Μπήκα αργά σήμερα και διάβασα μερικές σελίδες από ποστ που συγκρίνουμε τα ρόστερ με βάζελο και αεκ. Η δική μου θέση είναι ότι υποτιμαμε κατά πολύ το περσινό ρόστερ μας. Εγώ συμφωνώ με το τράσφερμάρκετ ότι είχαμε το 2ο καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και το 2ο μπάτζετ με διαφορά. Η ομάδα απλά είχε ένα γελοίο προπονητή που την πήγε πολύ χειρότερα από ένα αυτόματο πιλότο του στιλ Σαράφη, Μανωλά (αεκ) κ.λπ. Ποιος έστω ελαφρώς ευφυής κόουτς εμένει σε ένα σύστημα που δεν έχει εξτρέμ, όταν οι καλύτερές του μονάδες είναι εξτρέμ? Μπορώ να γεμίσω 10 τουλάχιστον σελίδες για τον ΙΤ, αλλά ευτυχώς είναι παρελθόν. Όχι όμως και το στίγμα που άφησε σε πολλούς παίκτες μας. Όλα στο χορτάρι θα κριθούν βέβαια, αλλά εγώ ήδη είδα δείγματα αλλαγής στα πλέι οφ, με Κλάους να βάζει 6γκολ/10 παιχνίδια, Λέοβατς, Χαριση, Μαλεζά, άμυνα με 0,5παθητικό/αγώνα, ενώ πριν 1,08/αγώνα

.
Για τις μεταγραφές έγιναν φανταστικές κινήσεις σε μια χρονιά με αρκετές ευκαιρίες. Όσο για το 10άρι που πολλοί θεωρούν στοίχημα, νομίζω ότι ο Μπίσεσβαρ θα είναι στο τοπ4 της ομάδας, με μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση. Στα εξτρέμ ο Μύστα και ο Ζάιρο θα έχουν τεράστια βελτίωση, οπότε ακόμη και αν πουληθεί ο Μακ (μακάρι να ανανεώσει), δε θα χάσουμε συνολικά δύναμη, έχοντας τον Τζαλμά που είναι πολύ σοβαρός αθλητής ποιότητας. Θα ήθελα πάντως στην ομάδα μία σούπερ κίνηση ουσίας, όπως ο Douglas στο Κ.Αμυνας ή ο Βαρέλας. Επιπλέον αν φύγει ο Μακ, θα ήθελα στη θέση του ένα νεαρό wonderkid όπως η περίπτωση του ελεύθερου Ζίβκοβιτς που είχε παρουσιαστεί στην αγορά και τελικά πάλι έκλεισε Πορτογαλία

. Όταν συμβεί αυτό, τότε θα πω το κλαμπ μας έχει μεγαλώσει τόσο που ο γαύρος θα βλέπει τη σκιά μας. Ίσως αυτό να ξεκινήσει από την επόμενη σεζόν. Μακάρι