33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από anekfrastos »

ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ
curtis

Δημοσίευση από curtis »

μετα λυπης μου διακρινω οτι δεν στειλατε μερικους οποτε καλυτερα να σας αδειαζω τη γωνια.δεν θελω να ανοιγω διαλογο με ατομα που προσβαλουν την ομαδα μου κ επικροτουν τον εχθρο.να στε καλα οι του ΠΑΟΚ για τους αλλους που ειναι κ αρκετοι εδω μεσα χεστηκα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Curtis, δηλαδή ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα ρε αδερφέ??? Αξίζει ο κόπος να μείνεις εκτιμώ προσωπικά...

Υ.Γ. Δεν πάνε να σφυράνε κλέφτικα όλοι οι "υπεράνω" δημοκράτες για σερίφηδες και αστυνόμους??? Θαρρώ υπάρχουν και συντονιστές στο forum, οι οποίοι θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα με κάποιους εδώ μέσα...

Υ.Γ. Κλάους γερά παστέλωνε ξανά!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
curtis

Δημοσίευση από curtis »

τωρα καταλαβα γιατι πολλοι απο τους παλιους τη κανανε.ανεχεστε πολυ προσβλητικα σχολια για τον ΠΑΟΚ μας κ αυτο δεν δεχετε συζητηση.μεινετε με τα παιδακια που σας δουλευουνε κανονικα.για μπειτε σε κανα γαβροβαζελοχανουμο σαιτ κ πειτε θελω τον κλαους να δειτε για ποτε θα φυγετε με χαρακτηρισμους για μανες τουρκιες που φοριεται πολυ εδω μεσα βουλγαριες κλπ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ρε φίλε Curtis, σβηστήκανε όλα τα "περίεργα" αφού...Ένα παροδικό λαθάκι έγινε και έμειναν για κάποιες ώρες στον αέρα του forum, πρώτη φορά είναι μήπως??? Διορθώθηκε όμως η φάση σε λίγες ώρες αν και "έχασα επεισόδια" για το ποιοι άλλοι παραπονέθηκαν κι έγινε αυτό!!!!

Αν "την είχαμε κάνει" όλοι θα διορθωνόταν??? Δύσκολο λέω προσωπικά...

Τώρα, το να κόβεις τον λόγο σε συμφορουμίτη όταν δεν δίνει συχνά δικαιώματα, θαρρώ δεν είναι το πλέον σωστό για κανέναν εδώ μέσα...

Sorry για το off topic απ όλους...
curtis

Δημοσίευση από curtis »

ρε συ γκοραν μεγαλα παιδια ειμαστε δηλαδη μεσηλικες καταλαβες πολυ καλα τι εννοω.σε δικο μας φορουμ οχι φιλε δεν ανεχομαι κανενα κομπλεξικο που μπαινει για να φτιαχνει κλιμα.επρεπε να φευγουν χωρις προειδοποιηση να πανε εκει που θαυμαζουνε
curtis

Δημοσίευση από curtis »

και αν διαβασεις πιο πανω θα δεις οτι η ειρωνει συνεχιζετε ....εσεις που τα αντεχετε και τα ανεχεστε καλη συνεχεια καλα να ειστε κ καλο καλοκαιρι σε οσους νιωθουν ΠΑΟΚ.για τους αλλους στα παπακια μου χαιρετε
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τέλος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

anekfrastos έγραψε:ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ
Anekfrastos, απ το 2ο σου post στο forum απ ό,τι είδα, στις 7 Ιανουαρίου 2014, σελίδα 124 του topic "Μεταγραφές Χειμώνα 2013-2014" "επισήμανες" εδώ μέσα όλα (1, 2, 3) τα μειονεκτήματα του Κλάους και το ότι "μένουμε στάσιμοι" εξ αιτίας του στην τριτοτέταρτη θέση και μέχρι τους ομίλους του E.L. το πολύ!!! :ugeek:

Πιστεύω να το θυμάσαι αυτό, έτσι??? :geek: Αν όχι, μπες και τσεκάρισε το κιόλας... ;)

Μπορεί να έχεις και ένα μέρος δίκαιο ρε συ φίλε, δεν το αμφισβητώ, όμως θέλω σε παρακαλώ πολύ να με εξηγήσεις, ποιο είναι το κέρδος της ομάδας μας συνεχίζοντας εσύ να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ μέχρι σήμερα τα ίδια και τα ίδια ειρωνικά σχόλια??? :?

