κριτήριο οτι παίρνει πολλα ο τζιολης για αλλγη
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι το θέμα δεν ειναι απο την πλευρά μας (τύπου παίρνει πολλα για να ναι αναπληρωματικός) αλλα του ίδιου του Τζιόλη..
Του χρόνου θα βγει στην αγορά για το τελευταίο καλο συμβόλαιο της καριέρας του.. Αν περάσει τον τελευταίο του χρόνο ουσιαστικά ανενεργός παίρνοντας 10-15 παιχνιδια αυτόματα γ χρηματιστηριακή του αξία πέφτει ..
Το βλεπω πιο λογικό να θέλει ο ίδιος να φύγει αν δε λογίζεται για βασικός
Για να συμπληρώσω αυτά που λες...ο κόλκας λέει οτι ο Τζιωλης περίμενε να τον καλέσουν για να ανανεωσει για δύο χρόνια με μεγαλύτερο μισθό...καθώς το συμβολαιό του ανανεωθηκε αυτόματα με χαμηλές απολαβές που είχαν συμφωνήσει πριν 3 χρονια
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

1)Όταν μου γράφεις πως το 2-0 θα γινόταν και πάλι 2-2 δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.Αν ο Κλάους είχε κάνει το 3-0,θα έληγε 3-3,επειδή και την προηγούμενη φορά είχαμε φάει τρία γκολ;Είναι λογική αυτό;

2)Εγώ δεν έγραψα ποτέ οτι φταίει ο Κλάους αποκλειστικά.Αλλά σίγουρα έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο η αστοχία του από την μη είσοδο του Τζιόλη στο ματς!

3)Οχι δεν βεβαιώθηκα,αλλά δεν προσποιούμαι πως ξέρω το μέλλον όπως εσύ!Κ εγώ σου λέω πως αν είχε γίνει το 2-0 ή το 3-0 θα περνούσαμε αέρα μόνο λόγω ψυχολογίας.Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο;

4)Το τι θα λένε οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει.Με ενδιαφέρει πως ανεβαίνει επίπεδο ο ΠΑΟΚ.Το ποιοι παίζουν αδιάφορο με αφηνει.

Τώρα θυμηθήκαμε οτι ο ΠΑΟΚ με τον Τζιόλη μέσα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.Σε λίγο θα ξεχάσουμε οτι είναι αργός και θα γράψουμε "έχει ηρεμία στο παιχνίδι του".

Αλλά όπως είπε και ο Sera μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που κλαίνε για την φυγή Τζιόλη και έλεγαν τον Νομπόα χοντρό και τον Νάτχο μισθοφόρο.Και μερικοί κάθεστε και τους ακούτε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

MANIAKOS έγραψε:Αυτο ειναι θεμα παρότι ως τωρα με τα στημένα καλα τα παμε
Επιθετικα κ αμυντικά ...

Ως τωρα το θεμα που εχουμε ειναι οτι τρώμε κατα μέτωπο πολλές φασεις απο τε χαφ , ελπίζω σε κανιας

Για κουρμπελη που φαντάζομαι δε θα ναι ακριβός πλεον απόψεις ;π

Ο μοτσινιτς πουλήθηκε δυο Μυρρρια
Δεν είναι μόνο τα στημένα. Είναι κι αυτά αλλά όχι μόνο. Ο ψηλός χαφ βοηθάει στις ψηλές μπαλιές, σε τυχόν γιόμες που θα γίνουν κοντά στην περιοχή, στα βολέ των τερματζήδων, σε προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο όταν η μπάλα είναι ψηλά κ.λ.π. Λειτουργεί με λίγα λόγια καθαρά υποστηρικτικά και το να κερδίσεις την πρωτη μπαλιά είναι ένας απο τους παράγοντες που συμβάλει στην κατοχή μπάλας.
Δεν βρισκω πως το κενό θα καλυφθεί εκ των ενόντων. Δεν ξέρω αν ο Σακόφ για παραδειγμα μπορεί να ανταποκριθεί ως 6αρι αφου δεν νομίζω να έχει παίξει τη θέση. Οπως πιθανόν θα μπορουσε (αν έμενε) να καλύψει αυτό το κενό ο Σαμπο σαν μπακ απ δηλαδή γιατί κάποια καλά στοιχεία τα έχει. Ο Σαμπο όμως που είδαμε με την Τρναβα και όχι ο Σάμπο του ΠΑΟΚ.
Οπως και αν έχει αν φυγει ο Τζιόλης θα είναι καλύτερα να φερουν παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 20 Αύγ 2016, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Scientist@PAOK έγραψε:Κόλκας team: Αν πηγαίναμε με τις προτάσεις του...έχουμε και λέμε

