Ας γραψω και γω την αποψη μου με τη σειρα μου εχοντας αφησει να περασει ενα αρκετο διαστημα με πολλες αφιξεις παικτων αλλα και παρακολουθοντας τις αποψεις των μελων σε καθημερινη βαση.
Καταρχην πιστευω οτι οι κινησεις μας μεταφραζονται αναλογα το πρισμα κατω απο το οποιο θα ειδωθουν.Με γνωμονα λοιπον τη σουπαλιγκ θεωρω οτι ειμαστε πολυ ωραιοι μεχρι τωρα.Αλλα με κριτηριο τους ομιλους ας μη γελιομαστε ειμαστε πισω.Φυσικα και στις 2 περιπτωσεις προυποθεση ειναι αποκτηση κι αλλων ποδοσφαιρστων και μαλιστα απο το πανω ραφι.
Καποιοι αφηνουν τη καψουρα τους να θολωνει τη κριτικη και λογικη τους σκεψη.Να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας τη μερα π τελειωσαν τα πλει οφς με βαζελο αλλο πραγμα ειχαμε στο μυαλο μας ολοι μας κ μιλαω φυσικα για μεχρι 3 πακτες απο το πανω ραφι πριν τον προκριματικο.
Και για να αντικρουσω τις δικαιολογιες.Εαν εχουμε δυσκολη κληρωση προφανως επρεπε να ενισχυθουμε με τον παραπανω τροπο αλλα εαν παλι εχουμε πιθανοτητες 2\5 για ευκολη κληρωση τοτε σιγουρα επρεπε να ενισχυθουμε ωστε να αρπαξουμε την ευκαιρια απο τα μαλλια.Εαν παλι δε θελουμε να κανουμε ανοιγμα λογω οικονομικου ρισκου η fff κανενα θεμα απο μενα αλλα ας μας το πουνε.
Για να κλεισω μπορει να ερθουν ενας η 2 ποιοτικοτεροι παικτες κ ν παιξουν στν προκριματικο και ολα καλα,για μεχρι τωρα μιλαω.Επισης στα ΠΟΛΥ σημαντικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προπονητη ετοιμο απο περυσι μεταγραφες νωρις και 80% της ομαδος μαζι για προετοιμασια.ΑΥΤΟ με γεμιζει ελπιδα πραγματικα,κ αι επαναλαμβανω για σουπαλιγκ πιστευω ειμαστε σοβαροτεροι απο ποτε.
ΥΓ.1 νο10 και στοπερ οι σημαντικες θεσεις για μενα στην ομαδα μας.Για την ωρα μετα τον ερχομο του ολλανδου (που δεν ειναι αυτο π ειχα στο μυαλο μου) οπωσδηποτε ενα πολυ καλο στοπερ.
ΥΓ2 Συγνωμη για τη πολυλογια.