Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

obanebane έγραψε:Φιλε για μενα εισαι λαθος,οταν μου λες οτι ηρθε για στοπερ και στο προηγουμενο ποστ σου τον τοποθετεις ως δεξι μπακ,χανεις το οποιο δικιο εχεις.
Σταματαω δε βρισκω ακρη,καντε οπως νομιζεται,δεν θα επιβαλω σε κανενα τη γνωμη μου,ουτε και ειναι σκοπος μου.
obanebane έγραψε:Υπαρχει αρνητικο κλιμα για τον παιχτη πριν καλα καλα τον δουμε.
Ξεκαθαρη υποτιμηση του απο την πρωτη στιγμη,και διαφορες παπαριες για να δικαιολογησουμε στο μυαλο μας μια και καλα κακη μεταγραφη.
Οκ δεκτες οι ενστασεις για την αξια του,κατατεθηκαν απο τους περισσοτερους,τελος
Δε γινεται ετσι ρε παλικαρια,να τον δουμε πρωτα τον ανθρωπο.
Λαθος καταλαβες. Μπορεις να ανατρεξεις ολα μου τα ποστ. Το μονο που εχω γραψει ειναι οτι απο ολους οσους εχουμε παρει μεχρι τωρα εχω αμφιβολιες για τον κρεσπο. αυτο μονο. τιποτα αλλο. Δεν νομιζω οτι το "εχω αμφιβολιες" ειναι αρνητικο κλιμα. Εσυ δεν εχεις αμφιβολιες για κανενα απο αυτους που πηραμε?
Αυτο που εγραψα κι ισως δεν το εγραψα σωστα ειναι οτι εχουμε 3 δεξια μπακ. σε περιπτωση αναγκης μπορει να χρησιμοποιηθει και ο κρεσπο εκει με βαση το τρανσφερμαρκτ. οποτε αν ο Ιβιτς θελει να αποσυμφορησει το ροστερ μπορει να δωθει δανεικος καποιος εκ των κιτσιου κωνσταντινιδη (λογω τραυματισμων ο δευτερος). Δεν υπηρχε κανενας υπαινιγμος για την αξια του κρεσπο στο συγκεκριμενο ποστ
οπως εχω αμφιβολιες και για τον Μπρκιτς ως βασικο. το αμφιβολιες δεν σημαινει οτι δεν μου κανουν. σημαινει οτι θελω να τους δω στο χορτο πρωτα πριν τους χρισω βασικους
και με αφορμη το "αρνητικο κλιμα" που εγραψες
Εγω αρνητικο κλιμα βλεπω για αυτους που μας εβγαλαν τσαμπιονς λιγκ. Δεν θεωρω φυσιολογικο με το που ηρθε χτες ο Μπρκιτς και χωρις να τον εχουμε δει ουτε σε προπονηση να τον χρισουμε βασικο στην πιο σημαντικη θεση της 11αδας και να βλεπω δεκαδες φορες γραμμενο οτι ο Γλυκος ειναι μεταξυ παγκου και εξοδου.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το ότι έχει να τον δει κάνα-δυο χρόνια συμβαίνει γιατί ο τύπος έγινε Χουντίνι εδώ και δύο χρόνια. Πολλοί οι τραυματισμοί του, έχασε τη θέση του σε εθνική και ομάδες και ειναι και στα 30. Τώρα τι θα αποδεικτεί και αυτό το ρίσκο θα το δούμε στην πορεία. Αν τον έφερνε κανας απελπισμένος βάζελος θα έλεγα ωραία, μπορεί να σου βγει μπορεί και όχι, λογική μεταγραφή για βαζελο.
Για ΠΑΟΚ έχω πολλές αμφιβολίες. Ελπίζω να έχει ακόμα όρεξη να ανεβάσει την καριέρα του και να του δωθούν οι ανάλογες ευκαιρίες για να το κάνει και να το κανει άμεσα. Στοίχημα που θα δούμε αν θα βγει ή όχι
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Να προσθέσω πάντως ότι θυμήθηκα ότι τον έχω δει τον παίκτη με την εθνική Σερβίας και τότε που τον είδα ήταν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και μου χε κάνει εντύπωση ο σωματότυπός του. Εχουν περάσει αρκετά χρονάκια βέβαια από τότε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

