Tolaros έγραψε:omerta76 έγραψε:Καλημέρα. Καταρχήν να πω οτι και εγω θα ήθελα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Κρεσπο, πιο ψηλό συγκεκριμένα. ΑΛΛΑ για ολους αυτούς που τον κράζουν και μιρλα ζουν γιατι δεν δίνουμε λίγα χρήματα παραπάνω να πάρουμε τον Βαρέλα, μερικές ερωτήσεις:
Έχετε δει αυτούς τους παίχτες να παίζουν σε ολόκληρο παιχνίδι η κρίνετε μονο απο βιντεάκια;
Είστε σίγουροι οτι ο Βαρέλα ειναι καλύτερος του Κρεσπο;
Το βιογραφικό του Βαρέλα ειναι καλύτερο του Κρεσπο;
Αν ο Κρεσπο έπαιζε στην Στεαουα, με ποσά λεφτα θα τον πουλούσε τωρα ο Μπεκαλι;
Γιατι ο Κρεσπο πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και οχι σε μας περυςι;
Γιατι απο περυςι τον θέλουν στην ομάδα;
Οι Μιχελ και Ίβιτς λέτε να ειναι χαζοί που τον θέλουν;
Ξέρετε ακριβώς τον προγραμματισμό της ΠΑΕ και ποιοι παίζει να φύγουν ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Είστε σίγουροι οτι με Βαρέλα, Ραμιρεζ, Μποικο κλπ ευσεβείς πόθους θα περάσεις 100% τις Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σαχτάρ, Φενέρμπαχτσε; Γιατι αν αποκλειστεις απο τον πρώτο γύρο και με 9000 διαρκείας όπως περυςι, βλέπω τον Ιβαν να βάζει 15 εκ σε ΑΜΚ του χρονου....
Ολοι στο χόρτο κρίνονται....
Υ.Γ. Χωρίς πωλήσεις Λουκάς, Μακ μην περιμένετε παιχταράδες ...
Καλημέρα. Ναι ο Βαρέλα είναι σίγουρα καλύτερος του Κρέσπο κ τεχνικά κ σε ταχύτητα κ σε ηλικία. Σίγουρα.
Στην Αγγλία ΔΕΝ έπαιξε. Μπορεί να τον πήραν από λάθος εκτίμηση, σημασία έχει τι έκανε εκεί αφού τον είδαν.
Το ότι η μεταγραφική περίοδος "μόλις άρχισε" δε το συμμερίζομαι. 3 καλοκαίρια κ 3 χειμώνες ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ μπακ κ δεκάρι. 3. Καμμένοι από χυλούς είμαστε, φυσικό κ επακόλουθο να φυσάμε τα γιαούρτια.
Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε με αυτούς που γράφεις, ξέρω σίγουρα θα αποκλειστούμε αν δεν πάρουμε αντίστοιχους.
Κ ο Ιβάν δεν πρέπει να τσοντάρει για τους ομίλους, πρέπει να χώσει έτσι κ αλλιώς για το πρωτάθλημα κ το γιουρόπα. 15 μύρια που γράφεις είναι πολύ λίγα για να το πάρει, ποτέ δεν το πήρε ομάδα με τόσα λίγα.
Φίλε δεν μου απαντάς όμως σε κάτι από αυτά που ρώτησα. Από που συμπεραίνεις ότι ο Βαρέλα είναι καλύτερος του Κρέσπο; Έχεις δει παιχνίδια τους ή όχι;
Για το στόπερ και το 10αρι που λες κάνεις λάθος. Και στόπερ σου πήρανε (Λοπεθ, Μαλεζά, Χατζηισαϊα) και 10αρι σου πηρανε (Μάαρτενς). Τώρα αν δεν σου βγήκαν ή άλλοι θέλαν τον Κατσικά για βασικό ή ο Βέλγος ήταν πιο soft και από το βούτυρο) δεν νομίζω να φταίει ο Σαββίδης γιατί αυτός πλήρωνε.
Τωρα για τα 15εκ που λες είναι λίγα, μίλησα για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που σημαίνει ότι έρχεται στο τέλος της χρονιάς και καλύβει τις ζημιές του οικονομικού έτους. Φετος είχαμε 7-8 εκ ευρω ζημιες, του χρόνου με αυτούς τους παίχτες που ονειρευεσαι πας στα 15-20 εκ για πλάκα (χωρίς πωλήσεις).
Τελος παντων, τζαμπα χαλιομαστε νομίζω, εκτιμώ ότι ο Κρέσπο έρχεται σαν αντικαταστάτης άλλου παίχτη και θα πάρουμε και άλλο στόπερ