Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Δημοσίευση από spyretto »

goran 64 έγραψε:Απ αυτούς που αναφέρεις μόνο ο Σκόνδρας ήταν πέρυσι στο ρόστερ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Για Τζιώλη και Τζαβέλλα δεν το συζητάω καν ότι ήθελες να ξεκινάει η 11άδα απ αυτούς και ίσως δικαιολογημένα μέχρι πέρυσι... :D

Άσε ρε spyretto, βαρέθηκα να παίζουμε την πινακωτή μαζί ρε παλικαράκι μου...Κουράζεις πάρα πολύ... :oops: :(

Υ.Γ. Ο Μάτος δηλαδή είναι χειρότερος του Κωνσταντνίδη ή θέλεις να τον δεις κάνα εξάμηνο ακόμα??? :? :roll: :roll:

Πλάκα έχεις τώρα. Να ψάξω 1000 και πλέον ποστ να βρω πότε το έλεγα αυτό για τους Ελληνες για να δούμε πόσοι απ'αυτούς ήταν στο ρόστερ. Γιατί εγώ αυτά τα έγραφα πρόπερσι με Αναστασιάδη.
Ελεος ρε goran. Μόνο εσύ εσκεμμένα με έχεις πάρει αμπάριζα και στο μάτι, εννοείται ότι κάποια πράγματα που γράφω τα γράφω μερικές φορές εν θερμώ αλλά οποιοςδήποτε έχει πρόβλημα με αυτά που γράφω δεν το κρατάει μανιάτικο. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό, έτσι δεν είναι; Ειχα κάνει το λάθος να σχολιάσω αρνητικά κάποια ποστ σου στην αρχή κι από τότε το κρατάς ακόμα, σου έχει γίνει έμμονη ίδέα. Θα σε συμβούλευα να το ξεπεράσεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άποψη σου spyreeto μου, την οποία σέβομαι αλλά δεν ενστερνίζομαι!!!

Βγάζεις μήνες τώρα μονάχα αρνητισμό για την ομάδα κι αυτό δεν με αρέσει!!!

Όσο για εμμονές κ.τ.λ. καλύτερα να το κοιτάξεις εσύ μιας και δεν είναι του χαρακτήρα και του επιπέδου μου!!!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Odi έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του Σαντος το 2008-09 πόσους Έλληνες είχε;

Πόσες νέες μεταγραφές;Πρωτη αγωνιστική με τον ΟΦΗ είχαμε παραταχθεί με : Χαλκια,Μάρκος Αντονιο,Κοντρέρας,Δαρλα,Γκαρσια,Κοσεισαο,Βιερινια,Μουσλίμοβιτς και Ιβιτς.9 νέοι παίκτες.Η ομαδα θα ρολάρει ,γιατι οι όσοι ήρθαν ειναι παίκτες επιπέδου.
Πιθανόν και να γινει αυτό, απλά την χρονιά πριν με τον Σάντος η ομάδα "παραλίγο να πέσει" ενώ τώρα το περσινό ρόστερ μας έβγαλε στο CL. Θα δούμε τι θα γίνει, αυτό που ανυπομονώ εγώ είναι να δω την ομάδα στο τελευταίο φιλικό αν και θα προτιμούσα κάτι πιο δυνατό. Ας περιμένουμε και αυτό.

Goran, δεν τρέχει τίποτα. Συγγνώμη αν "ξέφυγα" λίγο.
Δεν διαφωνούμε ως προς την αισιοδοξία απαραίτητα, κι εγώ είμαι αισιόδοξος φέτος λόγω Ιβιτς. Πιστεύω ότι θα βρει την άκρη. Ισως να εβρισκε την άκρη και ο Τούντορ αν του δίναμε άλλο ένα χρόνο αλλά με Ιβιτς ξέρουμε ότι θα κάνει αυτά που ταιριάζουν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

spyretto έγραψε:...Ας περιμένουμε λίγο πριν βγάλουμε τετοια συμπεράσματα. Εγώ περιμένω να τους δώ σε επίσημα παιγνίδια και ειδικά σε αυτά με Αγιαξ.
spyretto έγραψε:Τώρα που λέω ας περιμένουμε να δούμε τους καινούργιους και σε κάποια επίσημα...
spyretto έγραψε:Με τα μαυράκια β' διαλογής που πήραμε ομάδα για να χτυπήσει ομίλους δεν έχουμε.
spyretto έγραψε:Κάμπος, Μπισερβαρ, Κρέσπο, Σάκοφ, μπορεί να είναι καλές προσθήκες υπέρβαση πάντως δεν είναι.
spyretto έγραψε:Δεν ξέρω ποιος άλλος χαίρεται με την επικείμενη μεταγραφή, ο Γλύκος πάντως σίγουρα χαίρεται
spyretto έγραψε:Δεν πιστεύω με αυτό το υψος να είναι ιδιαίτερα καλός με την μπάλα κάτω. Είναι και αργός.
spyretto έγραψε:Τα είπαμε από την αρχή, ποιος Κρέσπο;
spyretto έγραψε:Δεν ξέρω αν εφταιξε, δεν το είδα το ματς.
spyretto έγραψε:Ειδικά για τον Σάκχοφ δεν είμαι καθόλου σίγουρος

Συγγνωμη φιλε αλλα αυτα και αλλα πολλα που εχεις γραψει δεν ειναι "Ας περιμενουμε να δουμε πριν βγαλουμε συμπερασματα". Εχεις βγαλει μια χαρα τα συμπερασματα σου.

ΥΓ: Σταζεις μελι οπως παρατηρησε και ο goran
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ωωωωχχχχ...Τελικά μάλλον δεν τον έβαλα μόνο του λόγου μου στο μάτι για παλιές διαφωνίες... :oops: :P
Άβαταρ μέλους
spyretto

Μάλιστα

Δεν χρειάζεται καν να σου απαντήσω goran. ΕΙναι που ο Μπερμπάτοφ θα είχε 20 γκολ για πλάκα, το ότι χτυπάς πρωτάθλημα, ότι ο Αρνεσεν αποκλείεται να αποτύχει, ότι ο Σάμπο είναι παικταράς και θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ, ότι με Αντόνις κλείσαμε οκτάρι για πολλά χρόνια, ότι με Τσίμιροτ-Χαρίση δεν χρειάζεσαι άλλη προσθήκη στο κέντρο, ότι ο Χατζιησαίας έχει καπαρώσει την θέση κεντρικού αμυντικού, ότι ο Ζαιρο θα κάνει πάρτυ στα εξτρέμ, το ότι ο Ολσεν είναι τερματάρα κου λου που κου λου που.

Το μόνο προβλημα για όλους αυτούς και ο συνήθης ύποπτος στο κράξιμο ήταν ο Τουντορ. Που είναι τώρα όλοι αυτοί, ΟΕΟ;

Αρχισαμε πάλι τα ίδια και φέτος που έχεις πολύ μεγαλύτερους στόχους, άρα χρειάζεσαι και πολύ καλύτερο ρόστερ.
Βγάλαμε συμπεράσματα με ΔΥΟ φιλικά. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Φυσικα και ειναι Β διαλογής, για τους στοχους που τους θέλεις είναι Β διαλογής. Εννοείται

Επαναλαμβάνω: για τους στόχους που τους θέλεις - πέρα ίσως του Canas που πρεπει όμως να δούμε σε τι κατάσταση είναι - οι παίκτες που έφερες είναι Β διαλογής. Να το ξαναπώ;

Αν ο στόχος πάλι είναι δεύτερη θέση 20 βαθμούς από τον πρώτο στο πρωτάθλημα και πρόκριση σε ομίλους Europa League, έχεις μια ομάδα που μπορεί να το πετύχει εξαρτάται βέβαια πάντα το πως θα παρουσιαστούν και οι υπολοιποι.
Απ''οτι κατάλαβα η αισιοδοξία σας περιορίζεται στο να έχουμε περισσότερη πιθανότητα να περάσουμε στους 16 του Europa...αντε καλά τότε... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Πέμπτη χρονιά Σαββιδη και παρακαλάτε μήπως εξασφαλίσουμε ομίλους του Γιουρόπα πιο έυκολα και μήπως κάτσει και κάνα κυπελλάκι. Απίστευτο πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ο Μελισσανίδης ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ από την β εθνική έκανε με την μία αυτό που εμείς πολεμάμε τώρα πέμπτη χρονιά με τον Σαββίδη. σου πήρε κύπελλο κερδίζοντας τον γκέι σε στημένη τράπουλα.
Αλλά εντάξει, φετος είμαστε αισιόδοξοι λέμε. :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μάλιστα...Λοιπόν για να το κλείσουμε μια και καλή ρε λεβέντη μου σε λέω τελευταία φορά τα κάτωθι:

Όποιος ακούει αβέρτα κουβέρτα καμόρα, καραφλοσκουληκόπουλο και λοιπούς αηδιαστικούς των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης και διαβάζει πολύ τα sites της χαβούζας, ειδικότερα μάλιστα όταν δηλώνει Π.Α.Ο.Κ.τσής κι ότι διαμένει μόνιμα εκτός Ελλάδας, αυτά τα αποτελέσματα έχει δυστυχώς!!! :shock: :shock:

Μια έτσι, μια γιουβέτσι και μια κοκορέτσι... :oops: & :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

spyretto έγραψε:Ο Μελισσανίδης ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ από την β εθνική έκανε με την μία αυτό που εμείς πολεμάμε τώρα πέμπτη χρονιά με τον Σαββίδη. σου πήρε κύπελλο κερδίζοντας τον γκέι σε στημένη τράπουλα.
Αλλά εντάξει, φετος είμαστε αισιόδοξοι λέμε. :roll: :roll: :roll: :roll:
Πες μου οτι κανεις πλακα....
Γελαει ολη η Αθηνα με Μελλισανιδη πλην Κετσετζογλου και Τσακιρη που τον στηριζουν
Άβαταρ μέλους
goran 64

spyretto έγραψε:Πέμπτη χρονιά Σαββιδη και παρακαλάτε μήπως εξασφαλίσουμε ομίλους του Γιουρόπα πιο έυκολα και μήπως κάτσει και κάνα κυπελλάκι. Απίστευτο πραγματικά.

Τα συμπεράσματα σου είναι απλά...ΘΛΙΒΕΡΑ!!!!

ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ???
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:Φυσικα και ειναι Β διαλογής, για τους στοχους που τους θέλεις είναι Β διαλογής. Εννοείται

Επαναλαμβάνω: για τους στόχους που τους θέλεις - πέρα ίσως του Canas που πρεπει όμως να δούμε σε τι κατάσταση είναι - οι παίκτες που έφερες είναι Β διαλογής. Να το ξαναπώ;

Αν ο στόχος πάλι είναι δεύτερη θέση 20 βαθμούς από τον πρώτο στο πρωτάθλημα και πρόκριση σε ομίλους Europa League, έχεις μια ομάδα που μπορεί να το πετύχει εξαρτάται βέβαια πάντα το πως θα παρουσιαστούν και οι υπολοιποι.
Απ''οτι κατάλαβα η αισιοδοξία σας περιορίζεται στο να έχουμε περισσότερη πιθανότητα να περάσουμε στους 16 του Europa...αντε καλά τότε... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Μαυράκια β διαλογής ακούστηκες τα υπόλοιπα στο χορτάρι. ....όπως είπε ο γκοραν ποιους θεωρείς α διαλογής και τι μπατζετ πιστεύεις ότι πρέπει να έχουμε μέσα στα πλαίσια του ffp;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:Μάλιστα...Λοιπόν για να το κλείσουμε μια και καλή ρε λεβέντη μου σε λέω τελευταία φορά τα κάτωθι:

Όποιος ακούει αβέρτα κουβέρτα καμόρα, καραφλοσκουληκόπουλο και λοιπούς αηδιαστικούς των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης και διαβάζει πολύ τα sites της χαβούζας, ειδικότερα μάλιστα όταν δηλώνει Π.Α.Ο.Κ.τσής κι ότι διαμένει μόνιμα εκτός Ελλάδας, αυτά τα αποτελέσματα έχει δυστυχώς!!! :shock: :shock:

Μια έτσι, μια γιουβέτσι και μια κοκορέτσι... :oops: & :(
Οι χειρότεροι είναι οι θεσσαλονικεις ΑΡΔ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ωραιο το πεσιμο σας μαγκες
ενταξει ο ανθρωπος δεν ειναι αναγκασμενος να παρακολουθει τουρκικο πρωταθλημα.
ποσοι απο εσας ξερατε τον τζαλμα και τα στοιχεια του ;
πριν δειτε τα videos

οσο για μπισεσβαρ ειχε ονομα απο φεγενορντ αλλα χαθηκε στην καισερισπορ, που επαιξε και β τουρκιας.
στην διαρκεια θα κριθουν ολοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”