Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Ακριβως αυτο προτιμησε,τη δουλεια απο το ρισκο.
Οι τζογαδοροι συνηθως ειναι οι χαμενοι,αν κερδιζουν κατι ειναι προσκαιρο.
Μιλαω εκ πειρας. :mrgreen:

Μπανε μόλος μπήκα

Εχω να διαβάσω τρεις τέσσερις σελίδες ακομα

Καλα ποιος μοντ πέρασε τα ποστ που κάποιος με 10 ποστ χαρακτηρίζει οπως χαρακτηρίζει το φορουμ

Θα δω τι εγινε αν εγινε μετα αλλα ήθελα να σου γραψω γιατι ήσουν ο μοναδικός που υπερασπίστηκες όλους μας εδω και μπράβο σου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

διαβασε τις επομενες σελιδες και μετα αρχισε τα ποιος και γιατι. αντε βραδυατικα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ενταξει τσε το λυσαμε,ο φιλος θελω να πιστευω οτι καταλαβε το λαθος του.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:διαβασε τις επομενες σελιδες και μετα αρχισε τα ποιος και γιατι. αντε βραδυατικα.

Αντε βραδυατικα;;;

Τι εγινε ακριβώς για να καταλάβω

Θα απαγορευτεί να μιλάω και με το μπανε

Εσυ που ήσουν όταν έγραφε ο άλλος τα πρωτα ποστ βραδυατικα

Ασε τις μαγκιές απ το πληκτρολόγιο και με στυλ μπάτσου και μιλά με κανα επιχείρημα

Σ εχω πει πολλές φορές τι και πως και γιατι και ξερουμε εμεις το τι και το πως και το γιατι

Δωσε εξουσία σε κάποιον να καταλαβεις το χαρακτήρα του

Εχεις καταλάβει ουι το μονο που προσφέρεις ειναι να ειρωνεύεσαι όποιον εχει διαφορετική αποψη πλεον
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σοβαρα τωρα διαβασες τι εγινε πριν γραψεις ολα αυτα; και επειδη ειμαι οσα λες οτι ειμαι, διαβασε τα και τα λεμε αυριο.

αμεσως οι μοντ και οι μοντ και οι μοντ, χωρις να εχετε καν διαβασει το τι εχει γινει.

λοιπον, μηδενικη ανοχη και σε οποιον αρεσει δεν θα καθομαστε καθε καλοκαιρι και χειμώνα να κανουμε τους μ@λακες εδω περα και να τα ακουμε και απο πανω ντεμεκ οτι ειμαστε ειρωνες και τα λοιπα και τα λοιπα όταν τόσες ημέρες μεταξύ σας τα έχετε κάνει κουλουβάχατα. μηδενική ανοχή.

υγ: σε ξεμπλοκάρω, αλλά να ξέρεις είσαι πολύ λάθος φίλε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αδιόρθωτοι ειμαστε

Μονο ενα μπαμ μας σώζει

Μιχελ κανόνισε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:σοβαρα τωρα διαβασες τι εγινε πριν γραψεις ολα αυτα; και επειδη ειμαι οσα λες οτι ειμαι, διαβασε τα και τα λεμε αυριο.

αμεσως οι μοντ και οι μοντ και οι μοντ, χωρις να εχετε καν διαβασει το τι εχει γινει.

λοιπον, μηδενικη ανοχη και σε οποιον αρεσει δεν θα καθομαστε καθε καλοκαιρι και χειμώνα να κανουμε τους μ@λακες εδω περα και να τα ακουμε και απο πανω ντεμεκ οτι ειμαστε ειρωνες και τα λοιπα και τα λοιπα όταν τόσες ημέρες μεταξύ σας τα έχετε κάνει κουλουβάχατα. μηδενική ανοχή.

