Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

giagoylas4 έγραψε:μπραβο @aoratos πολυ καλη δουλεια

δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει το γεγονος οτι σημερα ο ιβιτς χρησιμοποιησε τον πουγγουρα με τους υποτηθεμενους βασικους
ενω τον ησαια καθολου συμφονα με τα ρεπορταζ
+ 1...

In Vlado we trust είπαμε... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

KOSTAS54 ουτε εσενα σε τιμα αυτο που κανεις,δε νομιζω αυτη τη στιγμη οτι διαφερεις και πολυ απο αυτους που θεωρεις μιρλες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:
simba έγραψε:Δε βγαινει ακρη δυστυχως..
που να βγει, όταν σου λενε οτι περυσι ήμασταν μια δεκαρα μεσα και φετος αρα παμε παλι για εκει αν δεν μπουμε ομιλους ή γίνει τπτ συνταρακτικό σε γιουροπα και μου λετε για μεταγραφες και εκκατομύρια τζάμπανταν και μου βγαζετε με περίσσια άνεση τον ενα "μαδουρο" τον αλλο χοντρό και τον τρίτο σακάτη (λεμε τωρα)...

ΑΝ ΔΕΝ γινει καποια πώληση, έτσι θα πάμε. σας αρέσει δε σας αρέσει. το πολυ πολυ στα κεφια του ο Πόντιος να σκασει κανα μυριο για κανα βαρελά.
α! και αν δεν σας αρέσει, τραβάτε να αυξήσετε τα έσοδα της παε (διαρκείας κτλ κτλ). δεν το λεω για εσενα σιμπα προσωπικα αλλα γενικα για να ξηγιομαστε.
Δε βγαινει ακρη με τις ειρωνειες σε αποψεις, τα περι εμπαθειων μ'ο,τι δε συμφωνουμε και τη μισαλλοδοξια ΛΕΩ, αλλα τα προσπερνας.

Τωρα οσο για τα εσοδα για παιχταραδες και για την "αδιορατη" απειλη του ffp,
γι'αυτο εκανα μια ευλογη ερωτηση εδω μεσα μηπως υπαρχει καποια ψυχη που θα μπορει να ξεκαθαρισει επιτελους αυτο το θολο τοπιο (χονδρικα) μπας κ σταματησουν οι ανακριβειες ειτε απο "μενα" ειτε απο "σενα" (γενικα μιλωντας)
Οπως κ εδω

"Εσυ" πιστευεις οτι και τα 25 αυτα μυρια εμπιπτουν στην κατηγορια "μετρησιμα εξοδα".."Εγω" αμφιβαλλω για μερικα.
"Εσυ" θεωρεις οτι ειμαστε τσιμα τσιμα και αν μας αρεσει, "εγω" αμφιβαλλω οταν εχουμε Μ.Ο 12-13 μυρια εσοδα (με ομιλους ουεφα) χωρις πωλησεις και ηδη ειμαστε περιπου 16+ μυρια σε μπατζετ με φορολογια σε σχεση με τα περσινα 20+..

Και στην τελικη, πως συμβαδιζουν τα παχια λογια κ οι εξαγγελιες με την αποφαση για εξορθολογισμο a.k.a μειωση μπατζετ a.k.a βαζω ταπα στο περσινο τρυπιο βαρελι?
Ας μη λεγεται τπτ, χαμηλα το κεφαλι και τα ποδια μες στο παπλωμα, να μην υπαρχουν λανθασμενες προσδοκιες απ'τον κοσμο.
Τεσπα.

Υ.Γ. Scientist, ελα ρε μαν, εκανα λογο για τους 3 λογους (μεταξυ των οποιων κ αυτες οι σημειωσεις απ'τα highlights) που μπορει να επηρεασαν την κριση μου βλεποντας τα ματς κ να σχηματισα αλλη αποψη. Διαβασε καλυτερα..

