Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Μπαρκαρούτσος

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sn0ufel4 έγραψε:Φευγω διακοπες σημερα καλλιθεα! Τα λεμε απο βδομαδα! :opaokara:

Καλά να περάσεις! :)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
Ale έγραψε:Ε όχι και σκουληκόφατσα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ποπα ντ επαθες πουλοπομ.
Ερτεν η γαρης κι απ εκει εχαθες... :twisted:

Εικόνα
:mrgreen: :mrgreen:

κατ5,
η ποπαδια εμπορει να ταβιζ μετ' εμεν,αλλά να εξέρτς,
ατέ εν το στητιγμα μ' .

4 μερες τωρα δεν εχω χρονο,ουτε και διαθεση να γραψω οτιδηποτε.
Το κακο ξεκινησε την Τεταρτη.
Παρ' ολο που γνωρισα 2 καλα παλληκαρια,Π.Α.Ο.Κ.τσακια και συμφορουμιτες
ηρθε ο κλαασεν και τα γαμησε ολα.
Καλα, μιλαμε στο κορνερ κι ενω ειχα ηδη πει στον Σιμπα οτι θα το παστελωσει
ο Κλαους στο 4΄,το ρολόι ελεγε 2.52 και φωναζα,περιμενε λιγο να μπουμε στο 4ο λεπτο.
Με το που παει 3.01 φωναζω,Κλαους το νου σου,ερχεται....
Ο Σιμπα γυρναει και μου λέει,νωρις το βαλαμε.
Μη στενοχωριεσαι του λεω,θα ανοιχτουν και για πλακα θα βαλουμε άλλα δυο.
Γινεται η φαση που το βγαζει ο Ολλανδος,ανεβαζω πιεση,χανει και το αχαστο στο καπακι
νοιωθω ενα σφιξιμο στο στηθος,χανει και ο Σακχοφ την ευκαιρια,μ' επιασε κρυος ιδρωτας.
Μετα το 1-1 ημουν ωσει παρων στο γηπεδο,δεν τη βγαζω σημερα λεω,πρωτη φορα ενοιωσα ετσι.
Καλα που ειχα διπλα μου τον Σιμπα και τραγουδουσε συνεχεια τα συνθηματα και ξεσπουσα λιγακι,αλλά φευ,
μετα απο δυο επαναληψεις,μονοι μας τα λεγαμε.
Παρασκευη πρωι χτυπαει το τηλεφωνο,μαυρα μαντατα.
Απ' την Τεταρτη πιπα κωλο μας παει,που ορεξη να μπεις και να γραψεις.
Ειδα και στα πεταχτα το κλιμα που επικρατει και λεω,
παπά κατσε στ' αυγα σου γιατι θα πας να κανεις παρεα τον Γρηγορη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

prist64 έγραψε:χανει και ο Σακχοφ την ευκαιρια,μ' επιασε κρυος ιδρωτας.
Μετα το 1-1 ημουν ωσει παρων στο γηπεδο,δεν τη βγαζω σημερα λεω,πρωτη φορα ενοιωσα ετσι.
Μια απ τα ιδια.Απ το δευτερο κατι ψιλα ειδα.Το χω ξαναδει το εργο πολλες φορες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Το ιδιο εργο το εχω δει πολλες φορες,αλλωστε τι Π.Α.Ο.Κ.τσης θα ημουν?

Αλλά αυτο που εννοιωσα ηταν τρωτογνωρο.

επαθα ζαβλαμά σου λεω.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε ο Γκόραν;;;;
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

pgetsos έγραψε:Ασχολείται κανένας με προγράμματα τράπεζας; Συγκεκριμένα έχει κάποιος γνώμη για το Smart Plan της Πειραιώς;
Μακρυα απο τραπεζικα προγραμματα γενικα. Αν θες να επενδυσεις λεφτα, σκισε το πετσι σου και ραφτα μεσα. Μια γνωμη... ;)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

edgecrusher έγραψε:
Ale έγραψε:Ε όχι και σκουληκόφατσα!!!

Ξυνομαυράρα ολέ!!!

Αφρώδες ροζέ Αμυνταίου ειδικά ;)
Καλημέρα παίδες.

