Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sourmenetes έγραψε:Στην επομενη "99/3" θα φυγεις.
Σε βλεπω οτι οταν δε σου αρεσει κατι γινεσαι πολυ δημοκρατικος.Δυστυχως το paokmania προσπαθει να εχει ολες τις αποψεις.
Βλέπω το κρεσέντο σου εναντίον μου συνεχίζεται ,αποσύρω το 99/3 δεν νομίζω να απαγόρευσα σε κανένα να πει την αποψη του ,όπως και το για γέλια όλοι έχουν αποψη.Σταματα να τα βάζεις αποκλειστικά με εμενα καταντάει κουραστικό.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

nico4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:....και θα τον πολεμάω όπου μπορώ.
Χωρίς σχόλια!!!
Δεν τον γουστάρω ,τον θεωρώ απο τις βασικές αιτιες για την μετριότητα που δερνει τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια,επίσης είπα ότι με την κίνηση με την φανέλα σταμάτησε για εμενα να είναι ΠΑΟΚτσακι αλλα επαγγελματίας και θέλω να φύγει απλό είναι.Ο σαλπι είναι Παναγίτσα μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Κι εγώ μπορεί να μη γουστάρω κάποιους παίκτες αλλά δεν είναι δουλειά μου να τους πολεμάω για να φύγουν απ' τον ΠΑΟΚ ώστε να ικανοποιήσω το εγώ μου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι θα πει θα τον πολεμάω όπου μπορώ ? Τι θα κάνεις? Δεν έχεις ξαναδεί τον πανυγηρισμο ? τάχα αυτό σε πείραξε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Στην επομενη "99/3" θα φυγεις.
Σε βλεπω οτι οταν δε σου αρεσει κατι γινεσαι πολυ δημοκρατικος.Δυστυχως το paokmania προσπαθει να εχει ολες τις αποψεις.
Βλέπω το κρεσέντο σου εναντίον μου συνεχίζεται ,αποσύρω το 99/3 δεν νομίζω να απαγόρευσα σε κανένα να πει την αποψη του ,όπως και το για γέλια όλοι έχουν αποψη.Σταματα να τα βάζεις αποκλειστικά με εμενα καταντάει κουραστικό.
Δινεις δικαιωμα για αυτο και ασχολουμαι μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ εγώ διαφωνώ κ με το κείμενο κ με τις λογικές τέτοιων κειμένων.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

off topic

mapogo το εχω δει το ντοκιμαντερ φιλε μου ευχαριστω για την επισημανση...

οντως αρκετα δραματοποιημενο ιδιως στις αφηγησεις των υπευθυνων του παρκου (σε καποια φαση το δραμα αγγιξε επιπεδα lion king) παρολα αυτα το οπτικοακουστικο υλικο ηταν παρα πολυ ωραιο 8-)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ace ελπιζω οτι αυριο, οταν θα ξυπνησεις λιγο πιο "νηφαλιος" θα καταλαβεις οτι το "πολεμαω τον Κλαους" ειναι στην ουσια ισοδυναμο με το "πολεμαω τον ΠΑΟΚ" και μονο σε αυτον θα κανεις κακο

Και γω δε γουσταρω καθολου τον Βελλιδη και για αυτον τον λογο δεν εγραψα ΠΟΤΕ κατι για αυτον, θετικο η αρνητικο. Απλα δεν ασχολουμαι με τον παιχτη που δεν γουσταρω για τον Α η Β λογο και ετσι ΔΕΝ βλαπτω την ιδια την ομαδα!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΕΙΜΑΙ πετρο,ο κλαους δεν είναι ο ΠΑΟΚ ,αυτο το λέω και δεν λέτε να το καταλαβαιτε,όταν λέω πόλεμο τι θα του κάνω ? Θα του κάψω το βίντεο ? Αυτός πάντως δνε καταλαβαίνει ότι κάνει κακό στον ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά του ,μας έχει γραμμένους,η προσωπολατρία πάντως εν έτη 2016 είναι σε πλήρη άνθηση στην ομαδα μας και κάνει ννα βλέπουμε ικανότητες και ποιότητα σε παίκτες που δνε έχουν.Εσείς δοξάστε τον κλαους όταν θα βάζει γκολ με τα άσπρα χώματα και θα σας δείχνει το νουμερο και τις μπαλαρίνες στο κινητό και θα είναι εξαφανισμένος στα μμεγαλα και δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Να ζητησω αμεσα αποδειξεις προσωπολατρειας εκ μερους μου για Κλαους η τσαμπα θα το κανω; :roll:

Θα επιμεινω, το πρωι ξαναδιαβασε τι γραφω μηπως και καταλαβεις

Πολεμος θα ειναι και το να γραφεις νυχθημερον να φυγει στο τοπικ του η να τον ξεσκιζεις σε καθε ευκαιρια εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ανάμεσα στην πρόσωπολατρεία και τον μηδενισμό δεν υπάρχει χώρος? Εγώ βλέπω ξεσκισμα καμιά πρόσωπολατρεία και αυτοί που εκτιμούν την προσφορά του λένε ότι πρέπει να πάρουμε και άλλο φορ σε αυτό συμφωνούμε όλοι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε:Να ζητησω αμεσα αποδειξεις προσωπολατρειας εκ μερους μου για Κλαους η τσαμπα θα το κανω; :roll:

Πολεμος θα ειναι και το να γραφεις νυχθημερον να φυγει στο τοπικ του η να τον ξεσκιζεις σε καθε ευκαιρια εδω μεσα...
Ελα ρε Πετρο πες αληθεια.Αφου ερχεσαι καθε Πεμπτη στις συνεδρεις των Ανω.Προ.που θα παει θα το ξεπερασουμε καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pgetsos έγραψε:Να ζητησω αμεσα αποδειξεις προσωπολατρειας εκ μερους μου για Κλαους η τσαμπα θα το κανω; :roll:

Δεν τι είπα για εσένα ,όσο για το νηφάλιος,δεν πίνω ούτε μπύρα εχω θέματα υγείας και να μην λες τέτοια πράγματα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ace χοντράδα είπες.Φιλικά στο λέω,δεν είναι πράγμα αυτό να πεις για παίκτη της ομάδας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”