Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

mbison

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από mbison »

Bravo
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

RoMaN έγραψε:Θέλω να δω slav squatting σε κάποιον αγώνα... Όλο όρθιος κάθεται.. :mrgreen:
Χωρίς αντιντας δεν έχει νόημα :(
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άλλαξε το παιχνίδι με τις αλλαγές,άμεσα κατάλαβε το τι συμβαίνει στο ματς.

Ωραίες δηλώσεις,μπράβο Βλάνταν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

zissos έγραψε:
RoMaN έγραψε:Θέλω να δω slav squatting σε κάποιον αγώνα... Όλο όρθιος κάθεται.. :mrgreen:
Χωρίς αντιντας δεν έχει νόημα :(

Ας βάλει η Macron τρεις ρίγες στο μανίκι..
Αν και ο μύθος λέει ότι μερικοί γεννιούνται με σημάδι 3 ρίγες στα χέρια...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εικόνα

Ain't no sunshine when squat's gone
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:Άλλαξε το παιχνίδι με τις αλλαγές,άμεσα κατάλαβε το τι συμβαίνει στο ματς.

Ωραίες δηλώσεις,μπράβο Βλάνταν.
Ααααακριβως για αυτο θα πετυχει και στον ΠΑΟΚ αλλα και γενικα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο πιο αδυναμος κρικος σημερα ητανε το κεντρο μας και οι αλλαγες Κανιας-Μπισεσβαρ ηταν καθοριστικες για να το ανακτησουμε και να επιβληθουμε πληρως στο β' ημιχρονο.Πολυ καλο κοουτσαρισμα.

Επισης μαρεσε παρα πολυ η προτιμηση του Περευρα για αντικαταστατη του Καμπος.Θεωρησα πως θα εβαζε Μυστακιδη και πως ειχε τον Περευρα για αντι-Κλαους.Νομιζω πως ο Φακουντο πρεπει να ειναι στις αμεσες αλλαγες μας για τα ακρα και ας μην παιζει κατα βαση πανω στον ασβεστη, διοτι ειναι ενας δαιμονας στην αντιπαλη περιοχη και δημιουργει κινδυνους που λιγοι παικτες μας μπορουν
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

:pano: :pano: :pano: μπράβο προπονητή ζήτα ένα καθαρόαιμο σέντερ φορ για να πάμε για μεγάλα πράγματα. :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στο FM 17 θα μοιραζόμαστε τον πονοκέφαλό σου "Ποιον να πρωτοβάλω;"!! Δεν ξέρω αν σε ζηλεύω ή όχι... :mrgreen: 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

χαίρομαι ιδιαίτερα που ανέφερες την απαράδεκτη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και δε χρύσωσες το χάπι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαι τρισευτυχισμένος για πάρτη σου απόψε ρε γνήσιε μάγκα Π.Α.Ο.Κ.τσή και Παρτιζάνε!!!! :opaokara: :opaokara:

Το γιατί το εξήγησα στο topic του αποψινού αγώνα αναλύοντας όσα είδα και όσα κατάλαβα ο άμπαλος...

Λάθη θα κάνεις σίγουρα γιατί είσαι πολύ νέος ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα γίνεσαι καλύτερος μέσα απ αυτά γι αυτό προσωπικά θα σε στηρίζω ακόμα περισσότερο στα δύσκολα αδερφέ μου!!!!

Μέχρι τα τώρα βλέπω ότι συνδυάζεις όλα τα καλά στοιχεία των Σάντος, Στέφενς αλλά και του Α.Α. πλέον από σήμερα με την αλλαγή του απείθαρχου μικρού Χαρούλη στο ημίχρονο και την 2η στα καπάκια απ την δική τους και κανένα τους κακό!!!!

Μακάρι να μην πέφτω έξω για σένα πιστεύοντας ότι με την αξία σου θα φτάσεις πολύ ψηλά ρε παλίκαρε!!!! Συνέχισε έτσι ρε Βλάντανε και κάθε μέρα που περνάει θα γίνεσαι πιο δυνατός και στον Π.Α.Ο.Κ. και γενικότερα!!!!

Μακάρι να στηριχτείς όσο αξίζεις ακριβώς, παραπάνω δεν χρειάζεσαι του λόγου σου λεβέντη μου!!!!
Τις "λακούβες" του Π.Α.Ο.Κ. τις ξέρεις καλά, οπότε ξέρεις σίγουρα και να τις αποφεύγεις, αλεπού είσαι!!!!

Είσαι μέσα στην καρδιά μου και εύχομαι να μείνεις τουλάχιστον 10 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. και να γίνεις ο πολυτροπαιούχος προπονητής μας ever...Το αξίζεις ρε αλάνι και το αξίζουμε κι εμείς θαρρώ!!!!

:pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Αύγ 2016, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οσο κερδιζει η ομαδα θα σε προπονηταρα.Αμα αρχισουν οι στραβες θα αρχισουν και τα "ειχε δικιο ο Μπελης". :geek:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με τόσες ύαινες που καραδοκούν γύρω απ τον Π.Α.Ο.Κ. φυσιολογικό το βλέπω αυτό που λες Kat5... :evil: :twisted:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μπράβο αέρινη φράντζα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Οσο κερδιζει η ομαδα θα σε προπονηταρα.Αμα αρχισουν οι στραβες θα αρχισουν και τα "ειχε δικιο ο Μπελης". :geek:

Αναφορά στον Μιχαήλ δε θα γίνει ρε, μην ασχημονείς. Σιγά. Φρέσκα κουλούρια. Όλο και καμιά κρυφοσύγκριση με άλλους πιο "έμπειρους" ... χτίστες, που χωρίς τις καβάντζες του Ιβανόη, ΘΑ έχουν παρουσιάσει ως τότε τουλάχιστον ισοδύναμα πράγματα, θα γίνει. Άμα κιόλας είναι του (των) άλλου (άλλων) και καλύτερα ...
Oi, oi, oi
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”