Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από navigator11 »

Guitarman έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Και κάτι περί ηλικίας.

Είμαι στην αρχή της μέσης ηλικίας (35). Μου επιτρέπεται να έχω λόγο? Αν ναι μέχρι που μου επιτρέπεται? Επίσης, μου επιτρέπεται να απαντάω όταν με βρίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να μην απαντάω γιατί δεν είμαι αρκετά μεγάλος?

Το θέμα "ηλικία/σεβασμός/ανωριμότητα" είναι μεγάλο και θα ήταν ένα ωραίο θέμα συζήτησης σε κάποιο άλλο 8ρεντ (π.χ. κοινωνία ώρα μηδέν). Αλλά θέλω να πω κάτι εδώ στους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν μετά από εμένα:

Παιδιά μην ψαρώνετε από τσαμπουκάδες και κραξίματα που στηρίζονται σε επιχειρήματα περί ηλικίας... Φανερώνουν ένδοια πραγματικών επιχειρημάτων και βάθους σκέψης.

ΥΓ 1. Νικολα δεν πάει σε εσένα το σχόλιο. Είδα ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Απλά το θέμα ηλικία "παίζει" συχνά.

ΥΓ 2. Respect στον θεούλη που ανέφερ τον gika... :lol:

Εσύ τώρα τι γράφεις ρε; Έδωσε συναίνεση ο κηδεμονας σου; Επίσης, τι κιθάρα παίζεις; Είναι ηλεκτρική κι αν ναι τι τύπος και μάρκα;;
Μίλα σκουλήκι ...
Αύριο θα σου φέρω θεωρημένη υπεύθυνη δήλωση του 63χρονου πατέρα μου :mrgreen:

Άστα Ναβι... όταν έκανα τον λογαριασμό στο φόρουμ έπαιζα ακόμη την φεντερ μου.... Τώρα πλέον πολύ σπάνια και όχι την ηλεκτρική. Όταν είμαι Ελλάδα παίζουμε με το καρντάσι μου ρεμπέτικα ;)

Επίσης ψήνεσαι να σου αρχίσω μανούρα που με είπες σκουλήκι? Τι συνοπαδός είσαι εσύ ρε? :D
Χααχα. Όχι τέτοιο σκουλήκι ρε αδερφέ! Ωραίο πράγμα η ηλεκτρική κιθάρα ρε.Αρρώστια! Έκανα κι εγώ μαθήματα για κάποιο διάστημα αλλά θέλει μεγάλη αφοσίωση. Πάντως, μπορεί να σου χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, όπως η ΠΑΟΚαρα.
Στρατοκαστερος λοιπόν! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

navigator11 έγραψε:
Guitarman έγραψε:
navigator11 έγραψε:

Εσύ τώρα τι γράφεις ρε; Έδωσε συναίνεση ο κηδεμονας σου; Επίσης, τι κιθάρα παίζεις; Είναι ηλεκτρική κι αν ναι τι τύπος και μάρκα;;
Μίλα σκουλήκι ...
Αύριο θα σου φέρω θεωρημένη υπεύθυνη δήλωση του 63χρονου πατέρα μου :mrgreen:

Άστα Ναβι... όταν έκανα τον λογαριασμό στο φόρουμ έπαιζα ακόμη την φεντερ μου.... Τώρα πλέον πολύ σπάνια και όχι την ηλεκτρική. Όταν είμαι Ελλάδα παίζουμε με το καρντάσι μου ρεμπέτικα ;)

Επίσης ψήνεσαι να σου αρχίσω μανούρα που με είπες σκουλήκι? Τι συνοπαδός είσαι εσύ ρε? :D
Χααχα. Όχι τέτοιο σκουλήκι ρε αδερφέ! Ωραίο πράγμα η ηλεκτρική κιθάρα ρε.Αρρώστια! Έκανα κι εγώ μαθήματα για κάποιο διάστημα αλλά θέλει μεγάλη αφοσίωση. Πάντως, μπορεί να σου χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, όπως η ΠΑΟΚαρα.
Στρατοκαστερος λοιπόν! :opaokara:
Έτσι φίλε. Στρατοκαστερ!

Συμφωνώ σε αυτό που λες για τις μεγάλες συγκινήσεις. Μία διαφορά μόνο βρίσκω: Με την κιθάρα συνηθως βγάζεις και καμία γκομενίτσα. Με την αρρώστια μας την πιο μεγάλη... πιο πιθανό είναι να σε παρατήσει η γκομενίτσα :opaokara:

ΥΓ Πιο οφφ-τοπικ πεθαίνεις... Ζητώ την κατανόηση των μοντς :)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν είναι μέσα οι μοδς, κιθαράνθρωπε.
Αύριο έχουν θάλασσα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ale έγραψε:Δεν είναι μέσα οι μοδς, κιθαράνθρωπε.
Αύριο έχουν θάλασσα.

Με χαιρεσαι,ο RoMaN ειναιστην παγομηχανη.

