Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
10άάάάρρρρ!!!!
Κοντοπ@@τανος, χοντροκώλης, λιγάκι αργός, δουλεύει άριστα και τα δύο πόδια, έχει σγουρά μαύρα μαλλιά, τον λένε Ντιέγκο...
Ποιον θα βάζατε με τον νου σας αν η ανακοίνωση αυτή γινόταν πριν 30 χρόνια???

Κοντοπ@@τανος, χοντροκώλης, λιγάκι αργός, δουλεύει άριστα και τα δύο πόδια, έχει σγουρά μαύρα μαλλιά, τον λένε Ντιέγκο...
Ποιον θα βάζατε με τον νου σας αν η ανακοίνωση αυτή γινόταν πριν 30 χρόνια???

- Kostas_Peraia4

Υ.Γ. Ε, για να "κολλάει" λίγο παραπάνω με την περιγραφή του Μπάνε το έγραψα το "λιγάκι αργός" gv...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
Νταγκλας η αν φραγκοκιλλερ πρόεδρος της Στεάουα πουλήσει τον Βαρέλα και Μπόικο περιμένω βοήθεια από Kosta
Gaston Ramirez sto 10 βοήθεια από Che γιΑ να μπορεί να παίζει και στα εξτρεμ και ο Ολλανδός και μας μένει μετά ο γκολτζης!
οφτοπικ Ο Hulk άξιζε καλύτερη καριέρα από Ποrτογαλία-Ρωσία και Κίνα!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ με χάλια manager
Gaston Ramirez sto 10 βοήθεια από Che γιΑ να μπορεί να παίζει και στα εξτρεμ και ο Ολλανδός και μας μένει μετά ο γκολτζης!
- buffalobill4
Του λειπει ενα βασικο χαρακτηριστικό για να παραπεμψει...
Το σνιφφφφφφφφ
Το σνιφφφφφφφφ
...και πάμπλουτος πλέον όμως αδερφέ ilovegame27...

Υ.Γ. Τι ακριβώς να έγραφα δηλαδή ρε Bill??? Ότι είναι και......................συναχωμένος???

Υ.Γ. Τι ακριβώς να έγραφα δηλαδή ρε Bill??? Ότι είναι και......................συναχωμένος???

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα, νομίζω ότι ή μέχρι τώρα μεταγραφές μας είναι αρκετά καλές , αλλά χρειάζονται τουλάχιστον άλλες 3 ποιοτικες προσθήκες για να ανεβουμε επίπεδο. Έναν τέρμα - έναν κεντρικό αμυντικό και φυσικά έναν επιθετικό . Βέβαια οποίος πουληθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στις αποχωρήσεις νομίζω ότι εκτός από τους πιτσιρικαδες θα φύγουν : Jairo , golasa ,sabo , antonis , skondras , και νομίζω θα πρέπει να αποχωρήσει και ο Κιτσιου γιατί εκτός από τα τρεξίματα του δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει.

καλα με γκαστον και τριαδα μπροστα του μπισεσβαρ τζαλμα κλαους δεχομαι και τον κρεσπο βασικουραilovegame27 έγραψε:Νταγκλας η αν φραγκοκιλλερ πρόεδρος της Στεάουα πουλήσει τον Βαρέλα και Μπόικο περιμένω βοήθεια από Kosta
απλα τα ματς αντι για 1 0 θα πανε 5 4
αλλαδεν πιστευω μετα τον ολλανδο να ερθει αλλο δεκαρι ... ας προσγειωθουμε
ειναι "κοντος"?obanebane έγραψε:Δεν τον γράφω αυτόν που έχω στο μυαλό μου,ίσως να το κάνω όταν και αν ανακοινωθεί.
- ilovegame27
Αν ο Μπίσεβαρ πήγαινε στον γαύρο θα ακούγαμε διθυράμβους όπως με τον τουρκόσπορο της Φεγενορντ που είχε αποκτήσει ο gay προ ετών!
Τώρα κρατάω μια πισινή για το μπαμ η στο 10 η στο φορ καθώς έχουμε πολύ ακόμα για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου!
Τ μοναδικά ονόματα που ήρθαν νωρίς στην Ελλάδα ήταν ο Εσσιέν και ο μάγος της κούλας απλά έχω υπομονή και εμπιστοσύνη
goran 64 αδερφέ συμφωνώ αλλά με τέτοιο ταλέντο που είχε και έχει ο Hulk τα έπαιρνε τα χρήματα από παντου
Τώρα κρατάω μια πισινή για το μπαμ η στο 10 η στο φορ καθώς έχουμε πολύ ακόμα για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου!
Τ μοναδικά ονόματα που ήρθαν νωρίς στην Ελλάδα ήταν ο Εσσιέν και ο μάγος της κούλας απλά έχω υπομονή και εμπιστοσύνη
goran 64 αδερφέ συμφωνώ αλλά με τέτοιο ταλέντο που είχε και έχει ο Hulk τα έπαιρνε τα χρήματα από παντου
Ο Κίτσιου φίλε Tupac στα 22 του χρονια έχει ήδη γραψει 85 συμμετοχες στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο πως τον χρησιμοποίησαν όλοι οι προπονητες. Η ικανότητα που έχει της ταχυτατης μεταβασης από την αμυνα στην επίθεση και πίσω δεν την βρισκεις εύκολα. Εαν είχε λίγο ποιό καθαρο μυαλό στις ενέργειές του μπροστά θα μιλούσαμε για άλλα πραγματα. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί.Tupac έγραψε:Καλησπέρα, νομίζω ότι ή μέχρι τώρα μεταγραφές μας είναι αρκετά καλές , αλλά χρειάζονται τουλάχιστον άλλες 3 ποιοτικες προσθήκες για να ανεβουμε επίπεδο. Έναν τέρμα - έναν κεντρικό αμυντικό και φυσικά έναν επιθετικό . Βέβαια οποίος πουληθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στις αποχωρήσεις νομίζω ότι εκτός από τους πιτσιρικαδες θα φύγουν : Jairo , golasa ,sabo , antonis , skondras , και νομίζω θα πρέπει να αποχωρήσει και ο Κιτσιου γιατί εκτός από τα τρεξίματα του δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει.
Πάντως για να φύγει δεν είναι.
Προσωπική άποψη