Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

@prist64...

Στα διαστρεβλωτικά σου σχόλια δεν απαντάω τίποτα, να ξέρεις...

Το νόημα του post μου τα χαράματα ήταν να αντιπαρέλθω σε κάποιες αδικίες που διαπίστωσα σε βάρος μου κι όχι να τιμωρηθεί κάποιος για να "κλείσω μάτι" και να ικανοποιηθεί το εγώ μου, όπως τελείως εσφαλμένα έκρινες!!!!

Επειδή λοιπόν τα γραπτά μένουν, μπορεί ο καθένας να διαβάσει ότι προσωπικά ζητάω από του moderators να κάνουν σωστότερα την δουλειά που εθελοντικά (και προς τιμήν τους φυσικά) έχουν αναλάβει, δηλαδή να συντονίζουν σωστότερα το forum αποδίδοντας ισονομία, ισοτιμία και δικαιοσύνη σε όλους!!!!

Εσύ μπήκες λοιπόν παίζοντας το μας "ο δικηγόρος του διαβόλου" για να πετύχεις τι ακριβώς και μάλιστα χαλκεύοντας ακόμα και τα γραφόμενα μου???

Γιατί ζητάς τόσο επίμονα με μπολντ τεράστια γράμματα να αποδωθούν ποινές αφού εφευρεθούν "κατήγοροι, κατηγορούμενοι, δικαστές και ένοχοι"???

Δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις, ρητορικά είναι τα ερωτήματα φυσικά!!!!

Υ.Γ. Όσο για τις τελευταίες κινδυνολογίες σου για το ότι σε θεωρώ αλλόθρησκο κ.τ.λ., με ξεπερνάνε αφού είναι ακόμα ένα λανθασμένο σου συμπέρασμα με ξεχειλισμένη αρνητικογενή φαντασία...

Υ.Γ. 2...Δεν θα επανέλθω στο θέμα μετά και την ανάρτηση-ανάγνωση του post του @sourmenetes, χάριν σεβασμού στην δουλειά όλων των moderators, όμως θα παραμείνω στην άποψη μου ότι κι αυτοί πρέπει να αναγνωρίζουν τα λάθη τους όποτε κάνουν σαν άνθρωποι...

Καλή συνέχεια σε όλους μας... :pano: :nairepaok:

Edit: Για το "τζάμπα μάγκες χορτάσαμε" που μόλις διάβασα μονάχα η θλίψη μου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν το σχολιάζω καν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιούλ 2016, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λοιπόν,να γράψω και εγω το κομμάτι μου.

Καταρχάς επικροτώ Posts σαν του Unpsofable78 που χωρίς κραυγές κάνουν μια ανάλυση.Ναι έχεις δίκιο αδερφέ Unpsofable78 απαιτείται ένα ας το πούμε "διαφορετικό" ύφος.

Κατα δεύτερον και διαβάζοντας τα Posts σου goran,σου λέω ευθέως που αν είχες γράψει τέτοια ανήθικη επίθεση για μένα όπως έγραψες για τον Πέτρο και τον Roman,θα είχες φύγει τουλάχιστον για ένα μήνα.

Δεν θα μπω στον κόπο καν να σχολιάσω τα "αδερφέ" ,τις μπηχτές για την ηλικία και όλα τα υπόλοιπα που έγραψες.

Αν μέχρι το βράδυ δεν απολογηθείς για τον τόνο σου και τις ειρωνές/προσβολές κλπ,θα φύγεις για ένα μήνα.

Επίσης να ξέρεις οτι αν είσαι συχνά ο κοινός παρονομαστης σε πολλά προβλήματα,παίζει να εισαι εσύ ο ίδιος το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi...

Θα σε παρακαλούσα να ποστάρεις πάνω σε ολόκληρο το post μου ό,τι βλέπεις ανήθικο, προσβλητικό, ειρωνικό και οτιδήποτε άλλο με κατηγορείς για να μπορέσω να απαντήσω έστω "απολογούμενος"...

Περιμένω, να είσαι καλά...

