33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- anekfrastos
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
μετα λυπης μου διακρινω οτι δεν στειλατε μερικους οποτε καλυτερα να σας αδειαζω τη γωνια.δεν θελω να ανοιγω διαλογο με ατομα που προσβαλουν την ομαδα μου κ επικροτουν τον εχθρο.να στε καλα οι του ΠΑΟΚ για τους αλλους που ειναι κ αρκετοι εδω μεσα χεστηκα
Curtis, δηλαδή ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα ρε αδερφέ??? Αξίζει ο κόπος να μείνεις εκτιμώ προσωπικά...
Υ.Γ. Δεν πάνε να σφυράνε κλέφτικα όλοι οι "υπεράνω" δημοκράτες για σερίφηδες και αστυνόμους??? Θαρρώ υπάρχουν και συντονιστές στο forum, οι οποίοι θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα με κάποιους εδώ μέσα...
Υ.Γ. Κλάους γερά παστέλωνε ξανά!!!!

Υ.Γ. Δεν πάνε να σφυράνε κλέφτικα όλοι οι "υπεράνω" δημοκράτες για σερίφηδες και αστυνόμους??? Θαρρώ υπάρχουν και συντονιστές στο forum, οι οποίοι θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα με κάποιους εδώ μέσα...
Υ.Γ. Κλάους γερά παστέλωνε ξανά!!!!

τωρα καταλαβα γιατι πολλοι απο τους παλιους τη κανανε.ανεχεστε πολυ προσβλητικα σχολια για τον ΠΑΟΚ μας κ αυτο δεν δεχετε συζητηση.μεινετε με τα παιδακια που σας δουλευουνε κανονικα.για μπειτε σε κανα γαβροβαζελοχανουμο σαιτ κ πειτε θελω τον κλαους να δειτε για ποτε θα φυγετε με χαρακτηρισμους για μανες τουρκιες που φοριεται πολυ εδω μεσα βουλγαριες κλπ
Ρε φίλε Curtis, σβηστήκανε όλα τα "περίεργα" αφού...Ένα παροδικό λαθάκι έγινε και έμειναν για κάποιες ώρες στον αέρα του forum, πρώτη φορά είναι μήπως??? Διορθώθηκε όμως η φάση σε λίγες ώρες αν και "έχασα επεισόδια" για το ποιοι άλλοι παραπονέθηκαν κι έγινε αυτό!!!!
Αν "την είχαμε κάνει" όλοι θα διορθωνόταν??? Δύσκολο λέω προσωπικά...
Τώρα, το να κόβεις τον λόγο σε συμφορουμίτη όταν δεν δίνει συχνά δικαιώματα, θαρρώ δεν είναι το πλέον σωστό για κανέναν εδώ μέσα...
Sorry για το off topic απ όλους...
Αν "την είχαμε κάνει" όλοι θα διορθωνόταν??? Δύσκολο λέω προσωπικά...
Τώρα, το να κόβεις τον λόγο σε συμφορουμίτη όταν δεν δίνει συχνά δικαιώματα, θαρρώ δεν είναι το πλέον σωστό για κανέναν εδώ μέσα...
Sorry για το off topic απ όλους...
ρε συ γκοραν μεγαλα παιδια ειμαστε δηλαδη μεσηλικες καταλαβες πολυ καλα τι εννοω.σε δικο μας φορουμ οχι φιλε δεν ανεχομαι κανενα κομπλεξικο που μπαινει για να φτιαχνει κλιμα.επρεπε να φευγουν χωρις προειδοποιηση να πανε εκει που θαυμαζουνε
και αν διαβασεις πιο πανω θα δεις οτι η ειρωνει συνεχιζετε ....εσεις που τα αντεχετε και τα ανεχεστε καλη συνεχεια καλα να ειστε κ καλο καλοκαιρι σε οσους νιωθουν ΠΑΟΚ.για τους αλλους στα παπακια μου χαιρετε
Anekfrastos, απ το 2ο σου post στο forum απ ό,τι είδα, στις 7 Ιανουαρίου 2014, σελίδα 124 του topic "Μεταγραφές Χειμώνα 2013-2014" "επισήμανες" εδώ μέσα όλα (1, 2, 3) τα μειονεκτήματα του Κλάους και το ότι "μένουμε στάσιμοι" εξ αιτίας του στην τριτοτέταρτη θέση και μέχρι τους ομίλους του E.L. το πολύ!!! :ugeek:anekfrastos έγραψε:ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ
Πιστεύω να το θυμάσαι αυτό, έτσι???

Μπορεί να έχεις και ένα μέρος δίκαιο ρε συ φίλε, δεν το αμφισβητώ, όμως θέλω σε παρακαλώ πολύ να με εξηγήσεις, ποιο είναι το κέρδος της ομάδας μας συνεχίζοντας εσύ να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ μέχρι σήμερα τα ίδια και τα ίδια ειρωνικά σχόλια???

2,5 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε, το πήρες καθόλου χαμπάρι???

