Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Ettien »

Δημητρης17 έγραψε:
Ettien έγραψε:Ο Κρέσπο είναι το ψηλό ράφι ?
Για τα δεδομενα της ομαδας μας, ναι!! 650.000 ζηταει η Αστον Βιλλα για να τον αφησει, δεν θα θελει κι αλλα τοσα αυτος για ενα χρονο;;
Επειδή δηλαδή ζητάει 650 χιλ. η ομάδα του αυτό αποδεικνύει κάτι ?

Μάλλον έχουμε διαφορετικά κριτηρια για το τι εννοουμε "πανω ράφι".
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι με παιχτες τυπου κρεσπου η διοικηση δεν θελει να ανεβασει επιπεδο την ομαδα ριχνωντας λεφτα για παιχτες που κανουν τη διαφορα... Και παλι θα μας φταιει το συστημα οι διαιτητες και στπ τελος σιγουρα ο μιχελ κ ο ιβιτς... Μακαρι αυτο το καλοκαιρι να αποφασισου οτι ο ΠΑΟΚ σημερα εχει την δυνατοτητα να περασει 1ος
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Mīngus έγραψε:Winter is coming. Θα χρειαστούν και μερικά παλτά.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Γκουερινο έγραψε:-Σας παρακαλώ 11 θεοί του Ολύμπου, βοηθήστε να μην παρουμε τον κρεσπο
-Μα 12 ηταν οι θεοι!
-Ποιος τον γαμάει τον Άρη;

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τρί 28 Ιουν 2016, 15:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
makispaspartou

GiorgosAtha έγραψε:Και όλα τα παραπάνω από ένα ΑΡΔοδημοσίευμα... από αυτούς που δεν εμπιστευόμαστε και δεν πιστεύουμε.

Γ@μησέ τα... ψοφάμε για μίρλα...
Για αυτό μας γλεντάνε οι ΑΡΔ... :cry:
ron-swanson έγραψε:
pgetsos έγραψε:Τον έχει δει κανείς να παίζει;
Τι ειναι αυτες οι ασημαντες λεπτομερειες που ρωτας τωρα; :mrgreen:
Τι λες τώρα? Έχουμε εδώ μέσα wannabe ΤΔ, προπονητές, scouter, προέδρους, οικονομολόγους που με μόνο μια ματιά στα βιογραφικά, σε 2-3 video, κάνα δημοσίευμα, φωτό και με μαντικές ικανότητες γνωρίζουν τα πάντα. Και είναι και απόλυτοι ότι αυτό που λένε είναι το σωστό και ακριβές... "στα εξηγώ ωραία? μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα" που έχει πει και ο μπούφος ο Αλέφαντος.

ΥΣ. Άλλο το λέω την άποψη μου... και άλλο το επιβάλω την γνώμη μου θεωρώντας την απόλυτα σωστή χωρίς την πιθανότητα λάθους και χωρίς να δέχομαι μια αντίθετη γνώμη.
Το πρώτο είναι το σωστό... το δεύτερο γίνεται κατά κόρον από πολλούς εδώ.
Υποτίθεται βγαίνει από επίσημο σάιτ της Άστον Βίλα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Winter is here.Μην ξεχνιεστε ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Να ρωτησω κατι. Γιατι θεωρειτε καποιοι οτι ξερετε περισσοτερο ποδοσφαιρο απο τον ιβιτς? Πως αποκτησατε αυτη την παραισθηση?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

WestBlock4 έγραψε:Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι με παιχτες τυπου κρεσπου η διοικηση δεν θελει να ανεβασει επιπεδο την ομαδα ριχνωντας λεφτα για παιχτες που κανουν τη διαφορα... Και παλι θα μας φταιει το συστημα οι διαιτητες και στπ τελος σιγουρα ο μιχελ κ ο ιβιτς... Μακαρι αυτο το καλοκαιρι να αποφασισου οτι ο ΠΑΟΚ σημερα εχει την δυνατοτητα να περασει 1ος
Ποιος να αποφασισει??ειπα πριν κάποιες μέρες...βολευτειτε με πελκινιο δημτριαδη πουγγουρα και τον αμπαλο τον Ισπανο κρεσπο και αφήστε τα όνειρα για βαρέλες σκαριονε βερντι κτλ κτλ,
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ron-swanson έγραψε:Παντως για να τον ηθελε και ο Αρνεσεν περσι και να τον θελουν και οι Μιχελ-Ιβιτς φετος, κατι θα βλεπουν. Δεν γινεται να ειναι αμπαλοι και οι τρεις.
Σιγά μωρέ, εξάλλου ο ένας έφυγε άρον άρον. Ε σειρά των υπολοίπων τώρα
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