spyretto έγραψε:Το ότι έχει να τον δει κάνα-δυο χρόνια συμβαίνει γιατί ο τύπος έγινε Χουντίνι εδώ και δύο χρόνια. Πολλοί οι τραυματισμοί του, έχασε τη θέση του σε εθνική και ομάδες και ειναι και στα 30. Τώρα τι θα αποδεικτεί και αυτό το ρίσκο θα το δούμε στην πορεία. Αν τον έφερνε κανας απελπισμένος βάζελος θα έλεγα ωραία, μπορεί να σου βγει μπορεί και όχι, λογική μεταγραφή για βαζελο.
Για ΠΑΟΚ έχω πολλές αμφιβολίες. Ελπίζω να έχει ακόμα όρεξη να ανεβάσει την καριέρα του και να του δωθούν οι ανάλογες ευκαιρίες για να το κάνει και να το κανει άμεσα. Στοίχημα που θα δούμε αν θα βγει ή όχι
Έχει να τον δει κανά δύο χρόνια γιατί ο άνθρωπος κάνει 2 δουλειές ταυτόχρονα και πάει σπίτι κατά τις 10 το βράδυ.
Αυτό είπα και πριν φίλε, ο τερματοφύλακας θέλει υπομονή. Όπως και είπα ότι είναι σε πολύ καλή ηλικία για τέρμα.
Αν εσύ τον θεωρίες χουντινι επειδή πέρυσι δεν έπαιξε στην Καρπι, πάω πάσο!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimitris_L4 έγραψε:Εγω παλι αναρωτιεμαι γιατι τετοιο αρνητικο κλιμα μετον μαλεζα..;;;αυτην τη στιγμη τον θεωρω σαφως ανωτερο απο χατζη..επισης το παιδι στα πλευ οφ ηταν τρομακτικα σταθερος κ ειχε να παιξει μηνες..και στην τελικη πιστευτε οτι ο σιοβας η ο μποτια η ο ντα κοστα η αυτοι της ζελας και της κουλας ειναι καλυτεροι;;
Τον χατζηισαια τον θεωρω καλυτερο απο ολους..τον θυμαμαι στα πρωτα του ματς ηταν απροσπελαστος.μετα τραυματιστηκε νομιζω και εμεινε εκτος.
Γενικως ο μαλεζας εδειξε πεσμενος και σιγουρα δεν μπορει ο φετινος ΠΑΟΚ να ξεκιναει με μαλεζα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

PAOK24
"Είμαστε σε καλό δρόμο..."
Ο τεχνικός διευθυντής της #Espanyol μιλάει στο #PAOK24 για τον Χοσέ Κάνιας #PAOK #Transfers

Η υπόθεση του Χοσέ Κάνιας μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.
Όπως διαβάσατε πριν από λίγη ώρα, ο Ισπανός άσος, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ, είναι μία... ανάσα από τη "μετακόμιση" του στη Θεσσαλονίκη, καθώς αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Άνχελ Γκόμεζ, ο οποίος σημείωσε πως οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Είμαστε σε καλό δρόμο με τον Κάνιας. Όσο όμως δεν υπάρχουν υπογραφές, δεν μπορώ να πω κάτι επίσημο...".

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που βγαίνει σήμερα από την Ισπανία, είναι ότι η οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον παίκτη είναι θέμα ωρών πλέον (δείτε ΕΔΩ)...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Το ότι έχει να τον δει κάνα-δυο χρόνια συμβαίνει γιατί ο τύπος έγινε Χουντίνι εδώ και δύο χρόνια. Πολλοί οι τραυματισμοί του, έχασε τη θέση του σε εθνική και ομάδες και ειναι και στα 30. Τώρα τι θα αποδεικτεί και αυτό το ρίσκο θα το δούμε στην πορεία. Αν τον έφερνε κανας απελπισμένος βάζελος θα έλεγα ωραία, μπορεί να σου βγει μπορεί και όχι, λογική μεταγραφή για βαζελο.
Ο "κηπουρός" ξεκίνησε να παίζει 11αδάτος 31 ετών στον πουστοβ@ζελο (μιας και τον ανέφερες, όπως πολύ συχνά κάνεις, ως παράδειγμα) και μόνο άγαλμα δεν τον έκαναν στον πουστόγ@υρο και την Π.Ε.Ο.!!! :shock: :shock: 8-) 8-)

