buffalobill4 έγραψε:εγω φιλε οσο και αν τα εχω μπερδεμενα στο κεφαλι μου κατα τη γνωμη σου, δεν ειμαι απο αυτους που μιλανε για προεδραρες προπονηταρες παιχταραδες το σεπτεμβριο και τον φλεβαρη πετανε καλαμποκια και σπανε τα αυτοκινητα τους. ουτε ακουω ραδια ουτε γραφω στα ιντερνετς. μονο εδω. λες οτι τα χω μπερδεμενα στο κεφαλι μου ενω για τον στοχ μου τα μπουρδουκλωνεις σε δυο σειρες. τελικα ο στοχ σε μας επαιξε καλα η οχι? ειναι μεγαλο ονομα η στοχ η δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στοχ?
οσο για το παραδειγμα που σου εγραψα αν διαβαζες θα καταλαβαινες πως ειναι πιο τεχνικο και απο κινηση πιβοτ του παπαδοπουλου.
δεν θα γκρινιαξω για τον καθε πατο γιατι πολυ απλα εχω εμπιστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς και δεν θα τον φερουν στην ομαδα που κανουν φετος. εσυ εισαι σιγουρος οτι αν σου φερουν τον μπασκιμ καντρι της κοπεγχαγης δεν θα γκρινιαξεις γιατι ειχες ψηθει απο κατι ρουφιανους (που κραζεις ολη τη χρονια αλλα εχεις σαν ευαγγελιο τον ιουλιο αυγουστο) οτι θα ερθει ο χ πατο?
4η χρονια και ακομη να αποτιναξουμε σαν λαος το συνδρομο του νεοπλουτισμου. ηταν βλεπεις πολλα τα χρονια των προσφυγων και των φτηνων πλην αμπαλων παικτων που παιρναμε. δεν μας κατηγορω, περιμενω ομως να εξαλειφθει και αυτο το φαινομενο.
παμε παλι
γιατον στοχ επειδη μαλλον δεν καταλαβες
μου τονεβαλες σε παικτες που θεωρειςοτι δεν απεδωσαν και σου λεω οτι λαθος τον βαζειςσε αυτη τη λιστα γιατι η τελευταια του καλη σχετικα χρονια ηταν στον ΠΑΟΚ,απο κεικαι περα ποδοσφαιριστης στοχ δεν υπαρχει.
μπορεις τωρα νακανεις την συνεπαγωγη ?
οχι εσυ δεν θα γκρινιαξεις τοτε,γιατι πολυ απλα γκρινιαζεις απο τωρα.
ή μηπως δεν ησουν εσυ που περσι πριν καν τελειωσει η κανονικη περιοδος ελεγες και ξαναλεγες με μεγαλη σιγουρια για 5ο ΠΑΟΚ?
εχειςτοσημεγαλη εμπειστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς που αν τελικα ερθει ο πατο θαπεις οτι τους τον επεβαλε ο Ιβαν
απο κει και περα επειδη δεν διαβαζεις ειπα απο την αρχη οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως και δεν δεινω πανω απο 1%.
και επειδη μαλλον τσιγκλιστικες και το χοντρινες πολυ
οχι δεν εχω κανει κανενα ευαγγελιο τους αρδ και ουτε θα χαλαστω με οποιονδηποτε παικτη φερουν.
στα δικα μου ματια ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδαρα, αλλοι ειναι αυτοι που τον βαζουν σε επιπεδα τριπολης.
δυστυχως ομως οι περισσοτεροι κρινουν και την πεφτουν στους αρδ αλλα οταν ειναι να γραψουν κατι ειναι χειροτεροι και απο τον πετρωτο,οπως εκανε παραπανο το παλικαρακι ο ρομαν
υγ τι ειναι για σε να νεοπλουτισμος?
ειναι το οτι η ομαδα θαξοδεψει καποια χρηματα παραπανω για καποιους παικτες ή μηπως η το σταυρομα της ομαδας επειδη δεν εχει παρει τιτλους και δεν παιζει μπαλαρα αναλογα με ταχρηματα που ξοδευτικαν?