Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

GoMaRoS έγραψε:ας δούμε λίγο τις μεταγραφές μας μέχρι τώρα, και τι έχουμε δώσει

http://www.transfermarkt.com/paok-thess ... on_id/2016

δεν έχουμε πληρώσει τίποτα, όλοι ήρθαν ελεύθεροι, μόνο για τον Zeljko Brkic δεν γραφει

από αυτό καταλαβαίνουμε ότι είτε έχουμε θέμα με το FFP, και προσπαθούμε να κρατήσουμε τα έξοδα χαμηλά μέχρι να ανέβουν τα έσοδα από διαρκείας, μπουτίκ, ομίλους, πωλήσεις παιχτών κτλ. είτε κρατάνε το μεγάλο ποσό (πάλι μέσα στα όρια του FFP) για κάτι το εξαιρετικό. Η τακτική αυτή μπορεί να φέρνει γκρίνια, ότι δεν τα σκάει ο Ιβαν και τέτοια, μακροπρόθεσμα όμως θα δημιουργηθεί κέρδος για την ΠΑΕ, ώστε να μην έχει κανένα θέμα με FFP και τότε να μπορεί να φέρει όποιον θέλει. Τελευταίο, πέρσι πληρώσαμε 1εκ σε πρόστιμα, μία καλή μεταγραφή έτσι; Στο χέρι μας είναι σαν οπαδοί αυτό να σταματήσει
ειτε απλα κινηθηκαμε οικονομικα και εξυπνα, χωρις να θελησουμε να κανουμε το κατι παραπανω σε καποιες θεσεις, αλλα τουλαχιστον καλυπτοντας κενα του ροστερ με αξιολογους ποδοσφαιριστες το διχως αλλο ;)

οσον αφορα τα προστιμα περισσοτερο θεμα τριτων ειναι ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα παρα του κοσμου...ας μην ξεχναμε οτι τρωγαμε προστιμα καθε αγωνιστικη χωρις καμια εξαιρεση παρα το γεγονος οτι στην πλειονοτητα των ματς δεν γινοταν απολυτως τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

buffalobill4 έγραψε:αλλο παιχταρας και αλλο ονομα παγκοσμιας κλασης.

οταν καταλαβουμε οτι το πρωτο δεν συνεπαγεται του δευτερου και οτι το δευτερο δεν ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη για το πρωτο θα ειμαστε πιο συνειδητοποιημενοι σαν οπαδοι
το ονομα παγκοσμιας κλασης δεν ηταν μανεκεν,παιχταρας ηταν και εγινε ονομα

τωρα αν το παρουμε σε ηλικια παλαιμαχου
εκει προφανως δεν υπαρχει θεμα συζητησης,ποιος θα ηθελε τετοια επιλογη?αραβια ειμαστε?
τα αυτονοητα
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ο Πάτο είναι 26 χρονών, δεν είναι ούτε πρωην ούτε συνταξιουχος ποδοσφαιριστής. Απεναντίας βρίσκεται στην καλυτερη ηλικία για να παίξει μπάλα. Το ότι έχει πτωτική τάση η καριέρα του, τι περιμένετε δηλαδή να τον κοιτούσαμε ενώ ήταν σε άνοδο ή όταν έπαιζε βασικός στην Μίλαν ? Μόνο σε τετοια φάση μπορουμε να φερουμε αυτά τα ονοματα και σε αυτην την ηλικία, που και πάλι είναι παρα πολύ δυσκολο...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:αλλο παιχταρας και αλλο ονομα παγκοσμιας κλασης.

οταν καταλαβουμε οτι το πρωτο δεν συνεπαγεται του δευτερου και οτι το δευτερο δεν ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη για το πρωτο θα ειμαστε πιο συνειδητοποιημενοι σαν οπαδοι
το ονομα παγκοσμιας κλασης δεν ηταν μανεκεν,παιχταρας ηταν και εγινε ονομα

τωρα αν το παρουμε σε ηλικια παλαιμαχου
εκει προφανως δεν υπαρχει θεμα συζητησης,ποιος θα ηθελε τετοια επιλογη?αραβια ειμαστε?
τα αυτονοητα
ονομα παγκοσμιας κλασης και μη παλαιμαχο ΔΕΝ γινεται να φερεις στον ΠΑΟΚ. αυτα ειναι επισης αυτονοητα.

