Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Χωρίς αντιντας δεν έχει νόημαRoMaN έγραψε:Θέλω να δω slav squatting σε κάποιον αγώνα... Όλο όρθιος κάθεται..

Άλλαξε το παιχνίδι με τις αλλαγές,άμεσα κατάλαβε το τι συμβαίνει στο ματς.
Ωραίες δηλώσεις,μπράβο Βλάνταν.
- Μπαρκαρούτσος
zissos έγραψε:Χωρίς αντιντας δεν έχει νόημαRoMaN έγραψε:Θέλω να δω slav squatting σε κάποιον αγώνα... Όλο όρθιος κάθεται..
Ας βάλει η Macron τρεις ρίγες στο μανίκι..
Αν και ο μύθος λέει ότι μερικοί γεννιούνται με σημάδι 3 ρίγες στα χέρια...
Ααααακριβως για αυτο θα πετυχει και στον ΠΑΟΚ αλλα και γενικα.Odi έγραψε:Άλλαξε το παιχνίδι με τις αλλαγές,άμεσα κατάλαβε το τι συμβαίνει στο ματς.
Ο πιο αδυναμος κρικος σημερα ητανε το κεντρο μας και οι αλλαγες Κανιας-Μπισεσβαρ ηταν καθοριστικες για να το ανακτησουμε και να επιβληθουμε πληρως στο β' ημιχρονο.Πολυ καλο κοουτσαρισμα.
Επισης μαρεσε παρα πολυ η προτιμηση του Περευρα για αντικαταστατη του Καμπος.Θεωρησα πως θα εβαζε Μυστακιδη και πως ειχε τον Περευρα για αντι-Κλαους.Νομιζω πως ο Φακουντο πρεπει να ειναι στις αμεσες αλλαγες μας για τα ακρα και ας μην παιζει κατα βαση πανω στον ασβεστη, διοτι ειναι ενας δαιμονας στην αντιπαλη περιοχη και δημιουργει κινδυνους που λιγοι παικτες μας μπορουν
Επισης μαρεσε παρα πολυ η προτιμηση του Περευρα για αντικαταστατη του Καμπος.Θεωρησα πως θα εβαζε Μυστακιδη και πως ειχε τον Περευρα για αντι-Κλαους.Νομιζω πως ο Φακουντο πρεπει να ειναι στις αμεσες αλλαγες μας για τα ακρα και ας μην παιζει κατα βαση πανω στον ασβεστη, διοτι ειναι ενας δαιμονας στην αντιπαλη περιοχη και δημιουργει κινδυνους που λιγοι παικτες μας μπορουν
- Μπαρκαρούτσος
Στο FM 17 θα μοιραζόμαστε τον πονοκέφαλό σου "Ποιον να πρωτοβάλω;"!! Δεν ξέρω αν σε ζηλεύω ή όχι...

χαίρομαι ιδιαίτερα που ανέφερες την απαράδεκτη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και δε χρύσωσες το χάπι
Είμαι τρισευτυχισμένος για πάρτη σου απόψε ρε γνήσιε μάγκα Π.Α.Ο.Κ.τσή και Παρτιζάνε!!!!
Το γιατί το εξήγησα στο topic του αποψινού αγώνα αναλύοντας όσα είδα και όσα κατάλαβα ο άμπαλος...
Λάθη θα κάνεις σίγουρα γιατί είσαι πολύ νέος ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα γίνεσαι καλύτερος μέσα απ αυτά γι αυτό προσωπικά θα σε στηρίζω ακόμα περισσότερο στα δύσκολα αδερφέ μου!!!!
Μέχρι τα τώρα βλέπω ότι συνδυάζεις όλα τα καλά στοιχεία των Σάντος, Στέφενς αλλά και του Α.Α. πλέον από σήμερα με την αλλαγή του απείθαρχου μικρού Χαρούλη στο ημίχρονο και την 2η στα καπάκια απ την δική τους και κανένα τους κακό!!!!
Μακάρι να μην πέφτω έξω για σένα πιστεύοντας ότι με την αξία σου θα φτάσεις πολύ ψηλά ρε παλίκαρε!!!! Συνέχισε έτσι ρε Βλάντανε και κάθε μέρα που περνάει θα γίνεσαι πιο δυνατός και στον Π.Α.Ο.Κ. και γενικότερα!!!!
Μακάρι να στηριχτείς όσο αξίζεις ακριβώς, παραπάνω δεν χρειάζεσαι του λόγου σου λεβέντη μου!!!!
Τις "λακούβες" του Π.Α.Ο.Κ. τις ξέρεις καλά, οπότε ξέρεις σίγουρα και να τις αποφεύγεις, αλεπού είσαι!!!!
Είσαι μέσα στην καρδιά μου και εύχομαι να μείνεις τουλάχιστον 10 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. και να γίνεις ο πολυτροπαιούχος προπονητής μας ever...Το αξίζεις ρε αλάνι και το αξίζουμε κι εμείς θαρρώ!!!!