Σιγα μην εβγαλα κ επαγγελματικο ραπορτο, μια πρωτη αποψη κατεθεσα σε συζητησεις που καναμε με μπανε κ αλλους, που αν δεν κανω λαθος και κεινοι εξαγανε μια πρωτη αποψη και τη μοιραστηκαν μαζι μας
Βεβαια, εκει δε βγαζεις καρτες επειδη ειναι οι αποψεις ηταν καλες.
Καρτες και ειρωνειες να δεις με Κοστα, Μαδουρο, Μαρτενς, Σαμπο και αλλους..
Άβαταρ μέλους
goran 64

sporos123 έγραψε:Συμφωνω με Αορατο,ειδα κι εγω το απογευμα το παιχνιδι με τη Γραναδα.Ειναι πραγματικα ΚΑΛΟΣ παικτης,οπως και ολοι που πηραμε μεχρι τωρα.Οκ δεν ειναι το μεγαλο ονομα που θελαμε(?),αλλα θεωρω απιθανο παικτες που ονειρευομαστε να ερθουν σε ενα τετοιο πρωταθλημα και απο τοσο νωρις.Αμ ξεμεινει τιποτα εκει προς τα τελη Αυγουστου μονο..Και φυσικα αν γινουν καποιες πωλησεις..
Συμφωνώ με Sporos123...Σορλέν, Λίνο, Σνάουτσνερ, Μούσλι, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο και Ίβιτς δεν ήταν θαρρώ οι παίχτες-ονόματα των ονείρων μας, αλλά με πολλή δουλειά και συνδυασμό χαρακτηριστικών κάναμε ένα πολύ δυνατό σύνολο κάποια στιγμή τότε...

Είμαι πολύ αισιόδοξος λόγω Βλάντο, το ξαναλέω και στηρίζω ανεπιφύλακτα κάθε επιλογή του!!!!

"Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως..."!!!! :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τσιμα τσιμα; οχι. δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. μαλιστα, αν διαβαζεις, λεω για αλλες δυο ή τρεις μεταγραφές, φυσικά θα παίξουν ρόλο και οι πωλήσεις. αλλά σκέψου πόσες κινήσεις εχεις κανει μεχρι τώρα. τεσπα. ξέρω πως ότι και να λεμε, δεν πρόκειται να κατανοήσεις αλλά θα παρεξηγείς και θα νουθετείς, παίζοντας το παράλληλα θιγμένος. όπως είπες: τεσπα.

τα άλλα, αλλού. 8-)

υγ: τον ολσεν ξεχασες. :P
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

obanebane έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει καποιος να αλλαξει την εκπομπη του καμορα παρα αυτο το φορουμ...δυστυχως.
μυρλα μυρλα γκρινια γκρινια...απορεις αν καποιοι εδω μεσα αγαπανε οντως τον ΠΑΟΚ

Το να τσουβαλιαζεις και να χαρακτηριζεις με δυο μερες παρουσιας θεωρω οτι δε σε τιμα.
Το φορουμ μπορει οντως να εχει υπαρξει καλυτερο,αλλα σκουπιδι οπως ουσιαστικα το χαρακτηριζεις δεν υπηρξε και ουτε θα υπαρξει ποτε.
Γιαυτο αν δε σε εκφραζει αδειασε μας τη γωνια.
ενω εσενα νομιζεις σε τιμουν χαρακτηρισμοι οπως ΄΄αδειαζε μας την γωνια΄΄ νομιζοντας πως ενα ιστορικο φορουμ οπως το PAOKMANIA ειναι ιδιοκτησια σου.

τετοιες συμπεριφορες δειχνουν και τον λογο γιατι οτι αξιολογο υπηρχε καποτε εδω πλεον ειναι παρελθον και γιατι εχει καταντισει κατι σαν κλειστο τσατ.

ασχημες προσταγεςμετην βαρυτητα του 5ψηφιου αριθμου ποστ πουκοβαλαμε στηνπλατη.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

@ simba

Συμφωνώ αδερφε για την "ροστερική" σου προσσέγγιση. Την ίδια γνώμη πάνω - κάτω έχω κι εγώ.

Αλλά όπως και να το κάνουμε το ffp είναι ένας παράγοντας που δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε. Προφανώς αυτοί που χειρίζονται τα οικονομικά θέματα τα γνωρίζουν καλύτερα και γι' αυτό ενώ φεραμε αρκετους παίκτες δεν ξανοιχτήκαμε τόσο σε επίπεδο μπατζετ. Το αν θα μπορουσαμε - εστω κι έτσι - να φερουμε καλύτερους σε κάποιες θέσεις είναι συζητησιμο. Με την παρατήρηση όμως ότι το ελληνικό ποδοσφαιρο δεν βρίσκεται στα καλύτερα του, η υψηλή φορολογία, αλλά και οι νεες αγορές που ανοιχτηκαν και προσφερουν τρελά ποσά που δεν είναι εύκολο να τα ανταγωνιστουμε, δημιουργούν δυσχέρειες...

Και μπορεί να θεωρηθεί τετριμμένο αλλά θεωρώ ότι η καλύτερη μεταγραφή που θα γίνει είναι να μην έχουμε τους περσινους τραυματισμούς. Μόνο από αυτό θα ανεβεί ένα επίπεδο η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μαλλον ξεχασες οτι ημουν απο τους πρωτους που σε καλωσορισα,χαρακτηρισες το φορουμ που συμμετεχω ανελιπως τα τελευταια 7-8 χρονια σκουπιδι,τετοιες θεωρω τις εκπομπες που αναφερεις (κανω λαθος;) δεν επρεπε να υπερασπιστω το φορουμ που με φιλοξενει;
Τωρα μου τσαμπουνας για ιστορικα σαιτ και τριχες κατσαρες.
Κανε μας τη χαρη ρε φιλαρακο.
Μοντς θα σας χαρακτηριζα οπως δεν σας εχω χαρακτηρισει ποτε,αλλα θα κρατηθω.
Εσεις αλλο φορουμ επιτηρειται;
Ρε .... ελεος.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Αδέρφια μην μαλώνετε!!!
Έχουμε και cf να πάρουμε!!!Θα μαλώσουμε αργότερα νωρίς είναι ακόμα!!!!
Δεν ξέρω ποιον να πρωτοπάρω βοηθήστε...
Mbokani?
Mario Gomez?
Lacina Traore?
Oscar Cardozo?
Έχω κάνει μια έρευνα τι παίζει στην Ευρώπη ένα πράμα σας λέω θα γίνει σφαγή τον Αύγουστο με τα cf θα αλλάξουν πάρα πολλοί ομάδες...
Αιντε αιντε μη μαλώνετε ψάχνετε ψάχνετε..cf το αγαπημένο μας :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημητρης17 έγραψε:thanos-xanthi, κατα την γνωμη μου, στοιχημα μονο ο τερματζης και ο Κρεσπο. Και οχι "χοντρα" στοιχηματα. Κανεις απ τους υπολοιπους νεοαποκτηθεντες μας ΔΕΝ ειναι στοιχημα. Ολοι εμπειροι, με παραστασεις και γεματες σεζον...
Για μένα πάλι αδερφέ Δημητρό, το μεγαλύτερο στοίχημα μας είναι ο "αχινός"... :shock: :o

Απ τους άλλους λίγο πολύ ξέρω τι πρέπει να περιμένω ενώ απ αυτόν μονάχα να φανταστώ μπορώ... 8-)