ας περιοριστουμε λοιπον στους παικταραδες.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ετσι ακριβως
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

buffalobill4 έγραψε:εγω φιλε οσο και αν τα εχω μπερδεμενα στο κεφαλι μου κατα τη γνωμη σου, δεν ειμαι απο αυτους που μιλανε για προεδραρες προπονηταρες παιχταραδες το σεπτεμβριο και τον φλεβαρη πετανε καλαμποκια και σπανε τα αυτοκινητα τους. ουτε ακουω ραδια ουτε γραφω στα ιντερνετς. μονο εδω. λες οτι τα χω μπερδεμενα στο κεφαλι μου ενω για τον στοχ μου τα μπουρδουκλωνεις σε δυο σειρες. τελικα ο στοχ σε μας επαιξε καλα η οχι? ειναι μεγαλο ονομα η στοχ η δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στοχ?

οσο για το παραδειγμα που σου εγραψα αν διαβαζες θα καταλαβαινες πως ειναι πιο τεχνικο και απο κινηση πιβοτ του παπαδοπουλου.

δεν θα γκρινιαξω για τον καθε πατο γιατι πολυ απλα εχω εμπιστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς και δεν θα τον φερουν στην ομαδα που κανουν φετος. εσυ εισαι σιγουρος οτι αν σου φερουν τον μπασκιμ καντρι της κοπεγχαγης δεν θα γκρινιαξεις γιατι ειχες ψηθει απο κατι ρουφιανους (που κραζεις ολη τη χρονια αλλα εχεις σαν ευαγγελιο τον ιουλιο αυγουστο) οτι θα ερθει ο χ πατο?

4η χρονια και ακομη να αποτιναξουμε σαν λαος το συνδρομο του νεοπλουτισμου. ηταν βλεπεις πολλα τα χρονια των προσφυγων και των φτηνων πλην αμπαλων παικτων που παιρναμε. δεν μας κατηγορω, περιμενω ομως να εξαλειφθει και αυτο το φαινομενο.
παμε παλι
γιατον στοχ επειδη μαλλον δεν καταλαβες
μου τονεβαλες σε παικτες που θεωρειςοτι δεν απεδωσαν και σου λεω οτι λαθος τον βαζειςσε αυτη τη λιστα γιατι η τελευταια του καλη σχετικα χρονια ηταν στον ΠΑΟΚ,απο κεικαι περα ποδοσφαιριστης στοχ δεν υπαρχει.
μπορεις τωρα νακανεις την συνεπαγωγη ?

οχι εσυ δεν θα γκρινιαξεις τοτε,γιατι πολυ απλα γκρινιαζεις απο τωρα.
ή μηπως δεν ησουν εσυ που περσι πριν καν τελειωσει η κανονικη περιοδος ελεγες και ξαναλεγες με μεγαλη σιγουρια για 5ο ΠΑΟΚ?

εχειςτοσημεγαλη εμπειστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς που αν τελικα ερθει ο πατο θαπεις οτι τους τον επεβαλε ο Ιβαν :lol: :lol:

απο κει και περα επειδη δεν διαβαζεις ειπα απο την αρχη οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως και δεν δεινω πανω απο 1%.

και επειδη μαλλον τσιγκλιστικες και το χοντρινες πολυ
οχι δεν εχω κανει κανενα ευαγγελιο τους αρδ και ουτε θα χαλαστω με οποιονδηποτε παικτη φερουν.
στα δικα μου ματια ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδαρα, αλλοι ειναι αυτοι που τον βαζουν σε επιπεδα τριπολης.

