20.Ευθύμης Κουλούρης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δε παιζει με την καμια να μπει βασικος, ποσο μαλλον στο ευρωπαικο ματς
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Είναι βαρύ κορμί και αυτό δεν θα αλλάξει όσο και να βελτιωθεί.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σέντερ φορ όπως και δήποτε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

πιθανον ειναι ενας καλυτερος κλαους
το προβλημα ειναι οτι εχουμε δυο παιχτες με ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα,λειπει ενα φορ με διαφορετικα
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο Κούλουρης δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Κλάους. Ούτε καν πλησιάζει. Και ο σκαραβαίος μοιάζει με Porsche αλλά δεν είναι. Όχι ότι ο Κλάους είναι Porsche βέβαια.

Εάν ο Ίβιτς σκοπεύει να κατέβει στο πρωτάθλημα με 2ο επιθετικό τον Κούλουρη να μας το πει να μην ονειρευόμαστε επιτυχίες για φέτος.

Βαρέθηκα να βλέπω με συμπάθεια ποδοσφαιριστές. Θέλω ο πιο γεμάτος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών να ΚΛΕΙΣΕΙ την τρύπα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θέλει επιθετικό. Όχι δεκάρι. Ούτε εξτρέμ. Θέλει ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ σαν τον Μπέργκ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

για μενα ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια κανει ενα μεγαλο λαθος
προωθει λαθος παικτες απο τις ακαδημιες

προσωπικα θα θεωρουσα πιο εξυπνη επιλογη οι παικτες που θα προωθονταν απο τις ακαδημιες να μην ηταν στις θεσεις της επιθεσης και μεσοεπιθετικα οπου εκει μια ομαδα πρωταθλητισμου θελει παικτες που εχουν το κατι παραπανω,
αλλα σε θεσεις πιο πισω

θεωρω ηττα για τον προγραμματισμο να κατεβαινει ο ΠΑΟΚ σε παιχνιδια με τοναγιαξ και να εχει δευτερο φορ τον κουλουρι
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

apple64 έγραψε:Ο Κούλουρης δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Κλάους. Ούτε καν πλησιάζει. Και ο σκαραβαίος μοιάζει με Porsche αλλά δεν είναι. Όχι ότι ο Κλάους είναι Porsche βέβαια.

Εάν ο Ίβιτς σκοπεύει να κατέβει στο πρωτάθλημα με 2ο επιθετικό τον Κούλουρη να μας το πει να μην ονειρευόμαστε επιτυχίες για φέτος.

Βαρέθηκα να βλέπω με συμπάθεια ποδοσφαιριστές. Θέλω ο πιο γεμάτος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών να ΚΛΕΙΣΕΙ την τρύπα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θέλει επιθετικό. Όχι δεκάρι. Ούτε εξτρέμ. Θέλει ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ σαν τον Μπέργκ.
Τόσο απλά
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

αυτα ειναι αποψεις,δεν ειναι δεδομενα

η μια αποψη εναντιον της αλλης
δεν ειναι κακος ο κλαους,αλλα δεν νομιζω πως ειναι φορ 700 χιλ ευρω! παντως ενας καλος παιχτης ειναι
εμενα μου αρεσει ο κουλουρης,πιθανον να ειναι ή να γινει και καλυτερος του κλαους
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κουλούρη ή κουλούρι? Επιλεκτικές ευαισθησίες!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολύ καλύτερο κοντρόλ της μπάλας απ τον 1ο μας φορ, παίζει πολύ καλύτερα με πλάτη στην εστία λίγο έξω απ την αντίπαλη περιοχή, έχοντας δυνατότητα να μοιράσει την μπάλα στους επερχόμενους χαφ ή και στα εξτρέμ, είναι καλύτερος στο 1 VS 1 και έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα με την μία αλλά και με ποιοτικότερο-δυνατότερο σουτ!!!!

Με πολλή δουλειά και διαρκή επαγγελματισμό θα βελτιώσει πιθανά σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα, την έκρηξη και την ευελιξία του και θα αποτελέσει τον ποιοτικότερο αντι-Κλάους μέσα σε 2-3 χρόνια το πολύ, μιας και είναι μόλις 20 χρόνων!!!!

Δεν μου φαίνεται παράξενο ότι ο Ίβιτς τον πιστεύει... 8-)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

goran 64 έγραψε:Κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολύ καλύτερο κοντρόλ της μπάλας απ τον 1ο μας φορ, παίζει πολύ καλύτερα με πλάτη στην εστία λίγο έξω απ την αντίπαλη περιοχή, έχοντας δυνατότητα να μοιράσει την μπάλα στους επερχόμενους χαφ ή και στα εξτρέμ, είναι καλύτερος στο 1 VS 1 και έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα με την μία αλλά και με ποιοτικότερο-δυνατότερο σουτ!!!!

Με πολλή δουλειά και διαρκή επαγγελματισμό θα βελτιώσει πιθανά σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα, την έκρηξη και την ευελιξία του και θα αποτελέσει τον ποιοτικότερο αντι-Κλάους μέσα σε 2-3 χρόνια το πολύ, μιας και είναι μόλις 20 χρόνων!!!!

Δεν μου φαίνεται παράξενο ότι ο Ίβιτς τον πιστεύει... 8-)

ετσι ακριβως
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κουλουρης αναπληρωματικός του κλαους δεν ... Καμια ποιότης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

20 ετών είναι ακόμη. Μην έχουμε απαιτήσεις να παίζει καλά σε κρίσιμους αγώνες. Προφανώς και στους δύσκολους αγώνες θα προτιμηθεί ο Αθανασιάδης. Αλίμονο! Αν ο Θύμιος ξεκίναγε βασικός θα έπρεπε τον Στέφανο να τον έχουμε αποδεσμεύσει ήδη (πώληση ή δανεισμός).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Προς το παρόν το 2ο φορ μετά τον Κλάους είναι ο Djalma. Ο Ευθύμης είναι ο τρίτος. Αυτά μέχρι να κάνουμε την επόμενη μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Δεν μας κανει ο κλαους και ο κουλουρης αλλα μας κανει ως φορ καποιος που δεν εχει παιξει ποτε στην ζωη του φορ? ενδιαφερον :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι διαβάζουμε ρε πούστη μου εδώ μέσα;;;;;
Τι διαβάζουμε;;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”