obanebane έγραψε:Φιλε για μενα εισαι λαθος,οταν μου λες οτι ηρθε για στοπερ και στο προηγουμενο ποστ σου τον τοποθετεις ως δεξι μπακ,χανεις το οποιο δικιο εχεις.
Σταματαω δε βρισκω ακρη,καντε οπως νομιζεται,δεν θα επιβαλω σε κανενα τη γνωμη μου,ουτε και ειναι σκοπος μου.
Λαθος καταλαβες. Μπορεις να ανατρεξεις ολα μου τα ποστ. Το μονο που εχω γραψει ειναι οτι απο ολους οσους εχουμε παρει μεχρι τωρα εχω αμφιβολιες για τον κρεσπο. αυτο μονο. τιποτα αλλο. Δεν νομιζω οτι το "εχω αμφιβολιες" ειναι αρνητικο κλιμα. Εσυ δεν εχεις αμφιβολιες για κανενα απο αυτους που πηραμε?obanebane έγραψε:Υπαρχει αρνητικο κλιμα για τον παιχτη πριν καλα καλα τον δουμε.
Ξεκαθαρη υποτιμηση του απο την πρωτη στιγμη,και διαφορες παπαριες για να δικαιολογησουμε στο μυαλο μας μια και καλα κακη μεταγραφη.
Οκ δεκτες οι ενστασεις για την αξια του,κατατεθηκαν απο τους περισσοτερους,τελος
Δε γινεται ετσι ρε παλικαρια,να τον δουμε πρωτα τον ανθρωπο.
Αυτο που εγραψα κι ισως δεν το εγραψα σωστα ειναι οτι εχουμε 3 δεξια μπακ. σε περιπτωση αναγκης μπορει να χρησιμοποιηθει και ο κρεσπο εκει με βαση το τρανσφερμαρκτ. οποτε αν ο Ιβιτς θελει να αποσυμφορησει το ροστερ μπορει να δωθει δανεικος καποιος εκ των κιτσιου κωνσταντινιδη (λογω τραυματισμων ο δευτερος). Δεν υπηρχε κανενας υπαινιγμος για την αξια του κρεσπο στο συγκεκριμενο ποστ
οπως εχω αμφιβολιες και για τον Μπρκιτς ως βασικο. το αμφιβολιες δεν σημαινει οτι δεν μου κανουν. σημαινει οτι θελω να τους δω στο χορτο πρωτα πριν τους χρισω βασικους
και με αφορμη το "αρνητικο κλιμα" που εγραψες
Εγω αρνητικο κλιμα βλεπω για αυτους που μας εβγαλαν τσαμπιονς λιγκ. Δεν θεωρω φυσιολογικο με το που ηρθε χτες ο Μπρκιτς και χωρις να τον εχουμε δει ουτε σε προπονηση να τον χρισουμε βασικο στην πιο σημαντικη θεση της 11αδας και να βλεπω δεκαδες φορες γραμμενο οτι ο Γλυκος ειναι μεταξυ παγκου και εξοδου.