Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

panpangr77 έγραψε:
Sera4 έγραψε:10αρι καταρχην πηραμε και κατα δευτερον ο βιερινια πισω απο τον επιθετικο δεν μπορει να παιξει εξαφανιζεται ;)

κατα τριτον και σημαντικοτερο αν ειναι δυνατον να απαρνηθουμε ολες τις αναγκες της ομαδος απλα και μονο για να επιστρεψει ο πριγκιπας στο θρονο του...

αν θελει ο ιβαν να τον γυρισει καλως να το κανει αλλα αυτη η κινηση θα ειναι εκτος μεταγραφικου σχεδιασμου δωρακι που λεμε...

προσωπικα αν και τον αγαπω τον αντρε, υπο τις υπαρχουσες συνθηκες δεν θεωρω απαραιτητη την επιστροφη του...και δεν πιστευω πως εχουν και καποια βαση τα δημοσιευματα
Το θεμα ειναι να τρουπωνει ....:) μπορει να την παιξει σε ενα 4-4-2 οπου θα παιζει ελευθερος μπροστά. Παντως ξανακοιτωντας με τι αντιπαλους εχουμε να κληρωθει στο πρωτο προκριματικο ,με Αντερλεχτ ειμαστε 50% με όλες τις αλλες ειμαστε αουτσαιντερ Σπαρτα,Αγιαξ,Φενερ και Σαχταρ . Παιζονται όλες εκτος απο Σαχταρ πιστευω . Και αυτη η κριση ειναι με τις μεταγραφες που εχουμε παρει μεχρι τώρα ,και χωρις να εχω δει τι σοι παικτης ειναι αυτος ο Σακοφ . νομίζω οτι θα ειναι το κλειδι. Για πισω αν αυτος ο ατυχος ,τυχερος ειναι τοσο γρηγορος όσο φαινεται στα βιντεακια ,νομιζω οτι θα κανει πολυ καλο διδυμο με τον Χατζη.
προσωπικα φιλε μου οσα χρονια τον παρατηρω δεν μπορει στον αξονα χανεται το παιδι οπως και τα περισσοτερα καθαρα εξτρεμ...τζαμπα αναπαραγουμε ομως το θεμα γιατι ειναι στη σφαιρα της φαντασιας μας περισσοτερο ;)

στα της κληρωσης μαζι με αντερλεχτ θα εβαζα σιγουρα και αγιαξ και μετα απο πισω την σπαρτακ (σφιχτη ομαδα θα εχουν και κινητρο ωραια εκδρομη ομως 8-) )...οι ολλανδοι ομως δε με φοβιζουν καθολου δεν ξερουν να παιζουν αμυνα και την εχουν πληρωσει πολλες φορες σε τετοιους αγωνες...ιδιως απο τη στιγμη κιολας που πιθανοτατα θα παραταχθουν και χωρις τον μιλικ...

θα ηθελα να αποφυγω και εγω την σαχταρ και ισως την φενερ αν και ολο μελι μελι ειναι και απο τηγανιτα τπτ...πιστευω παντως πως εχουμε καλες ελπιδες στον πρωτο γυρο δεν ειναι δα και τεραστια φοβητρα οι ομαδες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sera4 γιαυτο τρελαινομαι και εγω,δεν θεωρω καθολου απιθανο να περασουμε φετος στους ομιλους,δεν με τρομαζει η βιγιαρεαλ και η γκλαντμπαχ και θα μεινω λαλακας αν ο Ιβιτς με την εμπειρια Σαντος δεν εχει αντιληφθει ποσο σημαντικη ειναι η αμυνα για τετοια σετ παιχνιδιων.Στοπερ χτες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι ομαδες στον δευτερο προκ.γυρο ποιες ειναι;;;

Η αποστολη θα δειξει πολλα σημερα.παντως τον κουλουρη ξερω οτι τον υπολογιζει ο ιβιτς οπως και τον πελκα.να ξερετε οτι τα παιδια που τον ειχαν προπονητη στην κ20 θα δειξουν αλλο προσωπο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λογικά αν είναι αέρας οι φήμες θα διαψεύσει η ΠΑΕ. Ας μην προτρέχουμε να διαψεύσουμε εμείς.
(γιατί δηλαδή η Bild επέλεξε τον Αντρέ για να γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία ακούγονται και στα μπλόγκ της Βολκσμπουργκ;).
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και εγω γι αυτο τρελενομαι ρε τζος αλλα σημασια εχει να τρελαθουν και αυτοι που πρεπει 8-)
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

panpangr77 έγραψε:
BlackBlockAttack έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Ο Βιερινια ποτε δεν υπηρξε μπακ ουτε θα γίνει , ας οψονται 1 με 2 εκατ. που παίρνει . Ο παικτης ουτε ταχυτητα εχει χάσει ,πολυ καλυτερος θα ειναι απο οτι εχει φύγει,αλλη προπονηση εκει άλλη εδω , τον βάζεις και πισω απο τον επιθετικο ψευτο δεκαρι , μακαρι να ερθει και ας μην παρουμε ουτε καθαρο δεκαρι ουτε σεντερ φορ , μια χαρα θα ειμαστε με Κλαους Κουλουρη και τον αλήτη. Πας μετά και τα δίνεις για ενα εξαρι(τουρμπο) και ενα στοπερ αν πουληθει ο Τζαβελας και δεν πανε να γαργαληθουν ΕΠΟ,ΦΙΦΑ,χοντρος και μνημονια....
Παιρνω αφορμη απο το ποστ για τον Κουλουρη.....
Τη εχει δειξει μεχρι τωρα και λετε θα ειμαστε μια χαρα?
Ντριπλα?κεφαλια?ενας με εναν?φονιας μεσα στη περιοχη?
Οσες φορες τον ειδα(και εχει παρει ευκαιριες)ουτε τη διαφορα μπορεσε να κανει ουτε εδειξε οτι μπορει να σταθει στη πρωτη ομαδα
Οταν ενας παικτης ειναι ταλεντο το δειχνει με πραξεις αν ειναι να περιμενουμε οτι καποια στιγμη θα παιξει καηκαμε
Το εχει δειξει με πράξεις φίλε μου ,το εδειξε στην ηλικιες που επαιζε ,το εδειξε μια χαρα στην Κυπρο ,και εδω οποτε τον εμπιστευτηκαν μια χαρα το εδειξε. Ξερει να κινειται μια χαρα στην περιοχη ,εχει το ενστικτο του κιλλερ , εχει δυναμη και γενικα εχει .Ας δουλευουν ολα ρολοι πισω του μια χαρα θα τα δειξει και μπροστά . Και επειδη εχω παρει και γνωμη απο συμπαικτη του στις μικρες ηλικιες ,εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που εχω ακουσει.