Ίδωμεν, μακάρι να κερδίσαμε το τζακ ποτ του τζόκερ με δαύτον... ;)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Simba, τα stats ειναι απο το whoscored και για Ελλαδα απο το site της superleague.
Ο Κολκας ειχε δωσει ενα ωραιο info παλιοτερα οτι ο galanis που ετοιμαζει την στατιστικη για την superleague δεν λαμβανει υποψην στον αριθμο των πετυχημενων μεταβιβασεων τις πασες προς τα πισω.
Θα ειχε ενδιαφερον αν ηξερα κατα ποσο ακολουθει το ιδιο policy στην καταγραφη στατιστικων το εγκυροτατο whoscored για την La Liga και τα υπολοιπα big4 πρωταθληματα...
Περα απο τα καλα νουμερα που εχει ο Canas και τα χαρακτηριστικα του παικτη που κουμπωνουν καλα με τις ελλειψεις μας και εκτιμω και με τα θελω του Ιβιτς, παικτης κατω απο 30 με 4 γεματες χρονιες στο κορυφαιο επιπεδο (la liga 3, premier league 1) ειναι μεταγγραφη απο το πανω ραφι για Οποιαδηποτε ομαδα στην Ελλαδα. Ας μην ξεχναμε οτι ο παικτης περςυ δεν εκανε γεματη χρονια διοτι εμεινε 4 μηνες off λογω τραυματισμου παρομοιου με του Κλαους. Οι υπολοιπες γεματες χρονιες του ηταν συνεχομενες και προσφατες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:τσιμα τσιμα; οχι. δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. μαλιστα, αν διαβαζεις, λεω για αλλες δυο ή τρεις μεταγραφές, φυσικά θα παίξουν ρόλο και οι πωλήσεις. αλλά σκέψου πόσες κινήσεις εχεις κανει μεχρι τώρα. τεσπα. ξέρω πως ότι και να λεμε, δεν πρόκειται να κατανοήσεις αλλά θα παρεξηγείς και θα νουθετείς, παίζοντας το παράλληλα θιγμένος. όπως είπες: τεσπα.

τα άλλα, αλλού. 8-)
υγ: τον ολσεν ξεχασες. :P
Τσιμα τσιμα στο ffp και αυτοι εινα π μπορουμε να φερουμε χωρις πωλησεις δεν ειπες με αλλα λογια?

Μια το πολυ δυο ειναι οι μεταγραφες..Φορ αντε και στοπερ.
Ρολο θα παιξουν οι πωλησεις και τα εσοδα για που (περα απ'τη χαρα του ΜΑΝΙΑΚΟΥ :mrgreen: )?
Για το ...πληρες ροστερ? Για του χρονου?

Ποιον νουθετω και τι ακριβως δεν κατανοω που με τοση υπομονη και καλη διαθεση μου εξηγεις?
Να δεχτω αδιαμαρτυρητα το "αναφαιρετο" δικαιωμα σου στην ειρωνεια και στο να με βγαζεις καθε χρονο εμπαθη με ο,τι διαφωνεις? Που το παιζω και αδικα θιγμενος..

Ναι, ξεχασα τον Ολσεν που ενιωθε ασχημα με τον ανταγωνισμο, (π ελεγα οτι θα φυγει το χειμωνα κ οτι δεν εχει εξοδους ουτε την κραση για τον ΠΑΟΚ) γιατι εκανε το "αλμα" και γυρισε 43.7 χιλιομετρα μακρια απ'την μαμα του. :P

Εσυ τι ελεγες και πως επιτιθοσουν στις αποψεις μου για ολους αυτους, θα'θελες να μας θυμησεις ή τα'χεις διαγραψει απ'τη μνημη σου, ωστε καθε χρονο με ησυχη τη συνειδηση να με βγαζεις εμπαθη?

Υ.Γ. Αντε ρε Agie, δωσε κανα ωραιο παπα να ξεχαστουμε :opaokara: :opaokara:
Υ.Γ2. Aorate νασαι καλα ρε μαν και kudos για το ψαξιμο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 08 Ιούλ 2016, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Φετος φαινεται να κινηθηκαμε ντομπρα και γρηγορα στις μεταγραφες.
Ντομπρα=δεν θαμπωνω παιχτες με εκατομμυρια για να με επιλεξουν, αλλα ψαχνω παιχτες που εχουν λογους να ερθουν στον ΠΑΟΚ (να αναστηθουν, να αναδειχθουν κτλ).
Γρηγορα=βιαστικα για αλλους. Θεωρουν νομιζω σημαντικο στην ομαδα να φτιαξουμε ΟΜΑΔΑ. Στην Ελλαδα το συστημα σταυρος παιζει πολυ, αλλα φαινεται να το πηγαινουμε απο το δυσκολο δρομο φετος.

