15. José Ángel Crespo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 15. José Ángel Crespo

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:mrgreen: με αγχωσες :lol:
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Ωραιος ο Ισπανος. Θετικος σε ολες τις πτυχες του παιχνιδιου του. Πιστευω θα βοηθησει πολυ και σιγουρα φαινεται πολυ ποιοτικοτερος του Βιτορ.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τωρα γυρισα απο την θαλασσα....

σφυγμενους σας βλεπω.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

η κολοτουμπα για την παρτη του θα γινει ρεκορ

2 κλικ ποιο γρηγορος απο οτι ειχαμε και εχουμε τον τελευταιο καιρο

επισης αυτο που ειδα δεν τον βλεπω να χανει και ευκολα την μπαλα σε μονομαχιες

περιμενω με ..........αγωνια....τον επομενο αγωνα και μακαρι να τον δωσει ο ιβιτς ποιο πολυ χρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βαλε και κανα :mrgreen: στη 2-3η σειρα γιατι πολυ κακια βγαζει ετσι το μηνυμα παρά προσμονη για την αποδοση του παίκτη..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω αντιθετα στις εναεριες μονομαχιες τον ειδα πολυ σφιχτο δεν ξερω :?

επισης το γεγονος οτι δε χρησιμοποιηθηκε με τον τζαβελα στο χθεσινο φιλικο και οτι και στα 2 φιλικα μεχρι στιγμης επαιξε αριστερο στοπερ ισως να σημαινει κατι...ισως και τιποτα βεβαια θα δουμε στους επομενους αγωνες για να βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα για το αν μιλαμε για εναλλακτικη του τζαβελα ή για βασικο διπλα του...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε:τωρα γυρισα απο την θαλασσα....

σφυγμενους σας βλεπω.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

η κολοτουμπα για την παρτη του θα γινει ρεκορ

2 κλικ ποιο γρηγορος απο οτι ειχαμε και εχουμε τον τελευταιο καιρο

επισης αυτο που ειδα δεν τον βλεπω να χανει και ευκολα την μπαλα σε μονομαχιες

περιμενω με ..........αγωνια....τον επομενο αγωνα και μακαρι να τον δωσει ο ιβιτς ποιο πολυ χρονο
Μακάρι να μας βγει κακια δεν βγάζεις απλά λες το απλό να μην βιαζόμαστε να "τελειώσουμε " κάποιον πριν δούμε στο χόρτο τι μπορεί να κάνει τόσο απλά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να τον επιλέξει ομάδα της premiership σημαίνει ότι είναι στόπερ άνω του μέσου όρου. Το ότι δεν έπιασε εκεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα είναι χρησιμότατος σ' εμάς.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αυτό πάλι το επιχείρημα... Ναι τον επέλεξε, αλλά ούτε που ακούμπησε. Και στο εξάμηνο τον έδωσαν δανεικό. Κ όλα αυτά η ομάδα που στο τέλος υποβιβάστηκε. Κ στη συνέχεια τον άφησαν κ ελεύθερο κ μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Ήμουν αρνητικός στην απόκτηση του, αλλά αυτό ήταν περισσότερο γιατί κυκλοφορούσαν φήμες οτι θα αποκτηθεί έναντι ενός σοβαρού ποσού. Εφόσον αποκτήθηκε ως ελεύθερος και από οτι φαίνεται στον ορίζοντα πιθανόν να αποκτηθεί κ επιπλέον αμυντικός, νομίζω οτι πλέον δε φαντάζει και τόσο κακή επιλογή. Ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι το 'πήραμε σεντερμπακάρα επιπέδου premier league', νομίζω οτι υπάρχει μια απόσταση.

