Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Τον ξαναρωτησα αν ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι,αν ειναι γρηγορος και αν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω.Μολις απαντησει θα ξαναποσταρω
Το: "αν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω" πώς ακριβώς το διατύπωσες;
χαχαχααα
does he make game from behind?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gvpaok89 έγραψε:αυτα το 600 χιλιαρικα στην αστον βιλλα αν ισχυουν γιατι δεν τα δινουμε στην στεαουα να παρουμε την παιχταρα τον Βαρελα...πφφ

ΑΝ παρουμε ενα ακομα αμυντικο επιπεδου Βαρελα τοτε θα ηρεμησω.
Γιατί ζητάει άλλα 1,4 μύρια ο πρόεδρας. Λογικά, εφόσον έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη, θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας με ισχύ από 1/1/2017. Τότε θα πιέσουμε να μας τον δώσει ο πρόεδρας με πολύ λιγότερα λεφτά (πχ μισό μύριο), όπως έκανε η ΑΕΚ με τον Μπακασέτα. Αν πάλι πεισμώσει (που δεν το νομίζω) θα τον έχουμε σε 12 μήνες.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

mbison έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Τον ξαναρωτησα αν ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι,αν ειναι γρηγορος και αν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω.Μολις απαντησει θα ξαναποσταρω
Το: "αν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω" πώς ακριβώς το διατύπωσες;
χαχαχααα
does he make game from behind?
@VillaTill Is he good on air?Is he fast?Can he be a center back ''playmaker''? !!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κοιτα ρε που χασαμε τον υπνο μας για την παλτουδια.Καποιοι νομιζουν οτι γουσταρουμε να φερνουμε παλτα για να γκρινιαζουμε,γουσταρουμε ο ΠΑΟΚ καθε χρονο να ειναι και χειροτερος γιατι θα εχουμε την ευκαιρια μας να κραξουμε,προπονητες,ΤΔ και προεδρους.Οχι φιλοι μου,αρρωστακια ειμαστε και μαλιστα καποιας ηλικιας που εχουμε κουραστει,εχουμε κουραστει να ελπιζουμε καθε καλοκαιρι οτι κατι θα αλλαξει,εχουμε κουραστει να μην παιρνει αυτη η ομαδα αυτο που της αξιζει,εχουμε κουραστει απο τα καρδιοχτυπια και τις πικρες τις Κυριακες και θελουμε επιτελους να περασουμε μια ηρεμη χρονια.Απο χτες εγω ειμαι μπουρδελο,δεν μιλιομουν στο σπιτι,ουτε καλα καλα με τα παιδια μου ο παπαρας,ναι εξαιτιας αυτου του Ισπανου και χεστηκα για τον παικτη ως παικτη.Απλα η υποθεση ΒΡΩΜΑΕΙ,βρωμαει απο χιλιομετρο ο ΠΑΟΚ να ξοδευει αυτα τα λεφτα για εναν παικτη που ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.Μανατζεροδουλειες? Εξυπηρετησεις? Δεν ξερω ειλικρινα και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει παοκτσης που να μην ειναι απογοητευμενος σημερα απλα οι αντιδρασεις αλλαζουν.Συγνωμη αν κουρασα χτες,θεμα προσωπικης αγωνιας ηταν οχι προσπαθειας να ζαλισω κανεναν.Ας παρουμε κανα ρεπο σημερα γιατι δεν θα αρρωστησουμε κιολας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Tolaros έγραψε:
omerta76 έγραψε:Καλημέρα. Καταρχήν να πω οτι και εγω θα ήθελα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Κρεσπο, πιο ψηλό συγκεκριμένα. ΑΛΛΑ για ολους αυτούς που τον κράζουν και μιρλα ζουν γιατι δεν δίνουμε λίγα χρήματα παραπάνω να πάρουμε τον Βαρέλα, μερικές ερωτήσεις:
Έχετε δει αυτούς τους παίχτες να παίζουν σε ολόκληρο παιχνίδι η κρίνετε μονο απο βιντεάκια;
Είστε σίγουροι οτι ο Βαρέλα ειναι καλύτερος του Κρεσπο;
Το βιογραφικό του Βαρέλα ειναι καλύτερο του Κρεσπο;
Αν ο Κρεσπο έπαιζε στην Στεαουα, με ποσά λεφτα θα τον πουλούσε τωρα ο Μπεκαλι;
Γιατι ο Κρεσπο πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και οχι σε μας περυςι;
Γιατι απο περυςι τον θέλουν στην ομάδα;
Οι Μιχελ και Ίβιτς λέτε να ειναι χαζοί που τον θέλουν;
Ξέρετε ακριβώς τον προγραμματισμό της ΠΑΕ και ποιοι παίζει να φύγουν ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Είστε σίγουροι οτι με Βαρέλα, Ραμιρεζ, Μποικο κλπ ευσεβείς πόθους θα περάσεις 100% τις Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σαχτάρ, Φενέρμπαχτσε; Γιατι αν αποκλειστεις απο τον πρώτο γύρο και με 9000 διαρκείας όπως περυςι, βλέπω τον Ιβαν να βάζει 15 εκ σε ΑΜΚ του χρονου....

