20.Ευθύμης Κουλούρης
- thanos-xanthi
Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης
Είναι βαρύ κορμί και αυτό δεν θα αλλάξει όσο και να βελτιωθεί.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ φορ όπως και δήποτε.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ φορ όπως και δήποτε.
- Παλαιολόγος
πιθανον ειναι ενας καλυτερος κλαους
το προβλημα ειναι οτι εχουμε δυο παιχτες με ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα,λειπει ενα φορ με διαφορετικα
το προβλημα ειναι οτι εχουμε δυο παιχτες με ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα,λειπει ενα φορ με διαφορετικα
Ο Κούλουρης δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Κλάους. Ούτε καν πλησιάζει. Και ο σκαραβαίος μοιάζει με Porsche αλλά δεν είναι. Όχι ότι ο Κλάους είναι Porsche βέβαια.
Εάν ο Ίβιτς σκοπεύει να κατέβει στο πρωτάθλημα με 2ο επιθετικό τον Κούλουρη να μας το πει να μην ονειρευόμαστε επιτυχίες για φέτος.
Βαρέθηκα να βλέπω με συμπάθεια ποδοσφαιριστές. Θέλω ο πιο γεμάτος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών να ΚΛΕΙΣΕΙ την τρύπα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θέλει επιθετικό. Όχι δεκάρι. Ούτε εξτρέμ. Θέλει ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ σαν τον Μπέργκ.
Εάν ο Ίβιτς σκοπεύει να κατέβει στο πρωτάθλημα με 2ο επιθετικό τον Κούλουρη να μας το πει να μην ονειρευόμαστε επιτυχίες για φέτος.
Βαρέθηκα να βλέπω με συμπάθεια ποδοσφαιριστές. Θέλω ο πιο γεμάτος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών να ΚΛΕΙΣΕΙ την τρύπα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θέλει επιθετικό. Όχι δεκάρι. Ούτε εξτρέμ. Θέλει ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ σαν τον Μπέργκ.
- desperando
- Επικοινωνία:
για μενα ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια κανει ενα μεγαλο λαθος
προωθει λαθος παικτες απο τις ακαδημιες
προσωπικα θα θεωρουσα πιο εξυπνη επιλογη οι παικτες που θα προωθονταν απο τις ακαδημιες να μην ηταν στις θεσεις της επιθεσης και μεσοεπιθετικα οπου εκει μια ομαδα πρωταθλητισμου θελει παικτες που εχουν το κατι παραπανω,
αλλα σε θεσεις πιο πισω
θεωρω ηττα για τον προγραμματισμο να κατεβαινει ο ΠΑΟΚ σε παιχνιδια με τοναγιαξ και να εχει δευτερο φορ τον κουλουρι
προωθει λαθος παικτες απο τις ακαδημιες
προσωπικα θα θεωρουσα πιο εξυπνη επιλογη οι παικτες που θα προωθονταν απο τις ακαδημιες να μην ηταν στις θεσεις της επιθεσης και μεσοεπιθετικα οπου εκει μια ομαδα πρωταθλητισμου θελει παικτες που εχουν το κατι παραπανω,
αλλα σε θεσεις πιο πισω
θεωρω ηττα για τον προγραμματισμο να κατεβαινει ο ΠΑΟΚ σε παιχνιδια με τοναγιαξ και να εχει δευτερο φορ τον κουλουρι
-
Τόσο απλάapple64 έγραψε:Ο Κούλουρης δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Κλάους. Ούτε καν πλησιάζει. Και ο σκαραβαίος μοιάζει με Porsche αλλά δεν είναι. Όχι ότι ο Κλάους είναι Porsche βέβαια.
- Παλαιολόγος
αυτα ειναι αποψεις,δεν ειναι δεδομενα
η μια αποψη εναντιον της αλλης
δεν ειναι κακος ο κλαους,αλλα δεν νομιζω πως ειναι φορ 700 χιλ ευρω! παντως ενας καλος παιχτης ειναι
εμενα μου αρεσει ο κουλουρης,πιθανον να ειναι ή να γινει και καλυτερος του κλαους
η μια αποψη εναντιον της αλλης
δεν ειναι κακος ο κλαους,αλλα δεν νομιζω πως ειναι φορ 700 χιλ ευρω! παντως ενας καλος παιχτης ειναι
εμενα μου αρεσει ο κουλουρης,πιθανον να ειναι ή να γινει και καλυτερος του κλαους
Κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολύ καλύτερο κοντρόλ της μπάλας απ τον 1ο μας φορ, παίζει πολύ καλύτερα με πλάτη στην εστία λίγο έξω απ την αντίπαλη περιοχή, έχοντας δυνατότητα να μοιράσει την μπάλα στους επερχόμενους χαφ ή και στα εξτρέμ, είναι καλύτερος στο 1 VS 1 και έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα με την μία αλλά και με ποιοτικότερο-δυνατότερο σουτ!!!!
Με πολλή δουλειά και διαρκή επαγγελματισμό θα βελτιώσει πιθανά σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα, την έκρηξη και την ευελιξία του και θα αποτελέσει τον ποιοτικότερο αντι-Κλάους μέσα σε 2-3 χρόνια το πολύ, μιας και είναι μόλις 20 χρόνων!!!!
Δεν μου φαίνεται παράξενο ότι ο Ίβιτς τον πιστεύει...
Με πολλή δουλειά και διαρκή επαγγελματισμό θα βελτιώσει πιθανά σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα, την έκρηξη και την ευελιξία του και θα αποτελέσει τον ποιοτικότερο αντι-Κλάους μέσα σε 2-3 χρόνια το πολύ, μιας και είναι μόλις 20 χρόνων!!!!

- Παλαιολόγος
goran 64 έγραψε:Κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολύ καλύτερο κοντρόλ της μπάλας απ τον 1ο μας φορ, παίζει πολύ καλύτερα με πλάτη στην εστία λίγο έξω απ την αντίπαλη περιοχή, έχοντας δυνατότητα να μοιράσει την μπάλα στους επερχόμενους χαφ ή και στα εξτρέμ, είναι καλύτερος στο 1 VS 1 και έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα με την μία αλλά και με ποιοτικότερο-δυνατότερο σουτ!!!!
ετσι ακριβως
- ΑποστόληςΑ
20 ετών είναι ακόμη. Μην έχουμε απαιτήσεις να παίζει καλά σε κρίσιμους αγώνες. Προφανώς και στους δύσκολους αγώνες θα προτιμηθεί ο Αθανασιάδης. Αλίμονο! Αν ο Θύμιος ξεκίναγε βασικός θα έπρεπε τον Στέφανο να τον έχουμε αποδεσμεύσει ήδη (πώληση ή δανεισμός).
Προς το παρόν το 2ο φορ μετά τον Κλάους είναι ο Djalma. Ο Ευθύμης είναι ο τρίτος. Αυτά μέχρι να κάνουμε την επόμενη μεταγραφή.
Δεν μας κανει ο κλαους και ο κουλουρης αλλα μας κανει ως φορ καποιος που δεν εχει παιξει ποτε στην ζωη του φορ? ενδιαφερον