Προβλεψεις: Βαρελα δεν ερχεται, το εξαρι θα ειναι αλλος απο αυτον που ακουγεται, θα παρουμε επιθετικο, ο Μπισεσβαρ θα αργησει να ενταχθει και θα ειναι απογοητευση

Δεν υπαρχει πουθενα η εξισωση μεταγραφη=βασικος. Ο Κρεσπο ειναι αλλαγη του Τζαβελα ο οποιος κανει διδυμο κατα πρωτον με Μαλεζα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχω την αίσθηση ότι φέτος είμαστε μάρτυρες σε κάτι σπάνιο για την έως τώρα τακτική που έχει ακολουθήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.Παρακολουθούμε ένα ρόστερ να χτίζεται πάνω σε συγκεκριμένους άξονες και σε σωστούς χρόνους.Για πρώτη φορά προσθέτουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας λείπουν πάνω όμως στα ήδη υπάρχοντα ποιοτικά χαρακτηριστικά.Τα θέλω του προπονητή γίνονται πράξη χωρίς πολλούς μεσάζοντες και είναι γεγονός ότι ο Σαββίδης πραγματικά φέτος εμπιστεύεται απόλυτα 2 ανθρώπους.Σημαντικό επίσης ότι δημιουργείται κλίμα ομάδας όπου ο κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται θα μπορεί να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και όχι να υποβαθμιστεί.Νιώθω ότι η ποιότητα της ομάδας που χτίζεται καθώς και η πληρότητα θα φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα επιτρέπει την επίτευξη νικών ακόμη και σε συνθήκες όχι πλήρους ετοιμότητας.Το αν στο τέλος θα πετύχει τους στόχους της θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες όπως π.χ. η τύχη σε θέματα τραυματισμών ή και μέσα στους αγώνες.Εν κατακλείδι και μόνο που ο ΠΑΟΚ χτίζεται φέτος ορθολογικά και όχι πάνω σε καμμένη γη με κάνει να αισιοδοξώ και να έχω υπομονή.

Υ.Γ.Οι καλές πένες υπάρχουν πάντα όπως και οι ανορθογραφίες μέσα σε ένα φόρουμ.Δυστυχώς ένας λόγος για τον οποίο χάνονται είναι και το γεγονός ότι επιμένουμε να στεκόμαστε στις ανορθογραφίες και όχι να επιβραβεύουμε αυτές.Αλλά το ευχή και κατάρα τελικά μπορεί να χαρακτηρίζει το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ακόμη και μέσα σε ένα φόρουμ ή σε μια κλειστή κάστα(όπως το βλέπει κανείς).
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

simba έγραψε:

Υ.Γ. Scientist, ελα ρε μαν, εκανα λογο για τους 3 λογους (μεταξυ των οποιων κ αυτες οι σημειωσεις απ'τα highlights) που μπορει να επηρεασαν την κριση μου βλεποντας τα ματς κ να σχηματισα αλλη αποψη. Διαβασε καλυτερα..

Σιγα μην εβγαλα κ επαγγελματικο ραπορτο, μια πρωτη αποψη κατεθεσα σε συζητησεις που καναμε με μπανε κ αλλους, που αν δεν κανω λαθος και κεινοι εξαγανε μια πρωτη αποψη και τη μοιραστηκαν μαζι μας
Βεβαια, εκει δε βγαζεις καρτες επειδη ειναι οι αποψεις ηταν καλες.
Καρτες και ειρωνειες να δεις με Κοστα, Μαδουρο, Μαρτενς, Σαμπο και αλλους..
Αδερφέ Σιμπα απο την αρχή με τα γραφόμενα σου δείχνεις ότι έχεις βγάλει τα συμπερασματα σου για τον παικτη (π.χ. ''Μακαρι να είμαι 100% λάθος'' κτλ). Η ένσταση μου και η καρτα είναι όταν είδα οτι εβγαλες το συμπερασμα με βάση τους λόγους που παρεθεσες...και ΟΧΙ για την αποψη σου ή το φιλινκγ σου για τον παίκτη. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ...στα επιχειρήματα επειδή έχουν λογική βάση μπορώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”