Υ.Γ. Το ότι προσπαθώ εδώ και ώρα να δώσω ένα τέλος με πολύ θετικό προς το σύνολο του forum τρόπο μην το παίρνεις σαν αδυναμία μου και μην το τινάζεις στον αέρα με εμπρηστικά post για να ξανααρχίσουμε τα ίδια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιούλ 2016, 14:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ρε μάγκες τι χαλιεστε εδώ μέσα και γράφετε σεντόνια και παπλωματα. Αντε μπείτε σε κάνα ντου να ξεχαρμανιασετε δεν έχω χρόνο να ποσταρω και τίποτα νέο φρούτο λέμε :mrgreen:
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Έρχεται το ματς που πρέπει να είμαστε όλοι μια φωνή :pano:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

@sourmenets

Το οτι σβηστηκε το ποστ-απαντηση σε ποστ που σαφως με κατηγορει
και αφηνει υπονοουμενα εναντιον μου το θεωρω τουλαχιστον αδοκιμο.

Στην ουσια του πραγματος...

Μπαινω στο φορουμ και διαβαζω ενα ποστ που ευθεως και σαφως
διατυπωνει κατηγοριες.
Αληθεις ή ψευδεις,ποσώς με ενδιαφερει.
Το θεμα ειναι οτι βρισκονται στην κοινη θεα του καθενος απο μας.

Εαν γραψω(κατηγορησω) εγω ή καποιος αδελφος,
θα πρεπει να μεινει αναπαντητο και να αιωρειται η λασπη,
ή θα πρεπει να διασαφηνιστει εαν και κατα ποσο ειναι αληθεις οι χαρακτηρισμοι
και να αποδοθουν οι τυχον ευθυνες?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Odi έγραψε: Επίσης να ξέρεις οτι αν είσαι συχνά ο κοινός παρονομαστης σε πολλά προβλήματα,παίζει να εισαι εσύ ο ίδιος το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Θα τα παραθέσω απλά και μόνο γιατι το ζήτησες:

Γράφεις:

Το να εξαφανίσετε πρώτα το post και κατόπιν να κάνετε (κάνεις προσωπικά @pgetsos) τέτοιου είδους κριτική ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα δεν σας (σε) τιμά ιδιαίτερα, ούτε εσάς (εσένα) και ακόμα περισσότερο τις μεθόδους σας (σου) μέσα σ αυτό το οπαδικό forum PAOKmania των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων οπαδών!!!!

Δεν συμπεριφέρονται σωστά;Λάσπη στον ανεμιστήρα;Εγώ τα βλέπω ξεκάθαρα τα πράγματα.Πρώτο φάουλ.

Συντονισμένη, οργανωμένη, τελείως αστήριχτη και άδικη επίθεση με ανακρίβειες διαπιστώνω απ τα 2 νεαρότερα άτομα της ομάδας των αγαπητών moderators, @RoMaN & @pgetsos ή κάνω κάποιο λάθος???

Η ηλικία τι σημασία έχει;Δεν είναι αρκετά ώριμοι για να κρίνουν;Δεν το έχουν αποδείξει;2ο φάουλ.

RoΜan, αν κατάλαβα καλά με απειλείς προσωπικά εξομοιώνοντας με με τον Dimg4???

Μόνο εσύ το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Κανείς άλλος.

Και πάμε στο κερασάκι στην τούρτα:

Ξέρετε κύριοι, ορισμένοι συντνιστές-"κριτές" εδώ μέσα ξεπερνάτε πλέον κατάφορα τα όρια του λογικού και του δίκαιου εδώ και καιρό "παίρνοντας αέρα στα πανιά σας" απ την "εξουσία" που πιστεύετε ότι σας έχει δοθεί και είναι καιρός να συνέλθετε πια και να κάνετε την δουλειά που αναλάβατε οικειοθελώς με τον σωστό τρόπο επιτέλους κι όχι με παρεϊστικες συμπεριφορές βάσει των προσωπικών σας γούστων και προπαγανδιστικές και άνευ στοιχείων (που εσείς οι ίδιοι αποκρύπτετε) απειλές!!!!