δυστυχως ομως οι περισσοτεροι κρινουν και την πεφτουν στους αρδ αλλα οταν ειναι να γραψουν κατι ειναι χειροτεροι και απο τον πετρωτο,οπως εκανε παραπανο το παλικαρακι ο ρομαν

υγ τι ειναι για σε να νεοπλουτισμος?
ειναι το οτι η ομαδα θαξοδεψει καποια χρηματα παραπανω για καποιους παικτες ή μηπως η το σταυρομα της ομαδας επειδη δεν εχει παρει τιτλους και δεν παιζει μπαλαρα αναλογα με ταχρηματα που ξοδευτικαν?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

προσωπικά δεν λέω όχι στον Πάτο, αλλά θέλει ειδική διαχείρηση, έχει πολλούς τραυματισμούς και θέλει χρόνο και υπομονή μέχρι να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο, αθλητικά το εννοώ

http://www.transfermarkt.com/alexandre- ... eler/37579

παίχτες έχουμε στην επίθεση, σαν ποσότητα, την ποιότητα του Πάτο όμως την έχει κανένας τους; Ο Μπιέλσα τον ήθελε στην Λάτσιο, και έκαναν πρόταση 5εκ για αυτόν, μετά από 2 ημέρες όμως που έφυγε ο τρελός :lol: την απέσυραν. Σε καμιά Τουρκία θα κλείσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

giagoylas4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Οτι πρεπει επιλογη για να πεταξουμε και φετος τα δυο μυρια που μας περισσευουνε και να γινουμε μπουρδελο και οι οπαδοι και μεσα στην ομαδα. Τι σχεση εχει ο πατο με τον τζαλμα τον μπισεσβαρ και τον κρεσπο. Οτι ειχε και ο μπερμπατοφ με τον τσιμιροτ το λεοβατς και τον σαμπο. Καμια δηλαδη

Αν θελετε τον πατο πιεστε να παρει 4 σαν κ αυτον κ οχι εναν λες κι ειμαστε χωριο.

Εχω εμπιστοσυνη στον Ίβιτς κ τον μιχελ οτι πρωτο στοχο εχουν τη δημιουργια ομαδας και οχι εντυπωσεων και απλα γελανε με αυτα τα σεναρια
δηλαδη γιατι μπορουσε να παιζει στην κορινθιανς και την σαο παολο οπου σε τρει χρωνιες 13-14-15 ειχε συνολο 110 συμμετοχες 35 γκολ και 15 ασιστ και δεν μπορει εδω?

οκ να δεχτω οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως αλλα μην λεμε οτι δεν θα μπορει να παιξει εδω επειδη θα εχει συμπαικτες τον μπισεβαρ,τον τζαλμα και τον τσιμιροτ
ο μπερμπατοφ γιατι δεν επαιξε που ειχε 10πλασια νουμερα? γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη οταν δεν εχεις ετοιμη ομαδα που ο καθενας ξερει ποιος ακριβως ειναι ο ρολος του μεσα σ αυτην και ερχεται ενα ονομα το οποιο ειναι μαλιστα μεγαλυτερο απο την ιδια την ομαδα γινεσαι συνονθυλευμα.

ας κανουμε πρωτα ομαδα με ξεκαθαρα διακριτους ρολους και μετα ακομα και τετοιοι παιχτες αφομοιωνονται πιο ευκολα.

και βασικα ακομη και τοτε θα προτιμουσα εναν παικτη που θα τον εφτιαχνα εγω πατο (αν οχι τοπ κλας, εστω δευτερης ταχυτητας) και οχι τον ιδιο τον πατο.[/quote]

γιατι ηταν μεγαλυτερος ποδοσφαιριστης απ τη κομπλεξαρα που εκατσε περσι στον παγκο της ομαδας μας[/quote]

Μπαααααμ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Marianov6 έγραψε:Δεν νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι ειτε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ ειτε καθαρα αγωνιστικα (ποιοτητα, σταθεροτητα κτλ) για να υποστηριξουμε τετοιους παιχτες, τσαμπα λεφτα δινουμε καθε φορα και τσαμπα θα πανε και για Πατο (αν τον παρουν τελικα). Το παρελθον το εχει αποδειξει αλλωστε πολλες φορες. Αντιθετα, ειμαστε πολυ καλοι αυτη την στιγμη στο να παρεις εναν παικτη που για Χ Ψ λογους δεν εχει καταφερει να ζησει το ονειρο του αλλα παντα ηταν καλος και να αγαπαει το ποδοσφαιρο πραγματικα. Δυο παραδειγματα ειναι ο Γκαρσια και ο Τετρατζε.
Φετος με τριαδα δυναμιτη με τα μαυρακια, αν ερθει ο πατο θα εχουμε πανηγυρια. Και το βασικο... δεν υπαρχει ο αχρηστος τουντορ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

