sn0ufel4 έγραψε:Φευγω διακοπες σημερα καλλιθεα! Τα λεμε απο βδομαδα!
Καλά να περάσεις!
sn0ufel4 έγραψε:Φευγω διακοπες σημερα καλλιθεα! Τα λεμε απο βδομαδα!
kataramenos5 έγραψε:Ale έγραψε:Ε όχι και σκουληκόφατσα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ποπα ντ επαθες πουλοπομ.
Ερτεν η γαρης κι απ εκει εχαθες...![]()
Μια απ τα ιδια.Απ το δευτερο κατι ψιλα ειδα.Το χω ξαναδει το εργο πολλες φορες.prist64 έγραψε:χανει και ο Σακχοφ την ευκαιρια,μ' επιασε κρυος ιδρωτας.
Μετα το 1-1 ημουν ωσει παρων στο γηπεδο,δεν τη βγαζω σημερα λεω,πρωτη φορα ενοιωσα ετσι.
Μακρυα απο τραπεζικα προγραμματα γενικα. Αν θες να επενδυσεις λεφτα, σκισε το πετσι σου και ραφτα μεσα. Μια γνωμη...pgetsos έγραψε:Ασχολείται κανένας με προγράμματα τράπεζας; Συγκεκριμένα έχει κάποιος γνώμη για το Smart Plan της Πειραιώς;
Μα τι λετε, δεν μας σκεφτοσαστε καθολου;;;edgecrusher έγραψε:Καλημέρα παίδες.Ale έγραψε:Ε όχι και σκουληκόφατσα!!!
Ξυνομαυράρα ολέ!!!
Αφρώδες ροζέ Αμυνταίου ειδικά
Είστε fan του κρασιού; Το ξινόμαυρο τα σπάει, ιδίως από μικρά οινοποιία της Νάουσας (Αργατία, Πήγασος κλπ).
Αν υπάρχει και καλό κοψίδι στα κάρβουνα πίνεται μέχρι τελικής πτώσης
Ρε συ Δημήτρη, ένα στενό πίσω από το Ελληνικό μένω (προσωρινά). Δεν περνούσες και από μένα να σε κεράσω κανένα τσίπουρο ΕπανωμίτικοΔημητρης17 έγραψε: Καθησα πριν απο καμμια δεκαρια μερες που ειχα ανεβει επανω, σ ενα ζαχαροπλαστειο στην Ολγας, το "Ελληνικο", πρωι κατα τις 10 να πιω καφε. Σκαει η σερβιτορα με τον καφε και αφηνει διπλα ενα πιατο φαγητο, κεικ, κουλουρακια, μπισκοτα!!! Τρομαξα, λεω θα νομισε οτι ζητησα πρωινο, ντραπηκα να της πω "κοπελιά, δεν τα ζητησα εγω αυτα!!"![]()
![]()
Κοιταξα τον λογαριασμο και ηρθα στα ισια μου....
![]()
![]()
Εδω σου πετανε στη μουρη τον καφε και κανα σκατομπισκοτο συσκευασμενο και 4 € ο καφες στο Συνταγμα... Ρε ουστ απο δω!!!!!
![]()
![]()
Δημητρης17 έγραψε:Παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε ο Γκόραν;;;;
Αδερφε Guitarman, ανεβαινω συχνα πυκνα επανω. Την επομενη φορα που θα ανεβω, προς το τελος Σεπτεμβρη με την αδεια μου, θα σου δωσω σημα να συναντηθουμε, να κερασεις και το Επανωμιτικο φαρμακο!!!Guitarman έγραψε:Ρε συ Δημήτρη, ένα στενό πίσω από το Ελληνικό μένω (προσωρινά). Δεν περνούσες και από μένα να σε κεράσω κανένα τσίπουρο ΕπανωμίτικοΔημητρης17 έγραψε: Καθησα πριν απο καμμια δεκαρια μερες που ειχα ανεβει επανω, σ ενα ζαχαροπλαστειο στην Ολγας, το "Ελληνικο", πρωι κατα τις 10 να πιω καφε. Σκαει η σερβιτορα με τον καφε και αφηνει διπλα ενα πιατο φαγητο, κεικ, κουλουρακια, μπισκοτα!!! Τρομαξα, λεω θα νομισε οτι ζητησα πρωινο, ντραπηκα να της πω "κοπελιά, δεν τα ζητησα εγω αυτα!!"![]()
![]()
Κοιταξα τον λογαριασμο και ηρθα στα ισια μου....
![]()
![]()
Εδω σου πετανε στη μουρη τον καφε και κανα σκατομπισκοτο συσκευασμενο και 4 € ο καφες στο Συνταγμα... Ρε ουστ απο δω!!!!!
![]()
![]()
Τι εκανε ρε Ρόμαν, κανει να μου πεις ή οχι;;; Τι στα κομματια επαθε κι αυτος, συνηθως ειναι ηρεμος κι ευγενικος, τι στο διαολο....RoMaN έγραψε:Δημητρης17 έγραψε:Παιδες, ξερει κανεις που χαθηκε ο Γκόραν;;;;
Πριν καμιά βδομάδα έφαγε 15 μέρες ban..
Edge αγορι μου που ησουν τοσο καιρο?edgecrusher έγραψε:Καλημέρα παίδες.
Είστε fan του κρασιού; Το ξινόμαυρο τα σπάει, ιδίως από μικρά οινοποιία της Νάουσας (Αργατία, Πήγασος κλπ).
Αν υπάρχει και καλό κοψίδι στα κάρβουνα πίνεται μέχρι τελικής πτώσης
Τι να πω... Ξεφυγε ο Γκοραν, εμμονικότητα λεγεται αυτο που επαθε και δεν ειναι καλο πραγμα. Ισως τραβαει κανενα ζορι και εκτονωνεται κατ αυτον τον τροπο. Δεν ξερω ποιοι αλλοι αποβληθηκαν, καλο ειναι βεβαια να εξαντλουμε τα περιθωρια πριν την κοκκινη καρτα... Πραγμα που νομιζω οτι, οντως εγινε. Θα δουμε, πιστευω οτι πρεπει να γινει καποια κουβεντουλα με την επιστροφη του Γρηγορη, που να αφορα ολους μας δηλαδη και οχι μονο τους αμεσα εμπλεκομενους. Δικαιη η αποβολη, ο Γκοραν εβγαλε επιθετικοτητα και εχασε τον αυτοελεγχο, ειναι ομως καλο παιδι, εκτιμω οτι αλλα πραγματα του βγηκαν μεσα απ αυτην την συμπεριφορα. Αναποφευκτη η ποινη, ομως ενας Γρηγορης με πιο κρυο μυαλο, ειναι πολυτιμη μοναδα. Το τονιζω: Ολοι τραβαμε ζορια που καμμια φορα ξεσπανε αλλου. Δικαιουσαι να πεσεις, υποχρεουσαι να σηκωθεις!!!! Μοντς, ανθρωποι ειστε και δεν νομιζω να διεκδικητε το αλαθητο... Παντως, συγχαρητηρια για τις αντοχες σας!!! Αν το κρινετε οφ τοπικ, ριχτε το στα προβληματα.pgetsos έγραψε:Ξεκίνησε από εδώ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1166743
Μαζί με διάφορα αλλά στις επόμενες σελίδες