obanebane έγραψε:Τωρα που ανακοινωθηκε θα το γραψω,μου θυμιζει βιερινια,η σημαντικη τους διαφορα ειναι οτι ο ολλανδος φαινεται οτι δεν μαρκαρει καθολου.
Πως το κατάλαβα αμέσως
obanebane έγραψε:Τωρα που ανακοινωθηκε θα το γραψω,μου θυμιζει βιερινια,η σημαντικη τους διαφορα ειναι οτι ο ολλανδος φαινεται οτι δεν μαρκαρει καθολου.
Το συγκεκριμένο δεν το θυμόμουν, αλλά δεν το βρήκα και στη γραπτή απόδοση της συνέντευξης.K_geo έγραψε:αν δεν κανω λάθος οι Μιχελ και Ίβιτς είπαν ότι θα ήθελαν το 10 να παίζει και στο πλάι. ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία (λογικά) μεταξύ 433 και 4231. λεω εγώ τώρα...![]()
οντως μπορει να μην ηταν στην συν.τυπου αλλα σε καποια αλλη συνεντευξη του Ιβιτς. παντως το θυμαμαι χαρακτηριστικά. όταν βρω περισσότερο χρόνο θα το κοιτάξω γιατί τώρα είμαι δουλεία.Mīngus έγραψε:Το συγκεκριμένο δεν το θυμόμουν, αλλά δεν το βρήκα και στη γραπτή απόδοση της συνέντευξης.K_geo έγραψε:αν δεν κανω λάθος οι Μιχελ και Ίβιτς είπαν ότι θα ήθελαν το 10 να παίζει και στο πλάι. ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία (λογικά) μεταξύ 433 και 4231. λεω εγώ τώρα...![]()
ΑΠΛ'Α ΠΡΑΓΜΑΤΑron-swanson έγραψε:simba επειδη καταλαβαινω τι λες, αν αυριο σου εφερνα εναν παιχτη που μεχρι τα 22 του επαιζε σε ερασιτεχνικες ομαδες της Ολλανδιας και της Γερμανιας, στα 22 του υπεγραφε το πρωτο επαγγελματικο συμβολαιο με μετρια ομαδα στη Ολλανδια, που στα καπακια τον εστειλε δανεικο στην β κατηγορια και απο εκει τον αγορασε μια βουλγαρικη και τελικα (ενω μεχρι τα 24 του ηταν ειτε ερασιτεχνης, ειτε ποδοσφαιριστης ομαδας β΄ Ολλανδιας και πρωταθληματος Βουλγαριας) τον αγοραζε μια ισπανικη ομαδα για 600 χιλιαρικα και τελικα εκει δεν καταφερε να γινει βασικος, ειχε αθλια νουμερα και οι οπαδοι τον εκραζαν σαν αθλιο παιχτη, θα τον ηθελες;![]()
Καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι! Περιεργο πραγμα το ποδοσφαιρο ξαναλεω! :ugeek: