Γιατί πήρατε διαρκείας και σε ποια θύρα;
Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει 8 εντός έδρας παιχνίδια με 15 ευρώ στην θύρα 4 μας κάνει 120 ευρώ. Μαζί με τα φιλικά όμως, 2 το καλοκαίρι και ένα με Σαχτάρ άλλα 27 ευρώ άρα 147 ευρώ αν κάποιος έχει πάει σε όλα.
Ουσιαστικά πλήρη αποσβέση του διαρκείας (150 ευρώ) χωρίς να έχει δει τίποτα απο τον δεύτερο γύρο!
Πάντως νομίζω ότι από το διαρκείας πάει μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων καθαρά στα ταμεία, ενώ από το εισητήριο φεύγουν αρκετά δεξιά κι αριστερά! Αν ξέρει κάτι κάποιος σίγουρα ας το επιβεβαιώσει!
Ουσιαστικά πλήρη αποσβέση του διαρκείας (150 ευρώ) χωρίς να έχει δει τίποτα απο τον δεύτερο γύρο!
Πάντως νομίζω ότι από το διαρκείας πάει μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων καθαρά στα ταμεία, ενώ από το εισητήριο φεύγουν αρκετά δεξιά κι αριστερά! Αν ξέρει κάτι κάποιος σίγουρα ας το επιβεβαιώσει!
- trobonaras
- teacher....
Διαρκείας
Αν και μεγάλωσα στην 4 (όπως μπαίνεις στη Νεάπολη δεξιά 7ο σκαλοπάτι), τα τελευταία χρόνια πάω στην 3 (με κάρτα διαρκείας). Του χρόνου μάλλον θα πάω 1. Εννοείται ότι στα ντέρμπυ θα βγάλω κανονικά εισιτήριο.
- opaoktsis4
- midenistis
- Επικοινωνία:
aparadektos έγραψε:Εγώ πήρα στην 4 γιατί στην 4 παίρνω από το 1997 εκτός από 2 χρονιές. Εκεί ανήκω στα τσιμέντα της 4...
Έτσι έλεγα και εγώ, ... αλλά όταν έγινα πατέρας, και πέρασα τα 40 ...
(αν και δείχνω 30

την είδα αλλιώς, ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.
(Έτσι ξεκίνησα από φέτος με διαρκείας στην 3)

Re: Διαρκείας
teacher έγραψε:Αν και μεγάλωσα στην 4 (όπως μπαίνεις στη Νεάπολη δεξιά 7ο σκαλοπάτι), τα τελευταία χρόνια πάω στην 3 (με κάρτα διαρκείας). Του χρόνου μάλλον θα πάω 1. Εννοείται ότι στα ντέρμπυ θα βγάλω κανονικά εισιτήριο.
Στην 1 θα πάμε του χρόνου?

VAGGT έγραψε:
ΣΑΝΤΟΣ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ
Είπαμε, Θύρα 4 τουάχιστον μέχρι να φτάσουμε στην ηλικία του.. Ζορρό!!!!!!!
χαχαχα
Αλλά εγώ θα μείνω στο quote. Πραγματικά ο Βαγγέλης ήταν από τους πρώτους που έλεγαν για την ανυπαρξία του Σάντος πέρυσι και τη μεγάλη διαφορά του φέτος..
Τελικά Βάγγουρα, κι εσύ βλέπεις μπροστά!!!!! (ας είναι καλά τα γυαλιά..)