Ολοι στο χόρτο κρίνονται....

Υ.Γ. Χωρίς πωλήσεις Λουκάς, Μακ μην περιμένετε παιχταράδες ...
Καλημέρα. Ναι ο Βαρέλα είναι σίγουρα καλύτερος του Κρέσπο κ τεχνικά κ σε ταχύτητα κ σε ηλικία. Σίγουρα.
Στην Αγγλία ΔΕΝ έπαιξε. Μπορεί να τον πήραν από λάθος εκτίμηση, σημασία έχει τι έκανε εκεί αφού τον είδαν.
Το ότι η μεταγραφική περίοδος "μόλις άρχισε" δε το συμμερίζομαι. 3 καλοκαίρια κ 3 χειμώνες ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ μπακ κ δεκάρι. 3. Καμμένοι από χυλούς είμαστε, φυσικό κ επακόλουθο να φυσάμε τα γιαούρτια.
Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε με αυτούς που γράφεις, ξέρω σίγουρα θα αποκλειστούμε αν δεν πάρουμε αντίστοιχους.
Κ ο Ιβάν δεν πρέπει να τσοντάρει για τους ομίλους, πρέπει να χώσει έτσι κ αλλιώς για το πρωτάθλημα κ το γιουρόπα. 15 μύρια που γράφεις είναι πολύ λίγα για να το πάρει, ποτέ δεν το πήρε ομάδα με τόσα λίγα.
Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν έχει δει ματς του Βαρελα ούτε και του κρεσπο φυσικά αλλά συμπεράσματα απόλυτα βγήκαν .....τον θέλαμε λέει και περσυ ο Φρανκ ήταν περσυ τώρα βέβαια τι ξέρουν Μίχελ Αρνεσεν κλπ εμείς τα ξέρουμε όλα
Ο άλλος λέει ότι μας λένε ότι γκρινιάζουμε μα ειδικά εσύ γκρινιάζεις μόνιμα και σταθερά εδώ κερδίσουμε χάσουμε ΠΆΝΤΑ τα μυνηματα είναι εδώ δεν υπάρχει ένα θετικό μυνημα δεν περίμενες τον κρεσπο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πήραμε κρεσπο? Παικταρά ερναν σέντερ φοραρα,ουπς κρεσπο αμυντικός λέει που έχει ρίξει τις 4 προηγούμενες ομάδες του λέει χαλάει και του ζουζουλια λέει .Με αυτούς θα κάνουμε την υπέρβαση γι τσουλου λέει ,μήπως η υπέρβαση για Τσου λου είναι μόνο στο μυαλό μας?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokovios1974 έγραψε:Δεν ξερω πραγματικα γιατι τον φεραμε δαυτον.
Ξεψαχνιζω το βιογραφικο του το ιστορικο του και δεν βρισκω τιποτα.
Μονο το διαστημα που αγωνιζοταν στην σεβιλη ειναι φωτεινο σημειο.
Ειχε σε 5 χρονια 25 συμετοχες.
5 συμετοχες το χρονο δηλαδη.
Στην τοπ φορμα του. :evil:
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το wiki, το 2010-11 είχε 43 συμμετοχές και 1 γκολ με Cordoba.
Τα υπόλοιπα 5 έτη (2011-2016) είχε συνολικά 68 συμμετοχές και 1 goal.
Διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ισπανίας (U-19, U20, U-21).
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

θεωρώ οτι ολοι σας κανετε λαθος οταν ζητάτε να ψωνίσουμε για για ευρώπη και ομίλους
προσωπικα χεστηκα και για το τζαμπιολί και για το ουέφα και για το αν θα εχω διεθνείς κτλ κτλ
μακαρι να εχουν και οι της ΠΑΕ την ίδια αποψη
και ίσως και να την έχουν