Είστε fan του κρασιού; Το ξινόμαυρο τα σπάει, ιδίως από μικρά οινοποιία της Νάουσας (Αργατία, Πήγασος κλπ).
Αν υπάρχει και καλό κοψίδι στα κάρβουνα πίνεται μέχρι τελικής πτώσης
Μα τι λετε, δεν μας σκεφτοσαστε καθολου;;; :D :D :D Εδω κοντευουμε να μαραζωσουμε στην γαμιούπολη, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο τυχεροι ειστε που μενετε στην βορεια Ελλαδα.... Και μονο απο θεμα πιωματος και φαγητου, φτανει και περισσευει!!! Για να μην μιλησουμε για την ομορφια της περιοχης, για το οτι ειστε διπλα στην ομαδαρα μας... Καθησα πριν απο καμμια δεκαρια μερες που ειχα ανεβει επανω, σ ενα ζαχαροπλαστειο στην Ολγας, το "Ελληνικο", πρωι κατα τις 10 να πιω καφε. Σκαει η σερβιτορα με τον καφε και αφηνει διπλα ενα πιατο φαγητο, κεικ, κουλουρακια, μπισκοτα!!! Τρομαξα, λεω θα νομισε οτι ζητησα πρωινο, ντραπηκα να της πω "κοπελιά, δεν τα ζητησα εγω αυτα!!" :shock: :shock: :shock: Κοιταξα τον λογαριασμο και ηρθα στα ισια μου.... :lol: :lol: :lol: Εδω σου πετανε στη μουρη τον καφε και κανα σκατομπισκοτο συσκευασμενο και 4 € ο καφες στο Συνταγμα... Ρε ουστ απο δω!!!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος ο Δημήτρης

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Δημητρης17 έγραψε: Καθησα πριν απο καμμια δεκαρια μερες που ειχα ανεβει επανω, σ ενα ζαχαροπλαστειο στην Ολγας, το "Ελληνικο", πρωι κατα τις 10 να πιω καφε. Σκαει η σερβιτορα με τον καφε και αφηνει διπλα ενα πιατο φαγητο, κεικ, κουλουρακια, μπισκοτα!!! Τρομαξα, λεω θα νομισε οτι ζητησα πρωινο, ντραπηκα να της πω "κοπελιά, δεν τα ζητησα εγω αυτα!!" :shock: :shock: :shock: Κοιταξα τον λογαριασμο και ηρθα στα ισια μου.... :lol: :lol: :lol: Εδω σου πετανε στη μουρη τον καφε και κανα σκατομπισκοτο συσκευασμενο και 4 € ο καφες στο Συνταγμα... Ρε ουστ απο δω!!!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Ρε συ Δημήτρη, ένα στενό πίσω από το Ελληνικό μένω (προσωρινά). Δεν περνούσες και από μένα να σε κεράσω κανένα τσίπουρο Επανωμίτικο :opaokara:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δημητρης17 έγραψε:Παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε ο Γκόραν;;;;

Πριν καμιά βδομάδα έφαγε 15 μέρες ban..
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Guitarman έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε: Καθησα πριν απο καμμια δεκαρια μερες που ειχα ανεβει επανω, σ ενα ζαχαροπλαστειο στην Ολγας, το "Ελληνικο", πρωι κατα τις 10 να πιω καφε. Σκαει η σερβιτορα με τον καφε και αφηνει διπλα ενα πιατο φαγητο, κεικ, κουλουρακια, μπισκοτα!!! Τρομαξα, λεω θα νομισε οτι ζητησα πρωινο, ντραπηκα να της πω "κοπελιά, δεν τα ζητησα εγω αυτα!!" :shock: :shock: :shock: Κοιταξα τον λογαριασμο και ηρθα στα ισια μου.... :lol: :lol: :lol: Εδω σου πετανε στη μουρη τον καφε και κανα σκατομπισκοτο συσκευασμενο και 4 € ο καφες στο Συνταγμα... Ρε ουστ απο δω!!!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Ρε συ Δημήτρη, ένα στενό πίσω από το Ελληνικό μένω (προσωρινά). Δεν περνούσες και από μένα να σε κεράσω κανένα τσίπουρο Επανωμίτικο :opaokara:
Αδερφε Guitarman, ανεβαινω συχνα πυκνα επανω. Την επομενη φορα που θα ανεβω, προς το τελος Σεπτεμβρη με την αδεια μου, θα σου δωσω σημα να συναντηθουμε, να κερασεις και το Επανωμιτικο φαρμακο!!! :D Με γλυκανισο ή χωρις;;; Επανω κινουμαι στα περιξ της προσωρινης γειτονιας σου, μενω στο Ολγα, στο Ελληνικο πινω τον πρωτο καφε και το βραδυ χτυπαω κανα γυρο στον γυρο της Ελλαδας. Και κυκλοφορω κυριως απο Καλαμαρια εως το Ολγα, Σοφουλη στον Κυφωνιδη ή στο αλλο απεναντι με τα πευκα, κλπ... ή στο κεντρο βεβαια!!! ;) Γενικως γουσταρω πολυ την Θεσσαλονικη και τον κοσμο της, την πολη, τις παραξενιες και τις ιδιοτροπιες της και ειμαι μια ανασα απ το να παρω την αποφαση και να την κανω επανω για μονιμα, γιατι εδω ή θα αρρωστησουμε, ή θα καταληξουμε σε κανα τρελλαδικο!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: Ο πατερας μου αν και πορωμενος γαβρος, μας εμφυσησε μια αγαπη για τους Μακεδονες απο πιτσιρικια (λογω του οτι υπηρετησε Σερρες, Δραμα, Φλωρινα κλπ και αν και ειμαστε Τρικαλινοι, ελεγε οτι οι Μακεδονες ειναι τα πιο καλα παιδια!!!), οποτε αυτο με ακολουθει παντα!!! :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