και 31 αυγούστου ΜΠΑΜ ο ΠΑΟΚ έκλεισε Μπερμπάτοβ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

giagoylas4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:εγω φιλε οσο και αν τα εχω μπερδεμενα στο κεφαλι μου κατα τη γνωμη σου, δεν ειμαι απο αυτους που μιλανε για προεδραρες προπονηταρες παιχταραδες το σεπτεμβριο και τον φλεβαρη πετανε καλαμποκια και σπανε τα αυτοκινητα τους. ουτε ακουω ραδια ουτε γραφω στα ιντερνετς. μονο εδω. λες οτι τα χω μπερδεμενα στο κεφαλι μου ενω για τον στοχ μου τα μπουρδουκλωνεις σε δυο σειρες. τελικα ο στοχ σε μας επαιξε καλα η οχι? ειναι μεγαλο ονομα η στοχ η δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στοχ?

οσο για το παραδειγμα που σου εγραψα αν διαβαζες θα καταλαβαινες πως ειναι πιο τεχνικο και απο κινηση πιβοτ του παπαδοπουλου.

δεν θα γκρινιαξω για τον καθε πατο γιατι πολυ απλα εχω εμπιστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς και δεν θα τον φερουν στην ομαδα που κανουν φετος. εσυ εισαι σιγουρος οτι αν σου φερουν τον μπασκιμ καντρι της κοπεγχαγης δεν θα γκρινιαξεις γιατι ειχες ψηθει απο κατι ρουφιανους (που κραζεις ολη τη χρονια αλλα εχεις σαν ευαγγελιο τον ιουλιο αυγουστο) οτι θα ερθει ο χ πατο?

4η χρονια και ακομη να αποτιναξουμε σαν λαος το συνδρομο του νεοπλουτισμου. ηταν βλεπεις πολλα τα χρονια των προσφυγων και των φτηνων πλην αμπαλων παικτων που παιρναμε. δεν μας κατηγορω, περιμενω ομως να εξαλειφθει και αυτο το φαινομενο.
παμε παλι
γιατον στοχ επειδη μαλλον δεν καταλαβες
μου τονεβαλες σε παικτες που θεωρειςοτι δεν απεδωσαν και σου λεω οτι λαθος τον βαζειςσε αυτη τη λιστα γιατι η τελευταια του καλη σχετικα χρονια ηταν στον ΠΑΟΚ,απο κεικαι περα ποδοσφαιριστης στοχ δεν υπαρχει.
μπορεις τωρα νακανεις την συνεπαγωγη ?

οχι εσυ δεν θα γκρινιαξεις τοτε,γιατι πολυ απλα γκρινιαζεις απο τωρα.
ή μηπως δεν ησουν εσυ που περσι πριν καν τελειωσει η κανονικη περιοδος ελεγες και ξαναλεγες με μεγαλη σιγουρια για 5ο ΠΑΟΚ?

εχειςτοσημεγαλη εμπειστοσυνη στον μιχελ και στον ιβιτς που αν τελικα ερθει ο πατο θαπεις οτι τους τον επεβαλε ο Ιβαν :lol: :lol:

απο κει και περα επειδη δεν διαβαζεις ειπα απο την αρχη οτι η περιπτωση πατο ειναι ονειρο θερινης νυχτως και δεν δεινω πανω απο 1%.

και επειδη μαλλον τσιγκλιστικες και το χοντρινες πολυ
οχι δεν εχω κανει κανενα ευαγγελιο τους αρδ και ουτε θα χαλαστω με οποιονδηποτε παικτη φερουν.
στα δικα μου ματια ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδαρα, αλλοι ειναι αυτοι που τον βαζουν σε επιπεδα τριπολης.

δυστυχως ομως οι περισσοτεροι κρινουν και την πεφτουν στους αρδ αλλα οταν ειναι να γραψουν κατι ειναι χειροτεροι και απο τον πετρωτο,οπως εκανε παραπανο το παλικαρακι ο ρομαν

υγ τι ειναι για σε να νεοπλουτισμος?
ειναι το οτι η ομαδα θαξοδεψει καποια χρηματα παραπανω για καποιους παικτες ή μηπως η το σταυρομα της ομαδας επειδη δεν εχει παρει τιτλους και δεν παιζει μπαλαρα αναλογα με ταχρηματα που ξοδευτικαν?
ξεκινω απο το υστερογραφο.