δευτερο λαθος..... απο που κι ως που ωρε παληκαρια θεωρείτε τον καθε παιχτη βασικό;
και δεν λεω για τους νεους... λεω για τον τζαβελλα πχ
αντε ηρεμήστε και παρατήστε τα μανατζερ και τα τρανσφερ και τα γιουτούμπια και τα γιδοράδια της σαλονίκης γιατι ολοι θα κριθουν εκ του αποτελέσματος και οχι απο το εαν ειδατε σημερα βιντεακι με τον αξουριστο ισπανο
εχετε δει τελευταία ποσο ψηλα ανεβηκαν τα σορτσακια;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Φιλε eorptol για μένα λες ότι γκρινιάζω και δεν έχω ένα θετικό μύνημα;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν δεν προσπαθήσεις για ομίλους Τσου λου κλειστό τότε το μαγαζί και βγαίνε 8ος για την τιμή των οπλων ,Το μόνο που μπορεί να σε ανεβάσει επίπεδο σαν ομαδα και να σε αλλάξει το ρου της ιστορίας σου είναι να παίξεις ομίλους τσουλου αλλιώς κάτσε εκεί που κάθεσαι και η μετεγραφη κρεσπο μάλλον δείχνει ότι δεν τους ενδιαφέρει ννα κάνουν την υπέρβαση στην παε.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

joshua έγραψε:Κοιτα ρε που χασαμε τον υπνο μας για την παλτουδια.Καποιοι νομιζουν οτι γουσταρουμε να φερνουμε παλτα για να γκρινιαζουμε,γουσταρουμε ο ΠΑΟΚ καθε χρονο να ειναι και χειροτερος γιατι θα εχουμε την ευκαιρια μας να κραξουμε,προπονητες,ΤΔ και προεδρους.Οχι φιλοι μου,αρρωστακια ειμαστε και μαλιστα καποιας ηλικιας που εχουμε κουραστει,εχουμε κουραστει να ελπιζουμε καθε καλοκαιρι οτι κατι θα αλλαξει,εχουμε κουραστει να μην παιρνει αυτη η ομαδα αυτο που της αξιζει,εχουμε κουραστει απο τα καρδιοχτυπια και τις πικρες τις Κυριακες και θελουμε επιτελους να περασουμε μια ηρεμη χρονια.Απο χτες εγω ειμαι μπουρδελο,δεν μιλιομουν στο σπιτι,ουτε καλα καλα με τα παιδια μου ο παπαρας,ναι εξαιτιας αυτου του Ισπανου και χεστηκα για τον παικτη ως παικτη.Απλα η υποθεση ΒΡΩΜΑΕΙ,βρωμαει απο χιλιομετρο ο ΠΑΟΚ να ξοδευει αυτα τα λεφτα για εναν παικτη που ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.Μανατζεροδουλειες? Εξυπηρετησεις? Δεν ξερω ειλικρινα και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει παοκτσης που να μην ειναι απογοητευμενος σημερα απλα οι αντιδρασεις αλλαζουν.Συγνωμη αν κουρασα χτες,θεμα προσωπικης αγωνιας ηταν οχι προσπαθειας να ζαλισω κανεναν.Ας παρουμε κανα ρεπο σημερα γιατι δεν θα αρρωστησουμε κιολας.

Che4
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

υπερβαση θα κανεις αν κατεβασεις τον πάπα απ τον θρόνο του και αν δεν αφήσεις τα δυο παραπεταμενα του να παρουν την θεση του, ποιο τζαμπιολί μου λετε τωρα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Το 2008 ειχε έρθει ο Μάρκος Αντόνιο με καριέρα σε Ακαδέμικα,Ζιλ Βιθέντε,Λειρία και Οσέρ. Αν σας έφερναν σήμερα τέτοιο παίκτη θα κράζατε.

Στο χορτάρι όμως άλλα είδαμε και τώρα λέμε "Μακάρι να είχαμε έναν Μάρκος Αντόνιο".

