Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Τωρα που ανακοινωθηκε θα το γραψω,μου θυμιζει βιερινια,η σημαντικη τους διαφορα ειναι οτι ο ολλανδος φαινεται οτι δεν μαρκαρει καθολου.

Πως το κατάλαβα αμέσως
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

K_geo έγραψε:αν δεν κανω λάθος οι Μιχελ και Ίβιτς είπαν ότι θα ήθελαν το 10 να παίζει και στο πλάι. ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία (λογικά) μεταξύ 433 και 4231. λεω εγώ τώρα... :D
Το συγκεκριμένο δεν το θυμόμουν, αλλά δεν το βρήκα και στη γραπτή απόδοση της συνέντευξης.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

simba επειδη καταλαβαινω τι λες, αν αυριο σου εφερνα εναν παιχτη που μεχρι τα 22 του επαιζε σε ερασιτεχνικες ομαδες της Ολλανδιας και της Γερμανιας, στα 22 του υπεγραφε το πρωτο επαγγελματικο συμβολαιο με μετρια ομαδα στη Ολλανδια, που στα καπακια τον εστειλε δανεικο στην β κατηγορια και απο εκει τον αγορασε μια βουλγαρικη και τελικα (ενω μεχρι τα 24 του ηταν ειτε ερασιτεχνης, ειτε ποδοσφαιριστης ομαδας β΄ Ολλανδιας και πρωταθληματος Βουλγαριας) τον αγοραζε μια ισπανικη ομαδα για 600 χιλιαρικα και τελικα εκει δεν καταφερε να γινει βασικος, ειχε αθλια νουμερα και οι οπαδοι τον εκραζαν σαν αθλιο παιχτη, θα τον ηθελες; :mrgreen:

Καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι! Περιεργο πραγμα το ποδοσφαιρο ξαναλεω! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ροναλντινιο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Mīngus έγραψε:
K_geo έγραψε:αν δεν κανω λάθος οι Μιχελ και Ίβιτς είπαν ότι θα ήθελαν το 10 να παίζει και στο πλάι. ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία (λογικά) μεταξύ 433 και 4231. λεω εγώ τώρα... :D
Το συγκεκριμένο δεν το θυμόμουν, αλλά δεν το βρήκα και στη γραπτή απόδοση της συνέντευξης.
οντως μπορει να μην ηταν στην συν.τυπου αλλα σε καποια αλλη συνεντευξη του Ιβιτς. παντως το θυμαμαι χαρακτηριστικά. όταν βρω περισσότερο χρόνο θα το κοιτάξω γιατί τώρα είμαι δουλεία. :x
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ροναλντινιο;
Ναι φτυστος.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ron-swanson έγραψε:simba επειδη καταλαβαινω τι λες, αν αυριο σου εφερνα εναν παιχτη που μεχρι τα 22 του επαιζε σε ερασιτεχνικες ομαδες της Ολλανδιας και της Γερμανιας, στα 22 του υπεγραφε το πρωτο επαγγελματικο συμβολαιο με μετρια ομαδα στη Ολλανδια, που στα καπακια τον εστειλε δανεικο στην β κατηγορια και απο εκει τον αγορασε μια βουλγαρικη και τελικα (ενω μεχρι τα 24 του ηταν ειτε ερασιτεχνης, ειτε ποδοσφαιριστης ομαδας β΄ Ολλανδιας και πρωταθληματος Βουλγαριας) τον αγοραζε μια ισπανικη ομαδα για 600 χιλιαρικα και τελικα εκει δεν καταφερε να γινει βασικος, ειχε αθλια νουμερα και οι οπαδοι τον εκραζαν σαν αθλιο παιχτη, θα τον ηθελες; :mrgreen:

Καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι! Περιεργο πραγμα το ποδοσφαιρο ξαναλεω! :ugeek:
ΑΠΛ'Α ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Μαντούρο είχε πόσες, καμμια 20αριά σημμετοχές στην εθνική Ολλανδίας; Ο παικταράς που πήραμε εχει μηδέν και είναι 28 στα 29. Τυχαίο; δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε κοψτε την ειρωνία ακόμα δεν τον είδατε. τι είστε μερικοί ρε;

και στην τελική ποια Ολλανδία; που δεν κατάφεραν να την περάσουν ούτε στο Γιούρο; ας είχαν μπισεσβαρ να σου έλεγα εγω. :mrgreen:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αδερφε Ρον, αλλο 23 αλλο 28..Και δν τον εκραζαν στην Ισπανια..

Και κυριως, αλλο να τον φερνω ως ενα πολυ ενδιαφέρον στοίχημα σε μια μεταβατικη χρονια οπως η περυσινή, κ αλλο να τον φερνω ως ποιοτικό με παραστασεις σε μια χρονια με τα stakes ανεβασμενα, σε μια θεση που πονας α-πο-δε-δει-γμε-να..

Το έχω αναλύσει ξανα αυτο..Ο μπισεσβαρ, μπορεί ναταν ταμαμ προπερσι ας πουμε αλλα δε γίνεται να πιστευουμε οτι φετος ταιριαζει σαυτο που δηλωσαν και στις απαιτήσεις αυτού του ΠΑΟΚ..

Εκτος και αν νομιζεις οτι ακομα και ο Γκαρι, με ολες τις αρετες του, ειναι ο παικτης ορισμός της προσωπικότητας και ηγετικοτητας π θα τραβηξει τους αλλους οταν κολλανε στα τελευταία 25 μετρα και θα δινει λυσεις οταν η μπαλα καιει..

(ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 30 Ιουν 2016, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ας μη μιλησουμε για μαντουρους μαρτενς,με τα τρανα βιογραφικα...χορτασαμε βιιγραφικα και σχολες ποδοσφαιρου...

Στο χορταρι τι γινεται...

Καλως τον μπισεβαρ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μπουκουβαλας θα λέμε και θα κλαίμε μας πήρε τον παιχταρα η αεκ

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν τον έχω πολυδεί Live τον παίχτη για να μπορώ να εκφράσω απόλυτη άποψη πριν καν τον δω :roll: αλλά ένα δεδομένο που πάντα λαμβάνω αρκετά υπόψιν, είναι το γεγονός ότι έχει κάποια σταθερά καλά χαρακτηριστικά σε μια σειρά παιγνίων σε μια σειρά ετών μάλιστα, κάτι που το εκλαμβάνω και ώς βασικά του ατού. και μου αρέσει. αυτό και μόνο αυτό. :D

υγ: αναμένω να δω αν όντως έχει αυτό το σούτ φαρμάκι και την καλή τεχνική κατάρτιση που ...λένε... :lol:

με λίγα λόγια, όλα θα φανούν εκεί που πάντα φαίνονται ακόμα και όταν δεν θέλουμε να τα δούμε... 8-)
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ωραία. Αντε να δούμε και τις επόμενες κινήσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”