Ας μην ανακυκλώσουμε τη συζήτηση για το τι φυντάνια έχουν παίξει κατά καιρούς στην premier league...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από την άλλη,το γεγονός οτι τον έδιωξε η αστεία πέρυσι Άστον Βίλα δεν είναι και κανένα επιχείρημα της προκοπής.Ούτε σημαίνει πως δεν κάνει ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

zarathustra79 έγραψε:Αυτό πάλι το επιχείρημα... Ναι τον επέλεξε, αλλά ούτε που ακούμπησε. Και στο εξάμηνο τον έδωσαν δανεικό. Κ όλα αυτά η ομάδα που στο τέλος υποβιβάστηκε. Κ στη συνέχεια τον άφησαν κ ελεύθερο κ μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Ήμουν αρνητικός στην απόκτηση του, αλλά αυτό ήταν περισσότερο γιατί κυκλοφορούσαν φήμες οτι θα αποκτηθεί έναντι ενός σοβαρού ποσού. Εφόσον αποκτήθηκε ως ελεύθερος και από οτι φαίνεται στον ορίζοντα πιθανόν να αποκτηθεί κ επιπλέον αμυντικός, νομίζω οτι πλέον δε φαντάζει και τόσο κακή επιλογή. Ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι το 'πήραμε σεντερμπακάρα επιπέδου premier league', νομίζω οτι υπάρχει μια απόσταση.

Ας μην ανακυκλώσουμε τη συζήτηση για το τι φυντάνια έχουν παίξει κατά καιρούς στην premier league...
Τραυματίστηκε γι' αυτό δεν έπαιξε!
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Να θυμίσω πως και τον Κουμαλο ομάδα της πρεμιερ λιγκ τον είχε επιλέξει και μάλιστα πολύ καλύτερη από την Άστον βίλα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κ εγώ να θυμίσω πως δεν τον έχουμε δει ακόμη καλά καλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κι εγώ να θυμίσω ότι ο Bongani Khumalo ήταν διεθνής με την Νότιο Αφρική όταν επελέγη να παίξει στην premiership. Ο Crespo δεν ήταν. Έπαιξε μόνο μέχρι U-21 το 2008, αλλά επελέγη το 2015, επομένως κάτι είδαν αγωνιστικά αυτοί που τον επέλεξαν.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Eντελώς άσκοπη η όλη συζήτηση. Ο khumalo ήταν διεθνής, με τη νότια αφρική όμως, την οποία με την ισπανία τους χωρίζει το χάος. Το οτι επιλέχθηκε από την aston villa δε λεει απολύτως τίποτα. Αν ριξεις μια γρηγορη ματια στο ρόστερ της villa όταν αποκτήθηκε ο crespo είχε άλλους 4 κεντρικους αμυντικους με μεγαλύτερη αξια απο αυτον και τον πίστευαν τόσο πολύ που μολις τραυματιστηκε (έλειψε 60 μερες ολο κ ολο που σημαίνει οτι δεν ήταν κ κανένας τραυματισμός που σε βγάζει από τον προγραμματισμό), πήγαν κ πήραν άλλους δυο βαρβάτους κεντρικούς αμυντικούς (lescott κ ilori).

Εν ολίγοις, το επιχείρημα οτι είδαν σαυτόν ivic κ michel πράγματα που θα χρειαστούν φέτος στην ομάδα (φάση moneyball) το δέχομαι. Αλλά το οτι είναι πολύ καλύ επιλογή επειδή τον διάλεξε πέρσι η aston villa δε μπορώ να το δεχθώ σε καμιά περίπτωση. Κ σίγουρα δε μπορεί να είναι κρυφό διαμάντι που πέρασε από ισπανία, ιταλία κ αγγλία κ δε μπόρεσε πουθενά να στεριώσει...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σωστος ο zarathustra π βαζει τα πράγματα στη σωστη τους διασταση..

Παντως βλέποντας και τον Κανιας, ενα εχω να πω, πολυ μεγαλη γατα αυτος ο μανατζερ τους..
We build careers οπως λεει και το μοτο του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 11 Ιούλ 2016, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”