Αθανασιαδης

Γεωργιάδης Πέλκας Σαλπιγγίδης

Κάτσε Τζιώλης

Σκόνδρας Μαλεζάς Χατζι Κίτσιου

Γλύκος

Προπονητής: Γ.Χ.
H χαρά του κάθε χωριού και το ρουφιανιλίκι σύννεφο!!
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Πάμε να δούμε και τι φάγανε/απαξίωσαν και συγκρίνεται:

Necid (κουτσός)

Stoch (μπεκρίς) Λουκας (αδιάφορος/φευγάτος)

Νατχο(τουρίστας) Νομποα (Τουρίστας)

Λεοβατς(δεν κάνει) Ινσουρουαλδε(μποξέρ) Σίντεφελτ(αργοκουρούτα)

Ολσεν(πουλί)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και φορ θα έρθει,και χαφ θα ερθει,αποφασιστε ποιον θα πιστεψετε,τον προπονητή που ήταν ξεκάθαρος η το κατακάθι που το παίζει δημοσιογράφος;
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Και μια που κυριαρχεί η Τζιολοσυζήτηση δεν θα μου έρχοταν καθόλου άσχημα μια ενδεχομενη ανταλλαγή Τζιόλη - Ιγγλεσίας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω χεστηκα για τον Τζιολη και για τον καθε Τζιολη,βαρεθηκα και τις θεωριες συνομωσιας καθως θεωρω οτι επηρεαζουν πολυ λιγοτερο την ομαδα απο οσο θελουν να πιστευουν καποιοι.Το μονο που με ενδιαφερει εμενα σε πρωτο χρονο, ειναι το γεγονος πως αν δεν αναπληρωθει ενδεχομενη αποχωρηση του, θα το βρουμε σιγουρα μπροστα μας και σε δευτερο, το ποσο των χρηματων που για αλλη μια περιπτωση παει στο βροντο και αν καποια στιγμη τα βαλει καποιος ολα μαζι, θα κλαψουμε παρεα για το τι ομαδα θα μπορουσε να ειχε δημιουργηθει με το συνολο τους.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Όχι και Χατζη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ τις τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια όνειρα με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τον Ίβιτς να είναι ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της επιτυχίας. Έχει πολλά κάκαλα και βλέπει πολύ μπάλα. Έχτισε μια ομάδα νωρίς μαζί με το Μίχελ, την ρόλαρε στην προετοιμασία με 30 παίκτες, ενώ άφησε πίσω όσους ξεκάθαρα δεν ήθελε. Έπειτα απέκτησε γνώμη και για άλλους που ήθελε να παραχωρηθούν, και σήμερα μετά από τους επίσημους αγώνες, προχωρά θέλοντας να βάλει στο ρόστερ την τελευταία του πινελιά. Η λογική λέει ότι θέλει 6άρι αθλητικό. Ωραίος τύπος ο Τζιώλης και τον σεβόμαστε, αλλά φέτος πάμε για πρωτάθλημα με προπονηταρά που ξέρει ακριβώς το πλάνο του.

Από ότι εγώ βλέπω, τακτικά ο Ίβιτς δε θέλει ο ΠΑΟΚ να παίζει απόλυτη κυριαρχία όπως είχαμε με Στέφενς, ΑΑ και ΙΤ σε κατοχή μπάλας με κατώτερους αντιπάλους. Ο Ίβιτς το πάει στο 58-52, το πολύ 62-38. Είναι τα τέλεια ποσοστά κατά τη γνώμη μου, γιατί κρατάς το μυαλό σου και στην άμυνα. Προσέχεις τη γραμμή πίσω, και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για αντεπίθεση. Με το 70-30 του ΙΤ, όλοι κλείνονταν πίσω, δε μας δίνανε αντεπιθέσεις για να εκμεταλευτούμε τα πολύ γρήγορα εξτρέμ μας, και πίσω είμασταν παιδική χαρά και σε νοοτροπία και σε τακτική. Η ομάδα κοιτούσε μόνο πως θα βάλει γκολ, και όταν το έτρωγε έλεγε ότι ήταν ατυχία, γιατί εμείς κάναμε 10 ευκαιρίες και ο αντίπαλος μία. Και δώσε κλάμα. Ο Ίβιτς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, που επιτέλους βρήκε προπονητή 5ετίας. Όσο και να προσπαθήσουν οι ΑΡΔ, ο λαός τον αγαπάει και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και θα τον δικαιώνουν στη σούμα πάντα (όλοι χάνουν μεμονομένα).

Τρέξτε για διαρκείας γιατί μετά θα κλαίτε και δε θα το σηκώνει η τσέπη με τα όσα Ευρωπαϊκά που έρχονται..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”