Δε μας ενδιαφερει τι εκανε στους μικρους γιατι πια ειναι στην ανδρικη ομαδα και τα νουμερα του δε λενε πολλα....Ας αφησουμε τα νουμερα ομως εισαι ευχαριστημενος απο τις εμφανισεις του οσες φορες επαιξε?Εκανε τη διαφορα?πηρε καποιο παιχνιδι με κρισιμο γκολ σαν αλλαγη?Στη Κυπρο σε ενα παιχνιδι μου φαινετε οτι σκοραρε μονο(τα εξι γκολ)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Συγγνωμη κιολας αλλα τι περιμενετε με τα 25' που επαιρνε ο κουλουρης..;;;

Εδω ηρθανε ονοματαρες και με τα χαλια που ειχε η ομαδα δε βλεποντουσαν και λεγαμε θελουν χρονο,προσαρμογη κτλ κτλ..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Επιστροφή Βιερίνια είναι ο πιο άμεσος τρόπος επιστροφής της κ@υλας που χάθηκε.
Ασχέτως του αγωνιστικού.
Πάντως συμφωνώ αλλά κενά επειγουν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Αν εχεις ευκαιρια να τον παρεις τον παιρνεις σηκωτο..τα κενα δε θα τα αφησεις..τα δουλευεις τα κενα εδω και καιρο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπλάκ, ο μικρός είναι καλός. Αλλά συμφωνώ δεν έχει δειξει τίποτα ακόμα. Το ότι κρατάμε τον Φακούντο και μάλλον ψάχνουμε και 9άρι δείχνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον παίκτη. Αν ΔΕΝ πάρουμε 9άρι, η διώξουμε τον Φακούντο, τότε είμαι λάθος.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Θα κλείσει ένα αμ χαφ ακόμη και τέλος οι μετεγραφαι μέχρι να δούμε τι θα γίνει στον 3 προκριματικό ,μακάρι να είναι ο ντιγκαρ μια τράμπα βιερινια Μακ δεν θα με χαλούσε.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη κιολας αλλα τι περιμενετε με τα 25' που επαιρνε ο κουλουρης..;;;

Εδω ηρθανε ονοματαρες και με τα χαλια που ειχε η ομαδα δε βλεποντουσαν και λεγαμε θελουν χρονο,προσαρμογη κτλ κτλ..
Το να θελω κατι καλυτερο ειναι εγκλημα?
Οταν εισαι ταλεντο κατι δειχνεις....
Αν εισαι ευχαριστημενος εσυ με κουλουρη οκ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν παρεις στοπερ βραχο,σκουπα,πες το οπως θες,δεν περνας προκριματικο.Το παθημα του Σουαρεζ δεν εγινε μαθημα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

DimitrisS έγραψε:Τι φωτιες ανεβετε τετοια ωρα ρε με απαγορευμενα ονοματα στο φορουμ. Αλητες. 8-)
Ακομη δεν το πηρε χαμπαρι ο ..........................ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ4?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Magpies4 έγραψε:Λογικά αν είναι αέρας οι φήμες θα διαψεύσει η ΠΑΕ. Ας μην προτρέχουμε να διαψεύσουμε εμείς.
(γιατί δηλαδή η Bild επέλεξε τον Αντρέ για να γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία ακούγονται και στα μπλόγκ της Βολκσμπουργκ;).
για τον ιδιο λογο που αν γραφτει κατι εδω μεσα θα το δεις να αναπαραγεται σε καμια 5 σαιτ μετα φιλε μου ;)

εσυ δηλαδη ποσες πιθανοτητες δινεις η βολφσμπουργκ χωρις οικονομικα προβληματα, να κοστολογει τον βιερινια με 2 χρονια ακομα συμβολαιο, με συμμετοχη στο γιουρο, ο οποιος δεν ειναι και περιττος στην ομαδα με 2,5 μυρια??

ο κουλουρης παντως που τον αναφερουμε συνεχως, δεν εκανε και καμια τρομερη χρονια στην κυπρο...οι συμμετοχες του σαν βασικος ηταν λιγες στο κυπριακο πρωταθλημα και τα νουμερα του δεν τρελαναν...δεν ξερω πως και γιατι δεν τον εμπιστευονταν παραπανω απλα τα στατιστικα του παραθετω...ειναι θετικο οτι ο ιβιτς ειναι αυτος που τον ξερει και τον ανεδειξε οποτε θα δουμε για τι πραγμα προοριζεται...

τζος συμφωνω απολυτα και προσθετω μαζι με το σεντερ μπακ και το 6αρι...δυο καλες κινησεις σε αυτες τις θεσεις θα εκτοξευσουν τις πιθανοτητες μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”