Ο Μπρκιτς-"Χουντίνι" (ωραία προσομοίωση-ειρωνεία για παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., συγχαρητήρια :( ) δηλαδή γιατί να μην θέλει να "ανεβάσει" την καριέρα του στα 30 του ρε παλικάρι μου??? :? :roll: :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιούλ 2016, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Γκοραν οχι και στα 31 του ο Νικοπολιδης ρε συ.
Στα 33 του πηγε στον γαυρο.Στα 26-27 εγινε βασικος στον βαζελο
Άβαταρ μέλους
goran 64

spyretto έγραψε:Να προσθέσω πάντως ότι θυμήθηκα ότι τον έχω δει τον παίκτη με την εθνική Σερβίας και τότε που τον είδα ήταν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και μου χε κάνει εντύπωση ο σωματότυπός του. Εχουν περάσει αρκετά χρονάκια βέβαια από τότε.
Ευτυχώς που τα περασμένα χρονάκια στους τερματοφύλακες με γυμνασμένο εντυπωσιακό σωματότυπο, λειτουργούν σαν αυτά στο καλό κρασί, προσδίδοντας τους "ωρίμανση" που είναι απαραίτητη για την θέση Νο 1...

Αλλιώς μ αυτά που διαβάζω ήμουν έτοιμος να.............καταρρεύσω σαν το Ευγενάκι του μπουμπούκου!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Kostas_Peraia4 έγραψε:Γκοραν οχι και στα 31 του ο Νικοπολιδης ρε συ.
Νομίζω ότι κάνεις λάθος Κωστή...Μετά τα 30 του έφυγε-σταμάτησε ο Βάντσικ, ψαξ το και θα δεις... ;)

Το πολύ 2 χρόνια να έπαιξε βασικός στον πουστοβ@ζελο πριν πάει στον πουστόγ@υρο... :?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

goran 64 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Γκοραν οχι και στα 31 του ο Νικοπολιδης ρε συ.
Νομίζω ότι κάνεις λάθος Κωστή...Μετά τα 30 του έφυγε-σταμάτησε ο Βάντσικ, ψαξ το και θα δεις... ;)

Το πολύ 2 χρόνια να έπαιξε βασικός στον πουστοβ@ζελο πριν πάει στον πουστόγ@υρο... :?
Aν και off topic,την πρωτη του γεματη χρονια την εκανε την σεζον 97/98 με 25 παιχνιδια,στα 27 του.Απο κει και περα ηταν καθε χρονος βασικος.Δες και στο transfermarkt http://www.transfermarkt.co.uk/antonis- ... aison=1997
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

έτσι είναι 1997-1998 καθιερώθηκε
... και ο Βάντσικ έπαιξε στον παο μέχρι το 1999
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Είναι πολύ συνηθισμένο να μας αρέσουν οι παίκτες που έχουν κάποια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, πχ πόσο δυναμικά ή γρήγορα μαρκάρουν, πόσο καλοί είναι στο ψηλό παιχνίδι, αλλά οι προπονητές θέλουν να είναι το ίδιο καλοί κ στο τακτικό κομμάτι, πχ τις τοποθετήσεις τους, πως κινούνται σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, ποσο βοηθουν το παιχνίδι της ομάδας όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια τους κλπ κλπ.

Ομοίως προπερσι είχαμε τον παπαγιαννόπουλο που είχε πολλές συμπάθειες στην κερκίδα λόγω κορμιού και του δυναμισμού του, αλλά κρίθηκε (μέσα από την ομάδα) οτι αγωνιστικά είχε ερασιτεχνική συμπεριφορά και γθιαυτο αποδεσμευτηκε.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:

Ο Μπρκιτς-"Χουντίνι" (ωραία προσομοίωση-ειρωνεία για παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., συγχαρητήρια :( ) δηλαδή γιατί να μην θέλει να "ανεβάσει" την καριέρα του στα 30 του ρε παλικάρι μου??? :? :roll: :roll:
Ο ορισμός του κακόψυχου σχολίου.

Όσοι έχετε πρόβλημα με τον εαυτό σας, υπάρχει και η ψυχανάλυση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ωραία λοιπόν, mea culpa για το μισό, αφού ο Βάντσιχ έφυγε όντως μετά τα 30 του κηπουρού όπως θυμόμουν...

Απ όσα βλέπω πάντως ψιλοκουνέλα ήταν μέχρι τα 29-30, λάθος???

Εθνική πότε πρωτοέπαιξε και στα πόσα του καθιερώθηκε??? Γιατί ο "Χουντίνι" ( :mrgreen: :x :twisted: ) μας θαρρώ έπαιζε στην Σερβία απ τα 25 του... :roll: :roll:

Υ.Γ. KOSTAS54, δεν νομίζω να το λες για μένα, γιατί παραθέτεις ΚΑΙ δικό μου post-απάντηση... :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 08 Ιούλ 2016, 11:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”