υγ: σε ξεμπλοκάρω, αλλά να ξέρεις είσαι πολύ λάθος φίλε.
μακαρι να εχεις δικιο και να ειμαι λαθος υπερβολικος κτλ κτλ

Δλδ πριν απαντήσεις αυτό δεν μπορουσες να διαβάσεις αυτή τη φορά ε ?Kgeo
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Αδιόρθωτοι ειμαστε

Μονο ένα μπαμ μας σώζει

Μιχελ κανόνισε
Ή επώνυμα πλέον ένα(ς)......................................"ΜΠΟΥ(μ)"... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :pano: μακάρι πρεπει να ναι καλος

Αυτος ο κατσαρ που θελει η ΑΕΚ 187 αμ χαφ με καμια 19 συμμετοχές περσι Μπουντεσλίγκα κ λευτερος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θέλουν-ψάχνουν μάλλον ακόμα να βρουν το......alter ego του..........................κατσουρ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μου φαίνεται οτι πρωτα θα παρουμε στόπερ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έναν τέτοιον χρειαζόμαστε πρώτα απ όλα θαρρώ και του λόγου μου...Οι υπόλοιποι μπορούν απ το να περιμένουν πρώτα τις πωλήσεις-δανεισμούς μας, μέχρι και να μην έρθουν ποτέ για φέτος κατά την προσωπική μου άποψη...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

goran 64 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:thanos-xanthi, κατα την γνωμη μου, στοιχημα μονο ο τερματζης και ο Κρεσπο. Και οχι "χοντρα" στοιχηματα. Κανεις απ τους υπολοιπους νεοαποκτηθεντες μας ΔΕΝ ειναι στοιχημα. Ολοι εμπειροι, με παραστασεις και γεματες σεζον...
Για μένα πάλι αδερφέ Δημητρό, το μεγαλύτερο στοίχημα μας είναι ο "αχινός"... :shock: :o

Απ τους άλλους λίγο πολύ ξέρω τι πρέπει να περιμένω ενώ απ αυτόν μονάχα να φανταστώ μπορώ... 8-)

Ίδωμεν, μακάρι να κερδίσαμε το τζακ ποτ του τζόκερ με δαύτον... ;)
Γκόραν, μονο αυτον δεν φοβαμαι. Πιστευω οτι θα μας μαγεψει με τις ικανοτητες του, πρεπει να ειναι πολυ φαντεζι παιχτης και να ξερει κιλα μπαλλα!!!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπήκα αργά σήμερα και διάβασα μερικές σελίδες από ποστ που συγκρίνουμε τα ρόστερ με βάζελο και αεκ. Η δική μου θέση είναι ότι υποτιμαμε κατά πολύ το περσινό ρόστερ μας. Εγώ συμφωνώ με το τράσφερμάρκετ ότι είχαμε το 2ο καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και το 2ο μπάτζετ με διαφορά. Η ομάδα απλά είχε ένα γελοίο προπονητή που την πήγε πολύ χειρότερα από ένα αυτόματο πιλότο του στιλ Σαράφη, Μανωλά (αεκ) κ.λπ. Ποιος έστω ελαφρώς ευφυής κόουτς εμένει σε ένα σύστημα που δεν έχει εξτρέμ, όταν οι καλύτερές του μονάδες είναι εξτρέμ? Μπορώ να γεμίσω 10 τουλάχιστον σελίδες για τον ΙΤ, αλλά ευτυχώς είναι παρελθόν. Όχι όμως και το στίγμα που άφησε σε πολλούς παίκτες μας. Όλα στο χορτάρι θα κριθούν βέβαια, αλλά εγώ ήδη είδα δείγματα αλλαγής στα πλέι οφ, με Κλάους να βάζει 6γκολ/10 παιχνίδια, Λέοβατς, Χαριση, Μαλεζά, άμυνα με 0,5παθητικό/αγώνα, ενώ πριν 1,08/αγώνα :shock:.

