Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

μπαμ παταγος
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ποιον περιμενουμε?Να στρωσω τραπεζι?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

10άάάάρρρρ!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok:

Κοντοπ@@τανος, χοντροκώλης, λιγάκι αργός, δουλεύει άριστα και τα δύο πόδια, έχει σγουρά μαύρα μαλλιά, τον λένε Ντιέγκο...

Ποιον θα βάζατε με τον νου σας αν η ανακοίνωση αυτή γινόταν πριν 30 χρόνια??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Tον Κωφιδη :D
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

μονο στο λιγακι αργος διαφωνω
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: Ναι, σωστά Κωστή, ξέχασα το "ξένος"... :mrgreen: :mrgreen: Ντιέγκο τον λέγανε και τον Κωφίδη??? :mrgreen:

Υ.Γ. Ε, για να "κολλάει" λίγο παραπάνω με την περιγραφή του Μπάνε το έγραψα το "λιγάκι αργός" gv... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Νταγκλας η αν φραγκοκιλλερ πρόεδρος της Στεάουα πουλήσει τον Βαρέλα και Μπόικο περιμένω βοήθεια από Kosta
Gaston Ramirez sto 10 βοήθεια από Che γιΑ να μπορεί να παίζει και στα εξτρεμ και ο Ολλανδός και μας μένει μετά ο γκολτζης!

οφτοπικ Ο Hulk άξιζε καλύτερη καριέρα από Ποrτογαλία-Ρωσία και Κίνα!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ με χάλια manager
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Του λειπει ενα βασικο χαρακτηριστικό για να παραπεμψει...

Το σνιφφφφφφφφ
Άβαταρ μέλους
goran 64

...και πάμπλουτος πλέον όμως αδερφέ ilovegame27... ;) :D

Υ.Γ. Τι ακριβώς να έγραφα δηλαδή ρε Bill??? Ότι είναι και......................συναχωμένος??? :D :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Καλησπέρα, νομίζω ότι ή μέχρι τώρα μεταγραφές μας είναι αρκετά καλές , αλλά χρειάζονται τουλάχιστον άλλες 3 ποιοτικες προσθήκες για να ανεβουμε επίπεδο. Έναν τέρμα - έναν κεντρικό αμυντικό και φυσικά έναν επιθετικό . Βέβαια οποίος πουληθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στις αποχωρήσεις νομίζω ότι εκτός από τους πιτσιρικαδες θα φύγουν : Jairo , golasa ,sabo , antonis , skondras , και νομίζω θα πρέπει να αποχωρήσει και ο Κιτσιου γιατί εκτός από τα τρεξίματα του δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ilovegame27 έγραψε:Νταγκλας η αν φραγκοκιλλερ πρόεδρος της Στεάουα πουλήσει τον Βαρέλα και Μπόικο περιμένω βοήθεια από Kosta
Gaston Ramirez sto 10 βοήθεια από Che γιΑ να μπορεί να παίζει και στα εξτρεμ και ο Ολλανδός και μας μένει μετά ο γκολτζης!

οφτοπικ Ο Hulk άξιζε καλύτερη καριέρα από Ποrτογαλία-Ρωσία και Κίνα!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ με χάλια manager
καλα με γκαστον και τριαδα μπροστα του μπισεσβαρ τζαλμα κλαους δεχομαι και τον κρεσπο βασικουρα

απλα τα ματς αντι για 1 0 θα πανε 5 4

αλλαδεν πιστευω μετα τον ολλανδο να ερθει αλλο δεκαρι ... ας προσγειωθουμε
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

obanebane έγραψε:Δεν τον γράφω αυτόν που έχω στο μυαλό μου,ίσως να το κάνω όταν και αν ανακοινωθεί.
ειναι "κοντος"?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε πατερ ο βιερινια ειναι
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Αν ο Μπίσεβαρ πήγαινε στον γαύρο θα ακούγαμε διθυράμβους όπως με τον τουρκόσπορο της Φεγενορντ που είχε αποκτήσει ο gay προ ετών!
Τώρα κρατάω μια πισινή για το μπαμ η στο 10 η στο φορ καθώς έχουμε πολύ ακόμα για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου!
Τ μοναδικά ονόματα που ήρθαν νωρίς στην Ελλάδα ήταν ο Εσσιέν και ο μάγος της κούλας απλά έχω υπομονή και εμπιστοσύνη

goran 64 αδερφέ συμφωνώ αλλά με τέτοιο ταλέντο που είχε και έχει ο Hulk τα έπαιρνε τα χρήματα από παντου
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Tupac έγραψε:Καλησπέρα, νομίζω ότι ή μέχρι τώρα μεταγραφές μας είναι αρκετά καλές , αλλά χρειάζονται τουλάχιστον άλλες 3 ποιοτικες προσθήκες για να ανεβουμε επίπεδο. Έναν τέρμα - έναν κεντρικό αμυντικό και φυσικά έναν επιθετικό . Βέβαια οποίος πουληθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στις αποχωρήσεις νομίζω ότι εκτός από τους πιτσιρικαδες θα φύγουν : Jairo , golasa ,sabo , antonis , skondras , και νομίζω θα πρέπει να αποχωρήσει και ο Κιτσιου γιατί εκτός από τα τρεξίματα του δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει.
:pano:
Ο Κίτσιου φίλε Tupac στα 22 του χρονια έχει ήδη γραψει 85 συμμετοχες στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο πως τον χρησιμοποίησαν όλοι οι προπονητες. Η ικανότητα που έχει της ταχυτατης μεταβασης από την αμυνα στην επίθεση και πίσω δεν την βρισκεις εύκολα. Εαν είχε λίγο ποιό καθαρο μυαλό στις ενέργειές του μπροστά θα μιλούσαμε για άλλα πραγματα. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί.
Πάντως για να φύγει δεν είναι.
Προσωπική άποψη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”