Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Βρε με Μαλεζα θα την βγαλωωωωωω :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

desperando έγραψε:Όποιος κρίνει τις μεταγραφές με βάση τους ομίλους του τσου Λου για μένα είναι απλά ηλίθιος...
Χμμμμμμμ... :? :?
desperando έγραψε:
RoMaN έγραψε:Έχετε γαμηθεί στα off-topic, κόφτε το τώρα.

Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή ή απλά ξετσουτσουνισες απότομα αλλά καλό είναι να προσέχεις τις εκφράσεις σου...και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις
Γιατί αν σου πει ο Χ τυχαίος εδώ μέσα ''κοφτο''
Θα επιστρέψει απο μπανια μετά τα προκριματικά
Γκούχου, γκούχου, γκούχου... :roll: :roll:

On topic: Καμιά μεταγραφή σέντερ φορ πότε λέτε να κάνουμε??? Έτσι δεν δήλωσε ο Βλάντο στην συνέντευξη??? :o
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:

Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή ή απλά ξετσουτσουνισες απότομα αλλά καλό είναι να προσέχεις τις εκφράσεις σου...και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις
Sorry ρε despe αλλα σεβασμος μηδεν στους mod..ειναι πανω απο 2 βδομαδες που καθε μερα μιλαμε για τα ιδια και τα ιδια.σταματηστε τις ειρωνειες,τα οφτοπικ,τις αντιπαραθεσεις με χλευαστικο τροπο..

Μας γραφουν οι περισσοτεροι στα τετοια τους και σε πειραξε το κοφτε του ρομαν;;;δε βοηθαει κανενας μα κανενας στο να κραταμε μια φορμουλα εδω μεσα...

Στα τετοια σας ολοι,μονο να κανετε το κομματι σας και για οσα λεμε εμεις τιποτα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

goran 64 έγραψε:Καμιά μεταγραφή σέντερ φορ πότε λέτε να κάνουμε??? Έτσι δεν δήλωσε ο Βλάντο στην συνέντευξη??? :o
Γνώμη μου...
Πρώτα CB... μετά 6αρι και τέρμα... και στο τέλος φορ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μάλλον δίκαιο έχεις Γιώργο με την σειρά που τα βάζεις, οπότε συμφωνώ και υπομένω-περιμένω... ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:

Λες για ξετσουτσούνιασμα και αναφέρεσαι στη προσωπική μου ζωή, αλλά στα καπάκια ζητάς να προσέχω τις εκφράσεις μου;
Εσύ δηλαδή πότε πρέπει να επιστρέψεις από τα μπάνια; Τις προάλλες, μετά από χιλιοστή (πχ) παρατήρησή μου, ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗ σε ποιο topic να κάνετε τη κουβέντα σας (που ακόμη δεν κάνατε ούτε post στο topic του Mak), είπες "κάνε μας τη χάρη ρε Roman".

Τα λέμε σε μια εβδομάδα.

desperando έγραψε:
RoMaN έγραψε:Για Mak μιλάμε στο topic του Mak.
Ρε συ ρομαν κανε μας τη χαρη
Και αν δεν καταλαβαινεις μιλαμε για τις μετσγραφες σε συνδιασμο με τις εξελίξεις στο θεμα μακ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε ηρεμηστε ρε ολοι

σημερα ειχα δουλεια και μπηκα τωρα και εχω χαζεψει

τωρα καταλαβα πως ειναι οταν ξεφευγω εγω και μπαινει καποιος και διαβαζει ξαφνικα 5 σελιδες οποτε αποφασισα να το προσπαθησω πραγματικα να μην το ξανακανω

υ.γ. ρε ρομαν τωρα που αρχισε ο ντεσπε τις ποδοσφαιρικες αναλυσεις μια εβδομαδα ... εχω διαβασεει τους χαρακτηρισμους εδω μεσα τοσεες σελιδες ... με την ιδια αυστηροτητα θα ειχες ριξει 15 μπαν :lol: :lol: :lol: ζωαρα για καμια βδομαδα μηδεν αγχος ρομαν για το φορουμ

φρι ντεσπε λοιπον και ηρεμια οσο γινεται ρε
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