Όταν είχες φάει μπαν και επανήλθες γρηγορότερα ήταν καλή η περείστικη προσέγγιση;Να συνέλθουμε και να κάνουμε την δουλειά μας;Και ποιος είσαι εσύ ρε γκόραν για να το πεις αυτό;Έχουμε παιδιά και αποπαίδια δηλαδή;Ξέρεις οτι σε αυτό το forum γράφουν χιλιάδες άτομα ε;Και οτι κανείς δεν χρήζει ειδικής μεταχείρισης,πέρα από εσένα βέβαια που όπως έγραψα πιο πριν,έχεις επανέλθει πιο γρήγορα από οτι έπρεπε!Προσωπικά γούστα και προπαγάνδα;Μόνο εσύ τα βλέπεις αυτά.Είναι στην φαντασία σου.Ξεκλαθαρα.

Οι τρόποι που προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στον συντονισμό του forum όσο αυτό μεγαλώνει και αναπτύσσεται είναι ελλιπέστατοι και οι μέθοδοι σας μπορούν να ικανοποιήσουν μονάχα "πρόβατα" κι όχι οπαδούς μιας ηλικίας, εμπειρίας, μόρφωσης και νοημοσύνης όπως πολλοί που υπάρχουν εδώ μέσα!!!!

Στάκα τώρα και ανέλυσε το.Είναι τα παιδιά (roman και Pgetsos) περιορισμένης μόρφωσης και νοημοσύνης;Τους γνωρίζεις και τους κρίνεις;Και ξεκινάς πάλι την αοριστία με την ηλικία.Ξέρεις οτι είσαι από τα άτομα που δημιουργούν πρόβλημα σχεδόν καθημερινά εδώ και αρκετό καιρό;Ξέρεις την ηλικία σου;Ξέρεις πόσα ανάλογα μπορούν να ειπωθούν για εσένα;Για να μην αναφερθώ και στην εμεση προσβολή (πρόβατα χωρίς αξιόλογη ηλικία,εμπειρία,μόρφωση και νοημοσύνη) που ξεστομίζεις για πολλά άτομα που γράφουν εδώ μέσα!Τόσο ανώτερος θεωρείς πως είσαι; Αν ναι,να σου πω πως κάνεις τεράστιο λάθος και από πολλά από τα γραπτά σου βγαίνει περισσότερο για σένα αυτή η εικόνα παρά για οποιονδήποτε άλλον.

Γι αυτό καλύτερα να αλλάξετε τροπάρι ή ό,τι άλλο χρειαστεί να αλλάξετε, γιατί αλλιώς είστε ήδη έτοιμοι να σας ξεπεράσει η εξέλιξη του οπαδικού forum του PAOKmania!!!!

Άλλη μια προσβολή.

Όπως εγραψα,περιμένω να απολογηθείς στα συγκεκριμένα ατομα (που τώρα δεν μπορούν να απαντήσουν) ειδάλλως θα υποστείς τους ξεπερασμένους τρόπους αυτού του forum Και θα αποχωρήσεις για ένα μήνα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Odi έγραψε:Λοιπόν,να γράψω και εγω το κομμάτι μου.

Καταρχάς επικροτώ Posts σαν του Unpsofable78 που χωρίς κραυγές κάνουν μια ανάλυση.Ναι έχεις δίκιο αδερφέ Unpsofable78 απαιτείται ένα ας το πούμε "διαφορετικό" ύφος.

Κατα δεύτερον και διαβάζοντας τα Posts σου goran,σου λέω ευθέως που αν είχες γράψει τέτοια ανήθικη επίθεση για μένα όπως έγραψες για τον Πέτρο και τον Roman,θα είχες φύγει τουλάχιστον για ένα μήνα.

Δεν θα μπω στον κόπο καν να σχολιάσω τα "αδερφέ" ,τις μπηχτές για την ηλικία και όλα τα υπόλοιπα που έγραψες.

Αν μέχρι το βράδυ δεν απολογηθείς για τον τόνο σου και τις ειρωνές/προσβολές κλπ,θα φύγεις για ένα μήνα.