νεοπλουτισμός Ουσ. έπαρση κάποιου για τα πλούτη που απέκτησε πρόσφατα
συνώνυμα αρχοντοχωριατισμός.

και με παραδειγμα να σου αναφερω οτι προτιμω την ατλετι και τη σεβιλλη απο την σιτι και την παρι. το καποια χρηματα παραπανω ειναι σχετικο γιατι αλλο να παιρνει ενας στην ομαδα σου 2 μυρια και ο αμεσως επομενος 800 χιλιαρικα και αλλο να εχεις διαβαθμιση του ροστερ με τρεις τεσσερις πεντε κατηγοριες αμοιβων. προτιμω το δευτερο. δε σταυρωσα ποτε την ομαδα μου για απωλεια τιτλων.

φυσικα και προεξοφλουσα οτι θα βγουμε 5οι γιατι ειχα και αντιστοιχη εμπειρια με την προηγουμενη χρονια που η ομαδα ξεκινησε καλα (πολυ καλα μαλλον) και οταν εσκασε εφτασε με κροτο στην τελευταια θεση. επεσα εξω και πολυ το χαρηκα.

ποιος γκρινιαζει τωρα? σου φαινομαι να γκρινιαζω? εγω με ενα 6αρι και ενα ακομη σεντερ μπακ προτεινα να κλειδωσουμε και το τοπικ. εγραψα επισης πριν το γραψουν οι δημοσιοκαφροι οτι θα ξεκινησουμε την χρονια με το πιο πληρες ροστερ που ειδαμε εδω και πολλα χρονια και δεν εχω να φοβηθω τιποτα ουτε απο καρτες ουτε απο τραυματισμους ουτε απο ντεφορμαρισματα.

ειναι ξεκαθαρο εν κατακλειδι οτι εχουμε διαφορετικη λογικη για του τι ειδους ομαδα θελουμε αλλα κυριως για το πως θα δομηθει η ομαδα που θελουμε. νομιζω ειναι ανουσιο να συζηταμε

Εδιτ.

Α, κατσε γιατι δεν απαντησα για τον στοχ και για την ειρωνεια για τον Ιβαν.

Ο στοχ ειναι ημιποδοσφαιριστης οπως αρεσκομαι να χαρακτηριζω. οχι γιατι του λειπει κατι απο ποδοσφαιρικης αποψης (το υψος βασικα, αλλα το καλυπτει με το νευρο του) αλλα του λειπει το σημαντικοτερο. Η θεληση. Ειναι οτι εκανε το μπαμ απο μικρος? Ειναι οτι ετσι ειναι στο χαρακτηρα του? Δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερει. Υποψιν, παλι δεν μου απαντας ξεκαθαρα. Μου λες να μην τον υπολογιζω σε αυτους που δεν αποδωσανε. Που να τον καταταξω? Σε αυτους που αποδωσανε? 1 μυριο επαιρνε απο εμας. Η μηπως να τον βαλω στην ιδια κατηγορια με τον κριστιανο μοραες? Γιατι δεν νομιζω οταν ηρθε ο στοχ να μην πανηγυριζε καποιος εδω μεσα. Κατα την αποψη σου ομως οταν ηρθε ο στοχ δεν ηταν ονομα. Ενιγουει.

Τωρα για τα γελια και τον Ιβαν... Στο αγωνιστικο κομματι φυσικα εμπιστευομαι καποιους που εχουν γνωσεις επ αυτου. Οποτε μιχελ και ιβιτς. Αν παρουν τον πατο δεν θα μπορω να κατανοησω το σκεπτικο της αποφασης τους με βαση τις μεχρι τωρα κινησεις. Αν τον φερει ο Ιβαν στις 31 αυγουστου δεν θα μπορω να κατανοησω τι πρεπει να γινει για να πειστει οτι πρεπει να αφησει την ομαδα στα χερια ενος επαγελματια οσον αφορα στο αγωνιστικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Δεν διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω που γράφεις
Και φυσικά πως θα μπορούσε
Ποιος τρελός θα διάλεγε πχ σιτι αντί Ατλέτικο

