Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- john4serres
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Κατσικας ως Ball playing defender
Όχι ρε Μπισεσβαρ!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Όχι ρε Μπισεσβαρ!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Ο Κατσε ειναι ασχετος αμυντικα οποτε αν ηταν μεσα σε τι ακριβως θα βοηθουσε? Η μθπως ειναι καλος στην αναπτυξη? σε τι ακριβως ειναι καλος ο Κατσε?
Ειλικρινα δεν εχω καμια εμπαθεια ουτε αντιπαθεια με το παιδι αλλα αυτα μου εχει δειξει τοσα χρονια. Ο Τζιολης τουλαχιστον ξερει τη θεση στο 6.
Ειλικρινα δεν εχω καμια εμπαθεια ουτε αντιπαθεια με το παιδι αλλα αυτα μου εχει δειξει τοσα χρονια. Ο Τζιολης τουλαχιστον ξερει τη θεση στο 6.
- sourmenetes
- Moderator
Πες το ρlogios έγραψε:Πήγε η μπάλα στον Κλάους , παίξανε μαζί του;
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχιζουμε να βγαζουμε πολλες σεντρες αλλα δυστηχως στο πουθενα.
- ilovegame27
Μήπως να αγοράσουμε Κατσικά τώρα που έχουν οικονομικό πρόβλημα οι Ολλανδοί?
Κωλογήπεδο
- sourmenetes
- Moderator
Πες το γιατι κοντευω να τρελαθω...ποσες φορες ο γκαρυ ενω ειχε ευκολη μπαλια δεν την εδωσε;;;ποσες φορες τον βρηκανε με σεντρα;;αν περιμενετε να την μπαλα που ουτε ο σακχοφ ουτε ο χαρισης ανεβασαν να την παρει ο κλαους μαλλον αλλα πραγματα περιμενετε..logios έγραψε:Πήγε η μπάλα στον Κλάους , παίξανε μαζί του;
- WestBlock4
Με τετοιο σακοφ νομιζω τζιολη θα δουμε πολυ λιγο.. παρς πολυ θετικος.. μ αρεσει ο μπισεσβαρ που ζητςεθ μπαλα συνεχεια ... ο γκαρι παιζει σαν πιωμενος
Ρε παιδια ακριβως αυτο ειναι το προβλημα με τον Κλαους. Ναι, δεν υπαρχει καλη τροφοδωτιση σημερα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει οταν δεν ερχοντε οι μπαλιες να εισαι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
Γιαυτο ζηταμε τον επιθετικο που θα δημιουργησει και κατι μονος του. Εγω δεν απαιτω απο τον Κλαους πραγματα που δε μπορει, γι αυτο χρειαζεται και κατι λιγο καλυτερο.
Γιαυτο ζηταμε τον επιθετικο που θα δημιουργησει και κατι μονος του. Εγω δεν απαιτω απο τον Κλαους πραγματα που δε μπορει, γι αυτο χρειαζεται και κατι λιγο καλυτερο.
- sourmenetes
- Moderator
Οτι πεις...για αυτο δεν κοβουμε με τιποτα.CCCP έγραψε:Ο Κατσε ειναι ασχετος αμυντικα οποτε αν ηταν μεσα σε τι ακριβως θα βοηθουσε? Η μθπως ειναι καλος στην αναπτυξη? σε τι ακριβως ειναι καλος ο Κατσε?
- sourmenetes
- Moderator
Το ζητημα ειναι οτι η ομαδα πρεπει να εκμεταλλευεται και τον επιθετικο.CCCP έγραψε:Ρε παιδια ακριβως αυτο ειναι το προβλημα με τον Κλαους. Ναι, δεν υπαρχει καλη τροφοδωτιση σημερα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει οταν δεν ερχοντε οι μπαλιες να εισαι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
Τοσες σεντρες και πλαγιοκοποιήσεις και δεν υπάρχει παίκτης να βάλει την μπαλα στα δικτυα.
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ο Μινος εγινε δημοσιογραφος...
τραγικος σχολιασμος παιχνιδιου...
μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τραγικος σχολιασμος παιχνιδιου...
μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ilovegame27
Ο Κάμπος είναι μεγάλη παιχτάρα!
Δεν νομίζω να βγει από την ενδεκάδα
Δεν νομίζω να βγει από την ενδεκάδα
Και αυτο γιατι για να κανεις πρωταθλιτισμο πρεπει να μπορεις να περνεις γκολ οσο ποιο ευκολα γινεται και απο το τιποτα κι ολας αν γινεται. Ο Κλαους θα τις τελειωσει τις φασεις αν του ερθουν αλλα αν δεν ερθουν δεν μπορει να κανει το γκολ απο το τιποτα.
Δεν ειναι το προβλημα για μενα το να μην παιζει ο Κλαους ειναι οτι θελει ΚΙ ΑΛΛΟ ακομα. Δεν μπορεις να λες οχι καλα ειμαστε εδω ας μην προσπαθησουμε να βρουμε Κλαους+. Οταν θες μεγαλα πραγματα ψαχνεις να βελτιωθεις οσο περισσοτερο γινεται.
Δεν ειναι το προβλημα για μενα το να μην παιζει ο Κλαους ειναι οτι θελει ΚΙ ΑΛΛΟ ακομα. Δεν μπορεις να λες οχι καλα ειμαστε εδω ας μην προσπαθησουμε να βρουμε Κλαους+. Οταν θες μεγαλα πραγματα ψαχνεις να βελτιωθεις οσο περισσοτερο γινεται.