Μουσλι έγραψε:θα παρουν τον ΠΑΟΚ απο το χερακι και με την παροτρυνση 35000 φιλων του ΠΑΟΚ στις κερκιδες της ΤΟΥΜΠΑΣ να κοχλαζουν,οπως θα ελεγε και ο γιωργος μινος σε πελαγη ευτυχιας

+1 ειμαι υπερ του τοσο καιρο και θελω δικαιοση και για τον ΠΑΟΚ και για το καλο του...DimisK έγραψε:O Mίνος απο χτες κάθε βράδι 8-10 θα είναι στον Metrosport. Τον άκουσα χτες μέσω internet και έπαθα πλάκα. Περιβόλι ο τύπος....Μοίραζε και εισιτήρια για το παιχνίδι!
Όσο για τον Ηλιάδη, αν δεν εκμεταλλευθεί αυτή την ευκαιρία, τούτης της περιόδου είναι άξιος της τύχης του. Πιστεύω στο παιδί, αλλά μέχρι στιγμής...τίποτα. Μακάρι μεθαύριο να βγάλει μάτια. Με την καλή έννοια...
+10000000fox 4 έγραψε:Μπορούμε σέ κάθε του προσπάθεια νά τόν χειροκροτάμε καί όχι νά γκρινιάζουμε; Αυτό θά ήταν τό καλύτερο τονωτικό γιά έναν παίκτη μέ ψυχολογία πάγκου. Ελάτε λίγο στή θέση του καί μετά κάντε τήν κριτική σας.
Τήν αποδοχή τού προπονητή του έχει ανάγκη τό παιδί καί κατ'επέκταση τήν δική μας. Άν παρει τά πάνω του ψυχολογικά, είναι θέμα χρόνου νά δούμε ξανά τόν Ηλιάδη πού ξέραμε, μέ τήν μαχητικότητα του, τό πείσμα του καί τήν θέληση νά βοηθήσει τήν ομάδα όπως καί όσο μπορεί.
Άντε ρέ Στελάρα, μπές μέσα καί μή μασάς. Θά είμαστε 30000 τρελαμένοι, είναι η ευκαιρία σου νά μάς αποδείξεις ότι αξίζεις νά παίζεις στόν Δικέφαλο.
Ξέρω, θέλει κότσια γιά κάτι τέτοιο, όμως η διαίσθηση μου λέει ότι τά'χεις!
+10000coolio4 έγραψε:+10000000fox 4 έγραψε:Μπορούμε σέ κάθε του προσπάθεια νά τόν χειροκροτάμε καί όχι νά γκρινιάζουμε; Αυτό θά ήταν τό καλύτερο τονωτικό γιά έναν παίκτη μέ ψυχολογία πάγκου. Ελάτε λίγο στή θέση του καί μετά κάντε τήν κριτική σας.
Τήν αποδοχή τού προπονητή του έχει ανάγκη τό παιδί καί κατ'επέκταση τήν δική μας. Άν παρει τά πάνω του ψυχολογικά, είναι θέμα χρόνου νά δούμε ξανά τόν Ηλιάδη πού ξέραμε, μέ τήν μαχητικότητα του, τό πείσμα του καί τήν θέληση νά βοηθήσει τήν ομάδα όπως καί όσο μπορεί.
Άντε ρέ Στελάρα, μπές μέσα καί μή μασάς. Θά είμαστε 30000 τρελαμένοι, είναι η ευκαιρία σου νά μάς αποδείξεις ότι αξίζεις νά παίζεις στόν Δικέφαλο.
Ξέρω, θέλει κότσια γιά κάτι τέτοιο, όμως η διαίσθηση μου λέει ότι τά'χεις!
Oποιος παιχτης φοραει τη φανελα με το δικεφαλο,τον αγαπαμε και τον υποστηριζουμε μεχρι και την τελευταια μερα που θα παιζει στην ομαδα...Σε αυτο που πρεπει να συμφωνεισετε ολοι ειναι οτι κατι τετοια παιχνιδια,ειναι πολυ μεγαλες ευκαιριες για παιχτες σαν τον Στελιο και ευχομαι να την αρπαξει απο τα μαλλια...Στην τελικη αναλυση ολοι θα θελαμε, οταν δεν παιζει καποιος απο τους Γκαρσια και Βερον,να μην μας πιανει κανενα αγχος και καμια ανασφαλεια ξεροντας οτι υπαρχουν αξιοι αντικαταστατες...