Άλλο αυτό και άλλο όμως να το πηγαίνουμε στα άκρα

Όλες οι ομάδες κάνουν μια δύο οικονομικές υπερβάσεις

Και Ναι αν μπορώ να φέρω τον Χ πάτο θέλω να τον φέρω
Και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους
Μια ομάδα δεν μεγαλώνει μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές
Πρέπει να μεγαλώνει και έξω απ αυτές
Και στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ τέτοιες κινήσεις σε μεγαλώνουν

Το να προεξοφλούν ότι ο Χ παικταράς δεν θα παίξει στον ΠΑΟΚ γιατί δεν θα έχει τους παικταράδες συμπαίκτες και επειδή δεν έπαιξε και ο μπερμπατοφ...συ γνώμη αλλά τα θεωρώ αστεί.

Υγ επειδη κάποιοι παραπάνω μίλησαν για τραυματισμούς του πατο

Μπορούν να πουν τι τραυματισμούς είχε από το 13 που έφυγε Βραζιλία πλην αυτόν στην Τσέλσι φέτος?

Γιατί για τρεις συνεχόμενες χρονιες13-14-15 είχε φουλ συμμετοχές
Πάνω από 35 κάθε χρονο

Υγ2
Για τον στοχ δεν μπορώ να καταβω τι δεν καταλαβαίνεις
Ήμασταν η τελευταία ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων άρα αυτό πάει στα θετικά του συλλόγου

Υγ3
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η επιλογή Πατο ( που το ξεκαθαρίσαμε ελάχιστες πιθανότητες έχει...Αν εχει) θα ήταν εκτός λογικής ιβιτς μιχελς
Ίσα ίσα ποδοσφαιρικά και απ άποψη χαρακτηριστικών - ιναι ακριβώς αυτό που θέλουν
Γρήγορος επιθετικός έχει το ένας με έναν και μπορεί να παίξει και στα άκρα για να παίζει και ο κλαους.

Εκτός λογικής θα ήταν μια όγδοη πχ καρντοσο ή κλοζε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giagoylas4 την Κυρ 10 Ιούλ 2016, 16:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Bill θαυμαζω την ιωβεια υπομονή σου, παρα τον επιθετικο τονο κ τα σακουλιασματα..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

simba έγραψε:Bill θαυμαζω την ιωβεια υπομονή σου, παρα τον επιθετικο τονο κ τα σακουλιασματα..
σιμπα, χθες ελεγα οτι η ομαδα δειχνει να αλλαζει ροτα και μενει να αλλαξουμε κι εμεις.

ε, ξεκινησα την αλλαγη για να στηριξω τα λογια μου με τις πραξεις μου :lol:
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Marianov6 έγραψε:Δεν νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι ειτε σαν οργανισμος ΠΑΟΚ ειτε καθαρα αγωνιστικα (ποιοτητα, σταθεροτητα κτλ) για να υποστηριξουμε τετοιους παιχτες, τσαμπα λεφτα δινουμε καθε φορα και τσαμπα θα πανε και για Πατο (αν τον παρουν τελικα). Το παρελθον το εχει αποδειξει αλλωστε πολλες φορες. Αντιθετα, ειμαστε πολυ καλοι αυτη την στιγμη στο να παρεις εναν παικτη που για Χ Ψ λογους δεν εχει καταφερει να ζησει το ονειρο του αλλα παντα ηταν καλος και να αγαπαει το ποδοσφαιρο πραγματικα. Δυο παραδειγματα ειναι ο Γκαρσια και ο Τετρατζε.
Kαι να θες να διαφωνησεις η ιστορια εχει δειξει οτι εχεις δικιο. Τιτικα ο ενας μπεκρης ο αλλος παλαιμαχος ο τριτος πρωην ποδοσφαιριστης τουριστας και παει λεγοντας. Προφανως οταν θα μπορεις να ενσωματωσεις και να κερδιζεις απο τετοιους παιχτες θα εχεις ανεβει ευρωπαικο επιπεδο ως οργανισμος οπως σωστα λες. Για μενα δεν βγαινει χαμενος κανενας Μπερμπατωφ και κανενας Στοχ οταν φευγει με +2 εκατομμυρια τον χρονο ειτε τον πεις τιτικα ειτε μπεκρη. Ειναι σαν να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο για εκδικηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”