johnys999 έγραψε:Φέτος όσοι είναι αισιόδοξοι και ονειρεύονται Τσ.Λ. και πρωταθλήματα έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους χωρίς να χρειάζεται να τη δικαιολογήσουν. Αντίθετα, όσοι είναι απαισιόδοξοι και δεν βλέπουν αλλαγή επιπέδου παρά μόνο μια μικρή βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το περσινό χάλι πρέπει να δικαιολογούν και το τελευταίο και που γράφουν γιατί χαλάνε το κλίμα. Κι ακόμα κι αν δικαιολογούν όσα λένε πάλι υπάρχουν προσωπικές αντεγκλήσεις.
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζιώλης, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Τζαλμά, Γκάρι, Κλάους. Κατά 90% αυτή είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να περάσει στα πλει οφ του Τσ.Λ. με τα σημερινά δεδομένα. Θα ήθελα από τους αισιόδοξους εκτός απ το να κράζουν τους επιφυλακτικούς να μας πούνε γιατί είναι αισιόδοξοι. Πού βλέπουν τη μεγάλη αναβάθμιση εκτός από το δεξί μπακ. Γιατί με μικρή απλά αναβάθμιση δεν περνάμε ούτε τον πρώτο γύρο μ όποιον και να κληρωθούμε.
Ας περιμένουμε καλύτερα μηπως και παρουμε παίκτη ή και παίκτες μέχρι να έρθουν τα παιχνίδια.
Εγω δεν είμαι ούτε απαισιοδος αλλά ούτε και αισιοδοξος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι έτσι είναι. Το βασικό ειναι η ομάδα να δέσει στην προετοιμασία και βασικό ακομη να μην έχουμε τραυματισμούς.
Θα παίξει ρόλο και η κλήρωση. Αν δεν κάνω λάθος πιθανοι αντιπαλοι μεταξύ των άλλων είναι η Σπάρτα και η Αντερλεχτ. Μ' αυτές έχουμε αρκετες πιθανότητες, αρκεί να συμβουν αυτά που προανέφερα.
Κι εγω θα ήθελα 2-3 ακόμη ποιοτικές μεταγραφές σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα αλλα δεν μπορουμε να κάνουμε τιποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Δευ 04 Ιούλ 2016, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δε βγάζει τίποτα φαρμακοποιε.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

απο twitter

CroSports ‏@CroSports_ 15 λεπτάΠριν από 15 λεπτά
Ivan Mocinic (23) is reportedly close to a move to PAOK (from NK Rijeka)

δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μακαρι να ισχυει.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ελληνικές πηγές επικαλείται. Κλάιν μαιν
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

η λογική λέει, ότι αν δεν έχουμε πωλήσεις, έμειναν 2 μεταγραφές
σέντερ μπακ και σεντερ φορ

στις άλλες θέσεις ποσοτικά και ποιοτικά είμαστε πλήρεις
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Ας γραψω και γω την αποψη μου με τη σειρα μου εχοντας αφησει να περασει ενα αρκετο διαστημα με πολλες αφιξεις παικτων αλλα και παρακολουθοντας τις αποψεις των μελων σε καθημερινη βαση.

Καταρχην πιστευω οτι οι κινησεις μας μεταφραζονται αναλογα το πρισμα κατω απο το οποιο θα ειδωθουν.Με γνωμονα λοιπον τη σουπαλιγκ θεωρω οτι ειμαστε πολυ ωραιοι μεχρι τωρα.Αλλα με κριτηριο τους ομιλους ας μη γελιομαστε ειμαστε πισω.Φυσικα και στις 2 περιπτωσεις προυποθεση ειναι αποκτηση κι αλλων ποδοσφαιρστων και μαλιστα απο το πανω ραφι.

Καποιοι αφηνουν τη καψουρα τους να θολωνει τη κριτικη και λογικη τους σκεψη.Να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας τη μερα π τελειωσαν τα πλει οφς με βαζελο αλλο πραγμα ειχαμε στο μυαλο μας ολοι μας κ μιλαω φυσικα για μεχρι 3 πακτες απο το πανω ραφι πριν τον προκριματικο.

Και για να αντικρουσω τις δικαιολογιες.Εαν εχουμε δυσκολη κληρωση προφανως επρεπε να ενισχυθουμε με τον παραπανω τροπο αλλα εαν παλι εχουμε πιθανοτητες 2\5 για ευκολη κληρωση τοτε σιγουρα επρεπε να ενισχυθουμε ωστε να αρπαξουμε την ευκαιρια απο τα μαλλια.Εαν παλι δε θελουμε να κανουμε ανοιγμα λογω οικονομικου ρισκου η fff κανενα θεμα απο μενα αλλα ας μας το πουνε.

Για να κλεισω μπορει να ερθουν ενας η 2 ποιοτικοτεροι παικτες κ ν παιξουν στν προκριματικο και ολα καλα,για μεχρι τωρα μιλαω.Επισης στα ΠΟΛΥ σημαντικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προπονητη ετοιμο απο περυσι μεταγραφες νωρις και 80% της ομαδος μαζι για προετοιμασια.ΑΥΤΟ με γεμιζει ελπιδα πραγματικα,κ αι επαναλαμβανω για σουπαλιγκ πιστευω ειμαστε σοβαροτεροι απο ποτε.

ΥΓ.1 νο10 και στοπερ οι σημαντικες θεσεις για μενα στην ομαδα μας.Για την ωρα μετα τον ερχομο του ολλανδου (που δεν ειναι αυτο π ειχα στο μυαλο μου) οπωσδηποτε ενα πολυ καλο στοπερ.
ΥΓ2 Συγνωμη για τη πολυλογια. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”