Μακάρι να μας βγει κακια δεν βγάζεις απλά λες το απλό να μην βιαζόμαστε να "τελειώσουμε " κάποιον πριν δούμε στο χόρτο τι μπορεί να κάνει τόσο απλάabg12d34 έγραψε:τωρα γυρισα απο την θαλασσα....
σφυγμενους σας βλεπω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η κολοτουμπα για την παρτη του θα γινει ρεκορ
2 κλικ ποιο γρηγορος απο οτι ειχαμε και εχουμε τον τελευταιο καιρο
επισης αυτο που ειδα δεν τον βλεπω να χανει και ευκολα την μπαλα σε μονομαχιες
περιμενω με ..........αγωνια....τον επομενο αγωνα και μακαρι να τον δωσει ο ιβιτς ποιο πολυ χρονο
Τραυματίστηκε γι' αυτό δεν έπαιξε!zarathustra79 έγραψε:Αυτό πάλι το επιχείρημα... Ναι τον επέλεξε, αλλά ούτε που ακούμπησε. Και στο εξάμηνο τον έδωσαν δανεικό. Κ όλα αυτά η ομάδα που στο τέλος υποβιβάστηκε. Κ στη συνέχεια τον άφησαν κ ελεύθερο κ μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
Ήμουν αρνητικός στην απόκτηση του, αλλά αυτό ήταν περισσότερο γιατί κυκλοφορούσαν φήμες οτι θα αποκτηθεί έναντι ενός σοβαρού ποσού. Εφόσον αποκτήθηκε ως ελεύθερος και από οτι φαίνεται στον ορίζοντα πιθανόν να αποκτηθεί κ επιπλέον αμυντικός, νομίζω οτι πλέον δε φαντάζει και τόσο κακή επιλογή. Ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι το 'πήραμε σεντερμπακάρα επιπέδου premier league', νομίζω οτι υπάρχει μια απόσταση.
Ας μην ανακυκλώσουμε τη συζήτηση για το τι φυντάνια έχουν παίξει κατά καιρούς στην premier league...