Καλα ρε,γραφω μια ωρα στο Καφενειο κι εσυ εισαι εδω μεσα?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παντα πρεπει να υπαρχει ενας mod οn-line στο forum
Oπως πρεπει να υπαρχει παντα ενας Stark στο Winterfell ;)
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Όπως πρέπει να υπάρχει και 1 επισκέπτης
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Παντα πρεπει να υπαρχει ενας mod οn-line στο forum
Oπως πρεπει να υπαρχει παντα ενας Stark στο Winterfell ;)

:lol: :lol:

Ναι, κρατάω πού και πού αυτή τη "βάρδια" του forum...είναι σαν τη νυχτερινή σκοπιά στο στρατό, κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα..και έξω νύχτα.

Δεν έχω κάνει στρατό! :mrgreen:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γαλάζιο παιδί.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

cellophan έγραψε:
Ο Goran δεν είναι ο Ghandi. Αυτό φαντάζομαι είναι αυταπόδεικτο. Ποιος όμως είναι ο Goran; Πάντα όταν διαφωνείς με κάποιον ή δε σου αρέσουν αυτά που αντιπροσωπεύει καλό είναι να εξασκείς λίγο την εμπάθεια σου (empathy) και να προσπαθείς να αξιολογείς τι μπορεί να ωθεί έναν άνθρωπο να έχει τις απόψεις ή τις συμπεριφορές που εσύ καταδικάζεις ή αποστρέφεσαι.
Όλα καλά, αλλά αν δεν κάνω λάθος empathy δεν είναι η εμπάθεια, είναι η κατανόηση, η ενσυναίσθηση.
Η εμπάθεια είναι (και) biased, spiteful και τέτοια.

Κατά τ άλλα ignore στον Goran μέχρι θανάτου λόγω ανούσιου σπάμμινγκ σε βαθμό κακουργήματος.

Γενικά, τρομερά παρεξηγημένο το ignore το καημένο
να μη σου πω ότι πρέπει να γίνει και υποχρεωτικό
Όπως και τα πμ πρέπει να ξανάρθουν, όποιος θέλει να βρίζεται με τον άλλον, το κάνει ιδιωτικά και τελείωσε η υπόθεση
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ψηλε εμενα μου φαινεται οτι εκανε σωστη χρηση της λεξης empathy.
@Cellophan λες να εγραψα μετα απο τοσο καιρο για να σε δουλεψω?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Empathy απλώς δεν σημαίνει εμπάθεια εννοεί
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kataramenos5 έγραψε:Ολοι εχουμε τα κουσουρια μας
Για αυτο θελει ο Μανιακος φορ με καποιο κουσουρι, για να μας ταιριαζει :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Το ignore ειναι κατι σαν βαζω μουσική με ακουστικά οταν προχωρώ στο δρομο για να μη μ ενοχλει το βουητό της πόλης. Ειναι σιγουρα πιο ευχάριστο αλλα εχεις λιγότερη πληροφορία γι αυτα που συμβαίνουν γυρω σου. Ισχυει και για το φορουμ αλλα και γι αυτο που ακουγεται συχνα εδω για τους δημοσιογράφους "μη τους ακούτε και μη τους διαβάζετε".
Με το ignore δεν μπορεις να εχεις αποψη γιατι δεν εχεις πλεον καινούργια πληροφορία. Οι απόψεις για οτιδήποτε δε μπορουν να ειναι σταθερές και αμετάβλητες οταν αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και οι προσλαμβάνουσες.
Για την δεκαπενθήμερη αδεια τωρα, νομιζω οτι γινεται πολυ κουβεντα για θεμα ησσονος σημασιας. Ακομη και δικιο να μην ειχαν οι mods (που ειχαν) σε δυο βδομαδες ο αποβληθεις θα μπορει κ παλι να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Θα περιμενα ομως την ιδια ζέση και αντίδραση με σοβαρότερες ποινές που εχουν επιβληθεί ακομη και για λογους άποψης. Οπως πχ η οριστική αποβολή μέλους (δε θυμαμαι καν τ ονομα του) και μαλιστα παλιού γιατι ειπε οτι δεν είδε αδικία απο τη διαιτησια σε παιχνιδι με γαυρο (η καπως ετσι τελος παντων δε θυμαμαι ακριβως την περιπτωση ).
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το ignore είναι σα να είσαι στον δρόμο και να αποφεύγεις κάποιον γιατί δεν θέλεις να σε δει/χαιρετήσει/μιλήσει.
Είτε παλιός συμμαθητής που εξελίχθηκε σε grande μαλάκα, είτε συνάδελφος απ τη δουλειά που δεν αντέχεται, είτε μια θεία που σε ξεχείλωνε το μάγουλο μικρός (αχ καλέ πόσο μεγάλωσε-χέσε μας ρε θεία) κτλ.

και το κάνεις για να μην καταλήξει το πράγμα εδώ:
Εικόνα

και χαλάς τη ζαχαρένια σου
(μεγάλη σκηνή του παγκόσμιου κινηματογράφου by the way).

Δεν χάνεις καμία πληροφορία που σου χρειάζεται ή που θα σου αλλάξει τα όποια δεδομένα.
Σε τελική ανάλυση βλέπεις τι έχει γράψει στα quote των άλλων ή βλέπεις τι έχει γραφτεί ακριβώς από κάτω
και μια χαρά συμπέρασμα βγάζεις. 9,5/10 το συμπέρασμα είναι ότι σωστά τον έχεις ignore.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”