Επίσης να ξέρεις οτι αν είσαι συχνά ο κοινός παρονομαστης σε πολλά προβλήματα,παίζει να εισαι εσύ ο ίδιος το πρόβλημα.
αηδία έχει καταντήσει τι θέμα με τον γκοραν ,βρίζει ευθέως μοντ και τον έχετε ακόμη και τον παρακαλατε να είναι ποιο κόσμιος χωρίς καμμιά συνέπεια λες και τι και άλλοι να παίρνουν πουλο επειδή λένε άμπαλο τον κλαους .Επισης να με κάνει ντου ο πγκετσος χωρίς καν να τον προκαλέσω ενώ τώρα που τρώει κραξιμο ούτε αντιδράει.Το φόρουμ έχει ένα βαριδιο εδώ και έναν χρόνο που το κρατάει χαμηλά και οι μοντ δεν κάνουν τίποτα για να το αποβάλλουν αλλα το ενθαρυννουν κιόλας .Ελεος με την μενεγακη του φόρουμ μπας και συνεχισουμε όλοι τις ζωές μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi...

1...Σε παρακάλεσα να ποστάρεις πάνω σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το post μου και δεν το κάνεις, απομονώνοντας αυτά που θέλεις να υποστηρίξεις, διασπώντας όμως την αλληλουχία του νοήματος ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του post οπότε δεν απαντάω σ αυτές τις απομονωμένες φράσεις μου που παραθέτεις...

2...Το θέμα μου με τον RoMaN το έχουμε ήδη λύσει-λήξει μεταξύ μας...Αν θέλει λοιπόν ο RoMaN να απολογηθώ συγκεκριμένα για κάτι ας μου το ζητήσει ο ίδιος όποτε μπορέσει να το κάνει...Υπομονή έχω να περιμένω...

3...Για τον @pgetsos έγραψα στον @Kostas_Peraia4 ότι, αφού δεν μπορεί να σβήσει το post του επειδή είναι συντονιστής θα περιμένω υπομονετικά να μου απαντήσει ο ίδιος για να λύσουμε το θέμα πάλι μεταξύ μας...

4...Επαινείς απ την μια μεριά το post @Unpsofable κι απ την άλλη κάνεις το "λάθος" (1 απ τα 2 βασικά που επισημαίνει σ αυτό το post που επαινείς ότι δεν πρέπει να κάνετε οι moderators) να "ορμάς" για να υποστηρίξεις τους συναδέλφους σου moderators, δίχως να έχω αναφερθεί σε σένα, προειδοποιώντας-απειλώντας με μάλιστα ότι αν τα είχα γράψει για σένα θα είχα φύγει ήδη για ένα μήνα!!!!

5...Είχα κάθε διάθεση (και το έγραψα αλλά φαίνεται πως δεν το έδωσες καν σημασία), σεβόμενος απόλυτα την δουλειά σας και μετά απ το post του @sourmenetes, να το τελειώνουμε κάπου εδώ, αλλά με την άκαιρη επέμβαση σου για "να γράψεις κι εσύ το κομμάτι σου" (όπως ο ίδιος έγραψες) το ξανααρχίζεις λανθασμένα απ την αρχή!!!!

Odi, αν θέλεις τόσο πολύ να απαλλαγείς προσωπικά από μένα για ένα μήνα γιατί πιθανολογείς ότι είμαι το μεγαλύτερο πρόβλημα του forum, δεν χρειάζεται να περιμένεις να δεις μέχρι το βράδυ την "απολογία" μου...

Αν πάλι όχι, άσε με όποτε κι αν αυτό γίνει, να λύσω το θέμα όπως με τον @RoMaN και με τον @pgetsos, ο οποίος είναι μάλιστα πολύ λογική πένα γενικά μέσα στο forum και φυσικά του επιτρέπεται να κάνει και λάθη, όπως και σε μένα πιστεύω και σε όλους μας γενικότερα, δίχως περιττές κατηγορίες, δίκες, ενοχές και ποινές-τιμωρίες...

