προσωπικα φιλε μου οσα χρονια τον παρατηρω δεν μπορει στον αξονα χανεται το παιδι οπως και τα περισσοτερα καθαρα εξτρεμ...τζαμπα αναπαραγουμε ομως το θεμα γιατι ειναι στη σφαιρα της φαντασιας μας περισσοτεροpanpangr77 έγραψε:Το θεμα ειναι να τρουπωνει ....Sera4 έγραψε:10αρι καταρχην πηραμε και κατα δευτερον ο βιερινια πισω απο τον επιθετικο δεν μπορει να παιξει εξαφανιζεται![]()
κατα τριτον και σημαντικοτερο αν ειναι δυνατον να απαρνηθουμε ολες τις αναγκες της ομαδος απλα και μονο για να επιστρεψει ο πριγκιπας στο θρονο του...
αν θελει ο ιβαν να τον γυρισει καλως να το κανει αλλα αυτη η κινηση θα ειναι εκτος μεταγραφικου σχεδιασμου δωρακι που λεμε...
προσωπικα αν και τον αγαπω τον αντρε, υπο τις υπαρχουσες συνθηκες δεν θεωρω απαραιτητη την επιστροφη του...και δεν πιστευω πως εχουν και καποια βαση τα δημοσιευματαμπορει να την παιξει σε ενα 4-4-2 οπου θα παιζει ελευθερος μπροστά. Παντως ξανακοιτωντας με τι αντιπαλους εχουμε να κληρωθει στο πρωτο προκριματικο ,με Αντερλεχτ ειμαστε 50% με όλες τις αλλες ειμαστε αουτσαιντερ Σπαρτα,Αγιαξ,Φενερ και Σαχταρ . Παιζονται όλες εκτος απο Σαχταρ πιστευω . Και αυτη η κριση ειναι με τις μεταγραφες που εχουμε παρει μεχρι τώρα ,και χωρις να εχω δει τι σοι παικτης ειναι αυτος ο Σακοφ . νομίζω οτι θα ειναι το κλειδι. Για πισω αν αυτος ο ατυχος ,τυχερος ειναι τοσο γρηγορος όσο φαινεται στα βιντεακια ,νομιζω οτι θα κανει πολυ καλο διδυμο με τον Χατζη.

στα της κληρωσης μαζι με αντερλεχτ θα εβαζα σιγουρα και αγιαξ και μετα απο πισω την σπαρτακ (σφιχτη ομαδα θα εχουν και κινητρο ωραια εκδρομη ομως

θα ηθελα να αποφυγω και εγω την σαχταρ και ισως την φενερ αν και ολο μελι μελι ειναι και απο τηγανιτα τπτ...πιστευω παντως πως εχουμε καλες ελπιδες στον πρωτο γυρο δεν ειναι δα και τεραστια φοβητρα οι ομαδες...