DimitrisS έγραψε:Αν η Ντνιπρο δεν ειχε οικονομικα προβληματα τον Ματος δεν θα τον επαιρνες ουτε με αιτηση. Ο Ματος για μενα ειναι επιλογη ξεκαθαρα απο πανω ραφι. Οι αλλοι 2 ειναι καλοι ποδοσφαιριστες, απο το πανω ραφι μπορει οχι απο το επομενο ομως ναι.
Και οι 3 στο ίδιο επίπεδο είναι πάνω - κάτω. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι που παίζουν σ' αυτά τα πρωταθληματα είναι υπερτιμημενοι.
Για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου τους θεωρώ και καλους και χρήσιμους παίκτες. Και σιγουρα καλές μεταγραφές. Κυριως τους Τζάλμα και Μάτος. Αλλο το ένα και το άλλο όμως. Αν ειναι όμως αυτοί παίκτες πάνω ραφιού τότε ο αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης που έπαιξε καμιά 70αριά παιχνίδια με την Εθνική και έπαιξε και στην Ρεάλ κ.λ.π. ή ο Μπερμπάτοφ (ανεξάρτητα από την διαφορετική εικόνα που έβγαλε ο καθένας στο γηπεδο) τί είναι ? Διαπλανητικοί παίκτες ?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Να διαχωρίσω την θέση μου κάπου εδώ για τα στόπερ...

Έχω γράψει πριν το τέλος των play off ότι χρειαζόμαστε ΔΥΟ στόπερς...Τόσο με κόβει, τόσο λέω...

Ονειρεύομαι ένα δίδυμο Douglas-Kana Biyik or Douglas-Varela μεν, αλλά γιατί απλά θεωρώ ότι δεν μπορώ να βασίζομαι σε μία δεύτερη πολύ καλή χρονιά του Τζαβέλλα, γιατί το παλικάρι τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε όταν η ομάδα έπαιζε με 3 στόπερς και γιατί, όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΠΕΡ!!!

Εξ άλλου με μία μοναδική καλή χρονιά, δεν μπορεί κάποιος να αποτελεί την μία από τις δύο "σταθερές" σου, σε θέση μάλιστα που είναι τελείως νευραλγική και η ομάδα μας πονάει χρόνια τώρα με μεσοβέζικες λύσεις!!!

Τα όνειρα μου μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα τελικά, αυτά όμως που επισημαίνω παραπάνω, είμαι σίγουρος ότι ο Βλάντο τα ξέρει πολύ καλύτερα από μένα σαν προπονητής, ενισχύοντας την άποψη μου το ότι δεν είναι ξένος-νεόφερτος στην ομάδα μας, οπότε όποιος και να έρθει, εφ όσον είναι επιλογή του Βλάντο, πιστεύω ακράδαντα ότι θα έρθει και θα αναβαθμίσει σίγουρα το "πονεμένο" κέντρο άμυνας μας!!!!

Τα υπόλοιπα τα ακούω-διαβάζω βερεσέ και για να περνάω την ώρα μου με Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Αυτιά... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 28 Ιουν 2016, 15:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Winter is here.Μην ξεχνιεστε ;)
Δεν το είδα ακόμη το επεισόδιο. Έχω μείνει πίσω.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ilovegame27 έγραψε:Επίσης ξενέρωσα λιγάκι σήμερα γιατί λένε ότι ενδιαφέρεται ο γαύρος για τον Πάμπλο Πιάτι (μεγάλο πουλέν)

σιγα ρε πετζα ... αρρωστια το αβαταρ αδερφε χρονια σταθερη αξια στο παοκμανια... εδω ο αλλος ειχε κανει νικ καμπιασο εννοειται πριν τον φερει ο γαυρος....γιατι αλλιως δε θα το περνουσαν .... τι να πει αυτος δηλαδη που ειναι και γμω τα πληκτρολογια το παλικαρι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Mīngus έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Winter is here.Μην ξεχνιεστε ;)
Δεν το είδα ακόμη το επεισόδιο. Έχω μείνει πίσω.
πλακα κανεις ετσι....κλεισε τωρα απο χειρουργεια ,αιθουσα διδασκαλιας ,τιμονι ,μαγαζια ασε δουλειες δεν ξερω και με τι ασχοεισαι και τρεχα να δεις το επεισοδιο τωρα
makispaspartou

Η διαφορά είναι στο ότι με βάση το βιογραφικό του ο Κρέσπο αποτελεί λαχείο.Αν σου κάτσει στο χορτάρι μπορεί να πάρεις περισσότερα πράγματα από τον Βίτορ ή μπορεί και να σου βγει ο Ινιγκο.Σαν βιογραφικό παίκτη δεν πείθει.Αντίθετα όλοι νομίζω συμφωνούμε στην παραδοχή ότι στις θέσεις του άξονα χρειαζομάστε παίκτες επιπέδου.Που μπορούν να σου κάνουν τη διαφορά και δε θα είναι στοιχήματα.Δεν έχει λογική η περίπτωση Κρέσπο, όπως και Κάλα που είχε ακουστεί επίσης και θεωρώ ότι κάτι άλλο ψάχνουν ή μπορεί να έχουν βρει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”