Το γιατί το εξήγησα στο topic του αποψινού αγώνα αναλύοντας όσα είδα και όσα κατάλαβα ο άμπαλος...
Λάθη θα κάνεις σίγουρα γιατί είσαι πολύ νέος ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα γίνεσαι καλύτερος μέσα απ αυτά γι αυτό προσωπικά θα σε στηρίζω ακόμα περισσότερο στα δύσκολα αδερφέ μου!!!!
Μέχρι τα τώρα βλέπω ότι συνδυάζεις όλα τα καλά στοιχεία των Σάντος, Στέφενς αλλά και του Α.Α. πλέον από σήμερα με την αλλαγή του απείθαρχου μικρού Χαρούλη στο ημίχρονο και την 2η στα καπάκια απ την δική τους και κανένα τους κακό!!!!
Μακάρι να μην πέφτω έξω για σένα πιστεύοντας ότι με την αξία σου θα φτάσεις πολύ ψηλά ρε παλίκαρε!!!! Συνέχισε έτσι ρε Βλάντανε και κάθε μέρα που περνάει θα γίνεσαι πιο δυνατός και στον Π.Α.Ο.Κ. και γενικότερα!!!!
Μακάρι να στηριχτείς όσο αξίζεις ακριβώς, παραπάνω δεν χρειάζεσαι του λόγου σου λεβέντη μου!!!!
Τις "λακούβες" του Π.Α.Ο.Κ. τις ξέρεις καλά, οπότε ξέρεις σίγουρα και να τις αποφεύγεις, αλεπού είσαι!!!!
Είσαι μέσα στην καρδιά μου και εύχομαι να μείνεις τουλάχιστον 10 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. και να γίνεις ο πολυτροπαιούχος προπονητής μας ever...Το αξίζεις ρε αλάνι και το αξίζουμε κι εμείς θαρρώ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Αύγ 2016, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Οσο κερδιζει η ομαδα θα σε προπονηταρα.Αμα αρχισουν οι στραβες θα αρχισουν και τα "ειχε δικιο ο Μπελης". 

Με τόσες ύαινες που καραδοκούν γύρω απ τον Π.Α.Ο.Κ. φυσιολογικό το βλέπω αυτό που λες Kat5...

- teo4giannitsa
- navigator11
kataramenos5 έγραψε:Οσο κερδιζει η ομαδα θα σε προπονηταρα.Αμα αρχισουν οι στραβες θα αρχισουν και τα "ειχε δικιο ο Μπελης".
Αναφορά στον Μιχαήλ δε θα γίνει ρε, μην ασχημονείς. Σιγά. Φρέσκα κουλούρια. Όλο και καμιά κρυφοσύγκριση με άλλους πιο "έμπειρους" ... χτίστες, που χωρίς τις καβάντζες του Ιβανόη, ΘΑ έχουν παρουσιάσει ως τότε τουλάχιστον ισοδύναμα πράγματα, θα γίνει. Άμα κιόλας είναι του (των) άλλου (άλλων) και καλύτερα ...
Oi, oi, oi