Για τις μεταγραφές έγιναν φανταστικές κινήσεις σε μια χρονιά με αρκετές ευκαιρίες. Όσο για το 10άρι που πολλοί θεωρούν στοίχημα, νομίζω ότι ο Μπίσεσβαρ θα είναι στο τοπ4 της ομάδας, με μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση. Στα εξτρέμ ο Μύστα και ο Ζάιρο θα έχουν τεράστια βελτίωση, οπότε ακόμη και αν πουληθεί ο Μακ (μακάρι να ανανεώσει), δε θα χάσουμε συνολικά δύναμη, έχοντας τον Τζαλμά που είναι πολύ σοβαρός αθλητής ποιότητας. Θα ήθελα πάντως στην ομάδα μία σούπερ κίνηση ουσίας, όπως ο Douglas στο Κ.Αμυνας ή ο Βαρέλας. Επιπλέον αν φύγει ο Μακ, θα ήθελα στη θέση του ένα νεαρό wonderkid όπως η περίπτωση του ελεύθερου Ζίβκοβιτς που είχε παρουσιαστεί στην αγορά και τελικά πάλι έκλεισε Πορτογαλία :( . Όταν συμβεί αυτό, τότε θα πω το κλαμπ μας έχει μεγαλώσει τόσο που ο γαύρος θα βλέπει τη σκιά μας. Ίσως αυτό να ξεκινήσει από την επόμενη σεζόν. Μακάρι :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 09 Ιούλ 2016, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

giagoylas4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε συ Μακη,αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι χαρακτηρισε ολο το φορουμ,οκ διαφωνησε παραθεσε αυτους που διαφωνεις και αποστομωσε τους,αλλα μη μου ζητας τα ρεστα οταν σε ενα φορουμ που το χαρακτηρισες οπως το χαρακτηρισες σου λεει καποιος αν δε σου αρεσει αδειασε μας τη γωνια.
Περισσοτερο με πειραξε που το ποστ του περασε απο εγκριση,οποτε να φανταστω οτι ο μοντ που το περασε θεωρει σωστους τους χαρακτηρισμους για το φορουμ που υπηρετει και μαλιστα αφιλοκερδως. :?
αντε να απαντησω καποια πραγματα για να μην ειναι ετσι στον αερα και αςπαρω μετα ποδι.

καταρχας δεν ειναι αναγκη νατην πεφτει κανεις στους μοντς.πρωτον γιατι τα ποστ μου δεν περνανε απο εγκριση και δευτερον γιατι αν καποιο απο τα ποστ μου κοβοταν θα ηταν ξεκαθαρα κατα τηςελευθεριας του λογου απο την στιγμη που αυτα που εγραψα δεν ειναι εναντια στουςκανονες του φορουμ.

απο κει και περα και επειδη παρεξηγηθηκες τοσο πολυ που ηρθε εναςτυχαρπαστος και μιλησε ασχημα για το αγαπημενο σου φορουμ και επειδη εγραψες για τσουβαλιασμα να σου απαντησω.

φυσικα και τα περισσοτερα μελη ειναιαξιολογα.το κακο ειναι ομως οπως παντου ετσι και εδω μια μικρη μεριδα ατομωνειναι ικανη να καταστρεψει κατι.

μακαρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο που εδειξες μαζι μου και με ατομα που ειναι προσωποποιηση τηςαρνητικοτητας τα οποια μιλουν με τετοιο τροπο γιατην ομαδα που οπως προειπα απορεις αν οντως υποστηριζουν την ομαδα μας.

εγω θα σου αδιασω την γωνια αλλα με το να εθελοτυφλειτε και να μην θελετε να δειτε καποια πραγματα μονο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα εδω μεσα.

ειναι λογικο που τα πηρες...σε καταλλαβαινω ηταν φυσιολογικη σταση αμυνας.

και το ξαναλεω για ναμην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν τσουβαλιασα τιποτα.
το φορουμ τεινει γινει σκουπιδη οπως λες εξαιτιας ατομων μετρημενων στα δαχτυλα,μονο και μονο γιατι κανεις δεν κανει τιποτα.

αυτα και κλεινω και δεν προκειται να το συνεχισω
Δικαιωμα σου να την κανεις, αλλα νομιζω ειναι λαθος αντιδραση. Μεινε και παλεψε το, εχω δει πολυ χειροτερα ποσταρισματα απ το δικο σου. Ναι μεν, λαθος και για μενα οι χαρακτηρισμοι σου κι αν εχεις κακη αποψη για την "συνθεση" του φορουμ, αποφυγε τους "βαρεις" χαρακτηρισμους και προτεινε λυσεις. Το να την κοπανησεις παντως, σιγουρα δεν ειναι λυση. Κι ο Μπανε μετα, το ιδιο ακομψα σου την "επεσε". Ψυχραιμια, ολοι για τον ΠΑΟΚ τρελλαινομαστε, οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”