Στα διαστρεβλωτικά σου σχόλια δεν απαντάω τίποτα, να ξέρεις...
Το νόημα του post μου τα χαράματα ήταν να αντιπαρέλθω σε κάποιες αδικίες που διαπίστωσα σε βάρος μου κι όχι να τιμωρηθεί κάποιος για να "κλείσω μάτι" και να ικανοποιηθεί το εγώ μου, όπως τελείως εσφαλμένα έκρινες!!!!
Επειδή λοιπόν τα γραπτά μένουν, μπορεί ο καθένας να διαβάσει ότι προσωπικά ζητάω από του moderators να κάνουν σωστότερα την δουλειά που εθελοντικά (και προς τιμήν τους φυσικά) έχουν αναλάβει, δηλαδή να συντονίζουν σωστότερα το forum αποδίδοντας ισονομία, ισοτιμία και δικαιοσύνη σε όλους!!!!
Εσύ μπήκες λοιπόν παίζοντας το μας "ο δικηγόρος του διαβόλου" για να πετύχεις τι ακριβώς και μάλιστα χαλκεύοντας ακόμα και τα γραφόμενα μου???
Γιατί ζητάς τόσο επίμονα με μπολντ τεράστια γράμματα να αποδωθούν ποινές αφού εφευρεθούν "κατήγοροι, κατηγορούμενοι, δικαστές και ένοχοι"???
Δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις, ρητορικά είναι τα ερωτήματα φυσικά!!!!
Υ.Γ. Όσο για τις τελευταίες κινδυνολογίες σου για το ότι σε θεωρώ αλλόθρησκο κ.τ.λ., με ξεπερνάνε αφού είναι ακόμα ένα λανθασμένο σου συμπέρασμα με ξεχειλισμένη αρνητικογενή φαντασία...
Υ.Γ. 2...Δεν θα επανέλθω στο θέμα μετά και την ανάρτηση-ανάγνωση του post του @sourmenetes, χάριν σεβασμού στην δουλειά όλων των moderators, όμως θα παραμείνω στην άποψη μου ότι κι αυτοί πρέπει να αναγνωρίζουν τα λάθη τους όποτε κάνουν σαν άνθρωποι...
Καλή συνέχεια σε όλους μας...

Edit: Για το "τζάμπα μάγκες χορτάσαμε" που μόλις διάβασα μονάχα η θλίψη μου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν το σχολιάζω καν...