Καλή συνέχεια σε όλους, μιας και σε λιγότερο από 102 ώρες: READY TO FIGHT Π.Α.Ο.Κ.!!!! :pano: :nairepaok:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ακόμη και τον καιρό του Ζ που υπήρχε επίσημα διχασμός ειδικά με την έλευση του Σάλπι το 10, που όπως και να το δει κανείς ήταν σοβαρή αιτιολογία για αντιπαράθεση σε οπαδικό φόρουμ, έβγαινε μια άκρη, εύκολα ή δύσκολα.

Για πιο παλιά, προ Ζ δεν έχω άποψη καθώς παρακολουθώ μετά το 2008.

Πλέον άκρη δεν βγαίνει, και δεν φταίνε ούτε οι Mods, ούτε οι χρήστες, ούτε ότι έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 31 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τί σημασία έχει βρε άνθρωπε αν παραθέσω όλο το ποστ ή όχι;Τα γράφεις αυτά ή όχι;Είναι προσβλητικά ή όχι;

Όχι δεν σε θεωρώ σαν άτομο το μεγαλύτερο πρόβλημα του forum.Θεωρώ την μανία σου να σχολιάζεις τα πάντα και να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου καταστροφική για κάθε συζήτηση.

Εγώ ήμουν ξεκάθαρος.Με υπεκφυγές δεν θα βγεις από πάνω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mpouJr έγραψε:Απο ολα αυτα εγω δεν καταλαβα πως πετανε λασπη στον ανεμιστηρα κ αυτη παει εκει που ειναι να παει,αντε συνελθετε κ πατε για κανα μπανιο να δειτε κανα πατο κατεβαστε κ καμμια 5-6 μπυρες αυγουλακια για την φωνη κ σιγα σιγα προετοιμασια για γηπεδο
Δε μπορω να σας αφησω μια μερα τατιανα τσ κανετε γαιδουρια.

Μανιακε πουλα τους ολους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φτανει..ειλικρινα φτανει...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Το ότι προσπαθώ εδώ και ώρα να δώσω ένα τέλος με πολύ θετικό προς το σύνολο του forum τρόπο

Goran, τέλος προσπάθησε να δώσει ο Sourme και τον γράψατε στα @@ σας!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Dimg4, σας έχουμε πει πόσες φορές να μην τη λέτε ο ένας στον άλλον, για καναδυό μέρες ήσασταν και κομπλέ ( :shock: ) μεταξύ σας, και παρ'όλα αυτά μας γράφεις κανονικά και τώρα κάθεσαι και ρίχνεις σπόντα. Δηλαδή από το να σε μπει η ιδέα στο μυαλό, μέχρι να πληκτρολογήσεις και να πατήσεις υποβολή, δεν σε έρχεται να το κόψεις ρε γαμώτο;;; Ήμαρτον...

Goran, το ίδιο ισχύει για 'σένα.

Όποιος το επαναλάβει, θα φύγει για έναν μήνα...

RoMaN, τι βλέπω μετά λύπης μου εδώ??? "Πέσιμο" κι από σένα??? Συντονισμένη, οργανωμένη, τελείως αστήριχτη και άδικη επίθεση με ανακρίβειες διαπιστώνω απ τα 2 νεαρότερα άτομα της ομάδας των αγαπητών moderators, @RoMaN & @pgetsos ή κάνω κάποιο λάθος??? Πολύ λυπάμαι σας λέω ειλικρινά και τους δύο νεαροί μου, γιατί την αδικία δεν την σηκώνω και θα την πολεμάω μέχρι τα στερνά μου, να το ξέρετε!!!!

RoΜan, αν κατάλαβα καλά με απειλείς προσωπικά εξομοιώνοντας με με τον Dimg4??? Είναι δίκαιο και λογικό αυτό που κάνεις??? Πότε σου (σας) έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα???

Αν δεν το βγάλεις όμως, τότε σε καλώ να σβήσεις άμεσα το προσβλητικό κατά την άποψη μου post σου που με εξομοιώνει με τον Dimg4 και με "απειλεί" ωμά και τελείως άδικα με ενός μήνα αφαίρεση του γραπτού μου λόγου εδώ μέσα ή έστω μόνο την αναφορά σου στο πρόσωπο μου, αφού εκείνος "την ακούει" (σύμφωνα με τις δικές σου εκφράσεις) εντελώς δικαιολογημένα για τις συνεχόμενες ειρωνικές και μηδενιστικές προπαγανδιστικές επιθέσεις εναντίον μου, με εντελώς χαλκευμένες έννοιες των posts μου, κάτι για το οποίο ευθύνεστε όλοι οι moderators που δεν "τον βάζετε στην θέση του" παρά τις επανειλημμένες αναφορές μου, τις οποίες περνάτε συνέχεια "στο ντούκου"!!!!

