Χααχα. Όχι τέτοιο σκουλήκι ρε αδερφέ! Ωραίο πράγμα η ηλεκτρική κιθάρα ρε.Αρρώστια! Έκανα κι εγώ μαθήματα για κάποιο διάστημα αλλά θέλει μεγάλη αφοσίωση. Πάντως, μπορεί να σου χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, όπως η ΠΑΟΚαρα.Guitarman έγραψε:Αύριο θα σου φέρω θεωρημένη υπεύθυνη δήλωση του 63χρονου πατέρα μουnavigator11 έγραψε:Guitarman έγραψε:Και κάτι περί ηλικίας.
Είμαι στην αρχή της μέσης ηλικίας (35). Μου επιτρέπεται να έχω λόγο? Αν ναι μέχρι που μου επιτρέπεται? Επίσης, μου επιτρέπεται να απαντάω όταν με βρίζουν, ειρωνεύονται, λοιδωρούν κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να μην απαντάω γιατί δεν είμαι αρκετά μεγάλος?
Το θέμα "ηλικία/σεβασμός/ανωριμότητα" είναι μεγάλο και θα ήταν ένα ωραίο θέμα συζήτησης σε κάποιο άλλο 8ρεντ (π.χ. κοινωνία ώρα μηδέν). Αλλά θέλω να πω κάτι εδώ στους ανθρώπους που έτυχε να γεννηθούν μετά από εμένα:
Παιδιά μην ψαρώνετε από τσαμπουκάδες και κραξίματα που στηρίζονται σε επιχειρήματα περί ηλικίας... Φανερώνουν ένδοια πραγματικών επιχειρημάτων και βάθους σκέψης.
ΥΓ 1. Νικολα δεν πάει σε εσένα το σχόλιο. Είδα ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Απλά το θέμα ηλικία "παίζει" συχνά.
ΥΓ 2. Respect στον θεούλη που ανέφερ τον gika...
Εσύ τώρα τι γράφεις ρε; Έδωσε συναίνεση ο κηδεμονας σου; Επίσης, τι κιθάρα παίζεις; Είναι ηλεκτρική κι αν ναι τι τύπος και μάρκα;;
Μίλα σκουλήκι ...![]()
Άστα Ναβι... όταν έκανα τον λογαριασμό στο φόρουμ έπαιζα ακόμη την φεντερ μου.... Τώρα πλέον πολύ σπάνια και όχι την ηλεκτρική. Όταν είμαι Ελλάδα παίζουμε με το καρντάσι μου ρεμπέτικα![]()
Επίσης ψήνεσαι να σου αρχίσω μανούρα που με είπες σκουλήκι? Τι συνοπαδός είσαι εσύ ρε?
Στρατοκαστερος λοιπόν!