RoMaN έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε ο Γκόραν;;;;

Πριν καμιά βδομάδα έφαγε 15 μέρες ban..
Τι εκανε ρε Ρόμαν, κανει να μου πεις ή οχι;;; Τι στα κομματια επαθε κι αυτος, συνηθως ειναι ηρεμος κι ευγενικος, τι στο διαολο.... :? :?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ξεκίνησε από εδώ

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1166743

Μαζί με διάφορα αλλά στις επόμενες σελίδες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

edgecrusher έγραψε:Καλημέρα παίδες.

Είστε fan του κρασιού; Το ξινόμαυρο τα σπάει, ιδίως από μικρά οινοποιία της Νάουσας (Αργατία, Πήγασος κλπ).
Αν υπάρχει και καλό κοψίδι στα κάρβουνα πίνεται μέχρι τελικής πτώσης
Edge αγορι μου που ησουν τοσο καιρο? :D Αργατια ....Ποτε θα χειμωνιασει ρε γμτ...Εμεις καλα παιδια ημασταν(κανα αγιωργητικο) αλλα ας οψεται εκεινος ο σατανας απ την Αλβιωνα που μας εδειξε τον... κακο το δρομο. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

pgetsos έγραψε:Ξεκίνησε από εδώ

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1166743

Μαζί με διάφορα αλλά στις επόμενες σελίδες
Τι να πω... Ξεφυγε ο Γκοραν, εμμονικότητα λεγεται αυτο που επαθε και δεν ειναι καλο πραγμα. Ισως τραβαει κανενα ζορι και εκτονωνεται κατ αυτον τον τροπο. Δεν ξερω ποιοι αλλοι αποβληθηκαν, καλο ειναι βεβαια να εξαντλουμε τα περιθωρια πριν την κοκκινη καρτα... Πραγμα που νομιζω οτι, οντως εγινε. Θα δουμε, πιστευω οτι πρεπει να γινει καποια κουβεντουλα με την επιστροφη του Γρηγορη, που να αφορα ολους μας δηλαδη και οχι μονο τους αμεσα εμπλεκομενους. Δικαιη η αποβολη, ο Γκοραν εβγαλε επιθετικοτητα και εχασε τον αυτοελεγχο, ειναι ομως καλο παιδι, εκτιμω οτι αλλα πραγματα του βγηκαν μεσα απ αυτην την συμπεριφορα. Αναποφευκτη η ποινη, ομως ενας Γρηγορης με πιο κρυο μυαλο, ειναι πολυτιμη μοναδα. Το τονιζω: Ολοι τραβαμε ζορια που καμμια φορα ξεσπανε αλλου. Δικαιουσαι να πεσεις, υποχρεουσαι να σηκωθεις!!!! Μοντς, ανθρωποι ειστε και δεν νομιζω να διεκδικητε το αλαθητο... Παντως, συγχαρητηρια για τις αντοχες σας!!! Αν το κρινετε οφ τοπικ, ριχτε το στα προβληματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”