Δεν λέω πως θα βγει ίδιος ο Κρέσπο,αλλά αυτός ο μηδενισμός πρέπει να έχει και όρια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με Κρέσπο κλεινουν οι μεταγραφες ;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Tolaros έγραψε:
omerta76 έγραψε:Καλημέρα. Καταρχήν να πω οτι και εγω θα ήθελα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Κρεσπο, πιο ψηλό συγκεκριμένα. ΑΛΛΑ για ολους αυτούς που τον κράζουν και μιρλα ζουν γιατι δεν δίνουμε λίγα χρήματα παραπάνω να πάρουμε τον Βαρέλα, μερικές ερωτήσεις:
Έχετε δει αυτούς τους παίχτες να παίζουν σε ολόκληρο παιχνίδι η κρίνετε μονο απο βιντεάκια;
Είστε σίγουροι οτι ο Βαρέλα ειναι καλύτερος του Κρεσπο;
Το βιογραφικό του Βαρέλα ειναι καλύτερο του Κρεσπο;
Αν ο Κρεσπο έπαιζε στην Στεαουα, με ποσά λεφτα θα τον πουλούσε τωρα ο Μπεκαλι;
Γιατι ο Κρεσπο πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και οχι σε μας περυςι;
Γιατι απο περυςι τον θέλουν στην ομάδα;
Οι Μιχελ και Ίβιτς λέτε να ειναι χαζοί που τον θέλουν;
Ξέρετε ακριβώς τον προγραμματισμό της ΠΑΕ και ποιοι παίζει να φύγουν ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Είστε σίγουροι οτι με Βαρέλα, Ραμιρεζ, Μποικο κλπ ευσεβείς πόθους θα περάσεις 100% τις Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σαχτάρ, Φενέρμπαχτσε; Γιατι αν αποκλειστεις απο τον πρώτο γύρο και με 9000 διαρκείας όπως περυςι, βλέπω τον Ιβαν να βάζει 15 εκ σε ΑΜΚ του χρονου....

Ολοι στο χόρτο κρίνονται....

Υ.Γ. Χωρίς πωλήσεις Λουκάς, Μακ μην περιμένετε παιχταράδες ...
Καλημέρα. Ναι ο Βαρέλα είναι σίγουρα καλύτερος του Κρέσπο κ τεχνικά κ σε ταχύτητα κ σε ηλικία. Σίγουρα.
Στην Αγγλία ΔΕΝ έπαιξε. Μπορεί να τον πήραν από λάθος εκτίμηση, σημασία έχει τι έκανε εκεί αφού τον είδαν.
Το ότι η μεταγραφική περίοδος "μόλις άρχισε" δε το συμμερίζομαι. 3 καλοκαίρια κ 3 χειμώνες ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ μπακ κ δεκάρι. 3. Καμμένοι από χυλούς είμαστε, φυσικό κ επακόλουθο να φυσάμε τα γιαούρτια.
Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε με αυτούς που γράφεις, ξέρω σίγουρα θα αποκλειστούμε αν δεν πάρουμε αντίστοιχους.
Κ ο Ιβάν δεν πρέπει να τσοντάρει για τους ομίλους, πρέπει να χώσει έτσι κ αλλιώς για το πρωτάθλημα κ το γιουρόπα. 15 μύρια που γράφεις είναι πολύ λίγα για να το πάρει, ποτέ δεν το πήρε ομάδα με τόσα λίγα.
Φίλε δεν μου απαντάς όμως σε κάτι από αυτά που ρώτησα. Από που συμπεραίνεις ότι ο Βαρέλα είναι καλύτερος του Κρέσπο; Έχεις δει παιχνίδια τους ή όχι;
Για το στόπερ και το 10αρι που λες κάνεις λάθος. Και στόπερ σου πήρανε (Λοπεθ, Μαλεζά, Χατζηισαϊα) και 10αρι σου πηρανε (Μάαρτενς). Τώρα αν δεν σου βγήκαν ή άλλοι θέλαν τον Κατσικά για βασικό ή ο Βέλγος ήταν πιο soft και από το βούτυρο) δεν νομίζω να φταίει ο Σαββίδης γιατί αυτός πλήρωνε.
Τωρα για τα 15εκ που λες είναι λίγα, μίλησα για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που σημαίνει ότι έρχεται στο τέλος της χρονιάς και καλύβει τις ζημιές του οικονομικού έτους. Φετος είχαμε 7-8 εκ ευρω ζημιες, του χρόνου με αυτούς τους παίχτες που ονειρευεσαι πας στα 15-20 εκ για πλάκα (χωρίς πωλήσεις).
Τελος παντων, τζαμπα χαλιομαστε νομίζω, εκτιμώ ότι ο Κρέσπο έρχεται σαν αντικαταστάτης άλλου παίχτη και θα πάρουμε και άλλο στόπερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”