2,5 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε, το πήρες καθόλου χαμπάρι??? :oops:

Μήπως κατάφερες (ή πιστεύεις ότι θα καταφέρεις ποτέ) να "πάμε ένα βήμα παρακάτω" εξ αιτίας των αρνητικών σχολίων σου ή μήπως να φύγει "επιτέλους" ο Κλάους απ τον Π.Α.Ο.Κ. ή να αντικατασταθεί-περιθωριοποιηθεί από έναν καλύτερο σέντερ φορ μέσα στον Π.Α.Ο.Κ.??? :roll: :roll: Αυτό εκτιμώ ότι μπορεί μόνο να γίνει μετά από εισήγηση του προπονητή μας, ο οποίος και πιο πολλά από εμάς γνωρίζει από ποδόσφαιρο, αλλά και αγνοεί φυσιολογικά και την ύπαξη μας ακόμα, πόσο μάλλον την άποψη μας για κάθε θέμα της ομάδας!!! 8-)

Μόνο τον υπερβολικό προσωπικό σου εγωισμό θαρρώ ότι καλύπτεις κράζοντας συνεχώς τον αρχηγό του Π.Α.Ο.Κ. (τον θέλουμε δεν τον θέλουμε του λόγου σου και του λόγου μου) και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!! :shock: :shock:

Εκτός κι αν τυχόν είσαι ο Σάλπι, που έχασες την θέση σου εξ αιτίας του τέλος πάντων (καθ υπερβολήν το εν λόγω σχόλιο, το οποίο ουδόλως πιστεύω ότι μπορεί να έχει καμιά δόση αλήθειας) και γουστάρεις ακόμα να του τα χώνεις!!! :o Εεε, τι άλλο να υποθέσω πια ο "Χριστιανός"??? :roll: :roll:

Αν δεν το καταλάβεις και με αυτόν τον τόσο απλοϊκό τρόπο που σου το εξηγώ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... :(

Y.Γ. Φίλε Curtis, σε απαντάω μέσω αυτού του post...Μεσήλικας είμαι και του λόγου μου αδερφέ... :idea:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pgetsos έγραψε:Τέλος.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Κλεινει το τοπικ;
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ελεος!!!!
ΡΕ παιδιά μιλάτε για τον αρχηγό της ομάδας και πρώτο σκόρερ της στην Ευρώπη...
Στην καλύτερη του ποδοσφαιρικά ηλικία και σε μαι ομάδα που απ ότι δείχνει θα δημιουργεί φάσεις...
Για να ηρεμήσουμε λίγο γιατί φέτος προβλέπω πολλά γούστα και είναι κρίμα να μην τα απολάμβάνουμε απ την αρχή γιατί τσακωνόμαστε...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλοι μας έχουμε τις ιδιοτροπίες μας και κάποιους παίκτες τους πάμε ή δεν τους πάμε. Το να τους κατακρίνουμε, όταν δεν μας αρέσει η απόδοσή τους σε κάποιον αγώνα, είναι φυσιολογικό. Αρκεί να μην υπάρχουν ύβρεις προς το πρόσωπο του. Στο κάτω - κάτω δικέφαλος είναι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα καλυτερα χανω ρε γμτ. :(
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
giapas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ ξεπερνάει το επίπεδο του Αθανασιάδη.
Αποστόλη αναφέρεσαι στο τωρινό -αγωνιστικά- ΠΑΟΚ ;
ΝΑΙ
Εγώ δε συμφωνώ και θα προσπαθήσω μπακάλικα να μιλήσω με μέσους όρους.

Στη θέση του τερματοφύλακα , δε νομίζω ότι διαθέτουμε περισσότερη αναλογικά ποιότητα.
Στα πλάγια μπακ , κατά μέσο όρο και χωρίς να ξέρω τις δυνατότητες του Μάτος , θα έλεγα ότι είναι παρόμοιας δυναμικής
Στα κεντρικα στοπερ , το επίπεδο νομίζω ότι είναι σαφώς κατώτερο του Κλάους.
Στα κεντρικά χαφ , χωρίς να έχουμε καθαρή εικόνα απο τις μεταγραφές και δεχόμενοι απλά το βιογραφικό τους , δε νομίζω ότι είναι πάνω απο το επίπεδο του Κλάους.
Στα εξτρεμ , νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και είναι κατά τη γνώμη μου ίσως υψηλότερου επιπέδου απο το Κλάους ( ιδίως όσο ήταν ο Μακ εδώ).

Προφανώς δε συμφωνείς Απόστολε καθώς οι 2 μας την έχουμε κάνει πολλές φορές αυτή τη κουβέντα. Απλά πήρα αφορμή απο το ποστ σου και έγραψα κάποιες σκέψεις. Για μένα ο τωρινός ΠΑΟΚ θέλει καμιά 20αρια μύρια μεταγραφές στις υπόλοιπες θέσεις για να φτάσεις στο σημείο να πεις " πλέον ο αδύναμος κρίκος είναι ο φορ".

Ο υγιής Κλάους , σε μια ομάδα που δουλεύει σωστά και που διαθέτει στο ρόστερ της μεσοεπιθετικούς που καλύπτουν αδύναμά του στοιχεία , πιστεύω ότι θα γράψει πολύ δυνατά νούμερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”