Μήπως κατάφερες (ή πιστεύεις ότι θα καταφέρεις ποτέ) να "πάμε ένα βήμα παρακάτω" εξ αιτίας των αρνητικών σχολίων σου ή μήπως να φύγει "επιτέλους" ο Κλάους απ τον Π.Α.Ο.Κ. ή να αντικατασταθεί-περιθωριοποιηθεί από έναν καλύτερο σέντερ φορ μέσα στον Π.Α.Ο.Κ.???

Μόνο τον υπερβολικό προσωπικό σου εγωισμό θαρρώ ότι καλύπτεις κράζοντας συνεχώς τον αρχηγό του Π.Α.Ο.Κ. (τον θέλουμε δεν τον θέλουμε του λόγου σου και του λόγου μου) και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!

Εκτός κι αν τυχόν είσαι ο Σάλπι, που έχασες την θέση σου εξ αιτίας του τέλος πάντων (καθ υπερβολήν το εν λόγω σχόλιο, το οποίο ουδόλως πιστεύω ότι μπορεί να έχει καμιά δόση αλήθειας) και γουστάρεις ακόμα να του τα χώνεις!!!

Αν δεν το καταλάβεις και με αυτόν τον τόσο απλοϊκό τρόπο που σου το εξηγώ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Y.Γ. Φίλε Curtis, σε απαντάω μέσω αυτού του post...Μεσήλικας είμαι και του λόγου μου αδερφέ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- falconakis
Ελεος!!!!
ΡΕ παιδιά μιλάτε για τον αρχηγό της ομάδας και πρώτο σκόρερ της στην Ευρώπη...
Στην καλύτερη του ποδοσφαιρικά ηλικία και σε μαι ομάδα που απ ότι δείχνει θα δημιουργεί φάσεις...
Για να ηρεμήσουμε λίγο γιατί φέτος προβλέπω πολλά γούστα και είναι κρίμα να μην τα απολάμβάνουμε απ την αρχή γιατί τσακωνόμαστε...

ΡΕ παιδιά μιλάτε για τον αρχηγό της ομάδας και πρώτο σκόρερ της στην Ευρώπη...
Στην καλύτερη του ποδοσφαιρικά ηλικία και σε μαι ομάδα που απ ότι δείχνει θα δημιουργεί φάσεις...
Για να ηρεμήσουμε λίγο γιατί φέτος προβλέπω πολλά γούστα και είναι κρίμα να μην τα απολάμβάνουμε απ την αρχή γιατί τσακωνόμαστε...

- ΑποστόληςΑ
Όλοι μας έχουμε τις ιδιοτροπίες μας και κάποιους παίκτες τους πάμε ή δεν τους πάμε. Το να τους κατακρίνουμε, όταν δεν μας αρέσει η απόδοσή τους σε κάποιον αγώνα, είναι φυσιολογικό. Αρκεί να μην υπάρχουν ύβρεις προς το πρόσωπο του. Στο κάτω - κάτω δικέφαλος είναι.
- kataramenos5
Εγώ δε συμφωνώ και θα προσπαθήσω μπακάλικα να μιλήσω με μέσους όρους.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΝΑΙgiapas έγραψε:Αποστόλη αναφέρεσαι στο τωρινό -αγωνιστικά- ΠΑΟΚ ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ ξεπερνάει το επίπεδο του Αθανασιάδη.
Στη θέση του τερματοφύλακα , δε νομίζω ότι διαθέτουμε περισσότερη αναλογικά ποιότητα.
Στα πλάγια μπακ , κατά μέσο όρο και χωρίς να ξέρω τις δυνατότητες του Μάτος , θα έλεγα ότι είναι παρόμοιας δυναμικής
Στα κεντρικα στοπερ , το επίπεδο νομίζω ότι είναι σαφώς κατώτερο του Κλάους.
Στα κεντρικά χαφ , χωρίς να έχουμε καθαρή εικόνα απο τις μεταγραφές και δεχόμενοι απλά το βιογραφικό τους , δε νομίζω ότι είναι πάνω απο το επίπεδο του Κλάους.
Στα εξτρεμ , νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και είναι κατά τη γνώμη μου ίσως υψηλότερου επιπέδου απο το Κλάους ( ιδίως όσο ήταν ο Μακ εδώ).
Προφανώς δε συμφωνείς Απόστολε καθώς οι 2 μας την έχουμε κάνει πολλές φορές αυτή τη κουβέντα. Απλά πήρα αφορμή απο το ποστ σου και έγραψα κάποιες σκέψεις. Για μένα ο τωρινός ΠΑΟΚ θέλει καμιά 20αρια μύρια μεταγραφές στις υπόλοιπες θέσεις για να φτάσεις στο σημείο να πεις " πλέον ο αδύναμος κρίκος είναι ο φορ".
Ο υγιής Κλάους , σε μια ομάδα που δουλεύει σωστά και που διαθέτει στο ρόστερ της μεσοεπιθετικούς που καλύπτουν αδύναμά του στοιχεία , πιστεύω ότι θα γράψει πολύ δυνατά νούμερα.