Ξέρετε κύριοι, ορισμένοι συντνιστές-"κριτές" εδώ μέσα ξεπερνάτε πλέον κατάφορα τα όρια του λογικού και του δίκαιου εδώ και καιρό "παίρνοντας αέρα στα πανιά σας" απ την "εξουσία" που πιστεύετε ότι σας έχει δοθεί και είναι καιρός να συνέλθετε πια και να κάνετε την δουλειά που αναλάβατε οικειοθελώς με τον σωστό τρόπο επιτέλους κι όχι με παρεϊστικες συμπεριφορές βάσει των προσωπικών σας γούστων και προπαγανδιστικές και άνευ στοιχείων (που εσείς οι ίδιοι αποκρύπτετε) απειλές!!!!

Οι τρόποι που προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στον συντονισμό του forum όσο αυτό μεγαλώνει και αναπτύσσεται είναι ελλιπέστατοι και οι μέθοδοι σας μπορούν να ικανοποιήσουν μονάχα "πρόβατα" κι όχι οπαδούς μιας ηλικίας, εμπειρίας, μόρφωσης και νοημοσύνης όπως πολλοί που υπάρχουν εδώ μέσα!!!!

Γι αυτό καλύτερα να αλλάξετε τροπάρι ή ό,τι άλλο χρειαστεί να αλλάξετε, γιατί αλλιώς είστε ήδη έτοιμοι να σας ξεπεράσει η εξέλιξη του οπαδικού forum του PAOKmania!!!!

Κύριοι, @pgetsos & @RoMaN ιδιαίτερα, παρακαλώ πολύ, περιμένω τις απαντήσεις σας με στοιχεία κι όχι αερολογίες, "τσαμπουκαλεμένες απειλές" και "αόριστες και αδικαιολόγητες κριτικές" δίχως κανέναν απολύτως λόγο προς το άτομο μου, όπως κάνατε σήμερα και οι δυο σας και μάλιστα όσο δεν ήμουν συνδεδεμένος στο fotum!.. :pano: :nairepaok:

Οπως βλεπεις φιλε Ρομαν, δεν ειχα σκοπο να συνεχισω αλλα σε γραφει στα παπαρια του ο αλεφαντος του φορουμ και...

1. Νιωθει προσβεβλημενος ο μεγαλωμενος στο λος αντζελες αλεφαντος του φορουμ, οταν τον εξομοιωνετε με εναν απλο οπαδο οπως εμενα.
2. Παραδεχεται οτι σας πρηζει τα παπαρια με αναφορες για μενα ως γνησιος ρουφ
3. Σας λεει και σας απειλει να "αλλαξετε τροπαριο" στο πως να "τρεχετε" το φορουμ.
4. Ανθρωπος που χρησιμοποιει την λεξη προβατα για τους υπολοιπους εδω μεσα δεν ειναι συνοπαδος. Τελος

Ο τυπος απλα κουρασε. Σε αυτο το τοπικ για τα προβληματα βλεπεις το 90% των ποστ δικα του με γκρινιες κλαψες και σεντονια.
Αν δεν καταλαβαινετε οτι απο τοτε που αρχισε να γραφει εχουν αραιωσει πολλοι παλιοι δικαιωμα σας.
Εγω στο ιδιο φορουμ με εναν ηλικιωμενο αλεφαντο γεματο παραισθησεις δε θελω να ειμαι. Γουσταρω να διαβαζω τις μαλακιες μας με πριστ αποστολη τσε εις κλπ κλπ γιατι ετσι ειναι το οπαδικο φορουμ.
Γαμω τα κομπλεξ και τα ρουφιανιλικια. Μονο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”