K_geo έγραψε:simba έγραψε:Δε βγαινει ακρη δυστυχως..
που να βγει, όταν σου λενε οτι περυσι ήμασταν μια δεκαρα μεσα και φετος αρα παμε παλι για εκει αν δεν μπουμε ομιλους ή γίνει τπτ συνταρακτικό σε γιουροπα και μου λετε για μεταγραφες και εκκατομύρια τζάμπανταν και μου βγαζετε με περίσσια άνεση τον ενα "μαδουρο" τον αλλο χοντρό και τον τρίτο σακάτη (λεμε τωρα)...
ΑΝ ΔΕΝ γινει καποια πώληση, έτσι θα πάμε. σας αρέσει δε σας αρέσει. το πολυ πολυ στα κεφια του ο Πόντιος να σκασει κανα μυριο για κανα βαρελά.
α! και αν δεν σας αρέσει, τραβάτε να αυξήσετε τα έσοδα της παε (διαρκείας κτλ κτλ). δεν το λεω για εσενα σιμπα προσωπικα αλλα γενικα για να ξηγιομαστε.
Δε βγαινει ακρη με τις ειρωνειες σε αποψεις, τα περι εμπαθειων μ'ο,τι δε συμφωνουμε και τη μισαλλοδοξια ΛΕΩ, αλλα τα προσπερνας.
Τωρα οσο για τα εσοδα για παιχταραδες και για την "αδιορατη" απειλη του ffp,
γι'αυτο εκανα μια ευλογη
ερωτηση εδω μεσα μηπως υπαρχει καποια ψυχη που θα μπορει να ξεκαθαρισει επιτελους αυτο το θολο τοπιο (χονδρικα) μπας κ σταματησουν οι ανακριβειες ειτε απο "μενα" ειτε απο "σενα" (γενικα μιλωντας)
Οπως κ
εδω
"Εσυ" πιστευεις οτι και τα 25 αυτα μυρια εμπιπτουν στην κατηγορια "μετρησιμα εξοδα".."Εγω" αμφιβαλλω για μερικα.
"Εσυ" θεωρεις οτι ειμαστε τσιμα τσιμα και αν μας αρεσει, "εγω" αμφιβαλλω οταν εχουμε Μ.Ο 12-13 μυρια εσοδα (με ομιλους ουεφα) χωρις πωλησεις και ηδη ειμαστε περιπου 16+ μυρια σε μπατζετ με φορολογια σε σχεση με τα περσινα 20+..
Και στην τελικη, πως συμβαδιζουν τα παχια λογια κ οι εξαγγελιες με την αποφαση για εξορθολογισμο a.k.a μειωση μπατζετ a.k.a βαζω ταπα στο περσινο τρυπιο βαρελι?
Ας μη λεγεται τπτ, χαμηλα το κεφαλι και τα ποδια μες στο παπλωμα, να μην υπαρχουν λανθασμενες προσδοκιες απ'τον κοσμο.
Τεσπα.
Υ.Γ. Scientist, ελα ρε μαν, εκανα λογο για τους 3 λογους (μεταξυ των οποιων κ αυτες οι σημειωσεις απ'τα highlights) που μπορει να επηρεασαν την κριση μου βλεποντας τα ματς κ να σχηματισα αλλη αποψη. Διαβασε καλυτερα..
Σιγα μην εβγαλα κ επαγγελματικο ραπορτο, μια πρωτη αποψη κατεθεσα σε συζητησεις που καναμε με μπανε κ αλλους, που αν δεν κανω λαθος και κεινοι εξαγανε μια πρωτη αποψη και τη μοιραστηκαν μαζι μας
Βεβαια, εκει δε βγαζεις καρτες επειδη ειναι οι αποψεις ηταν καλες.
Καρτες και ειρωνειες να δεις με Κοστα, Μαδουρο, Μαρτενς, Σαμπο και αλλους..