Να διαχωρίσω την θέση μου κάπου εδώ για τα στόπερ...
Έχω γράψει πριν το τέλος των play off ότι χρειαζόμαστε ΔΥΟ στόπερς...Τόσο με κόβει, τόσο λέω...
Ονειρεύομαι ένα δίδυμο Douglas-Kana Biyik or Douglas-Varela μεν, αλλά γιατί απλά θεωρώ ότι δεν μπορώ να βασίζομαι σε μία δεύτερη πολύ καλή χρονιά του Τζαβέλλα, γιατί το παλικάρι τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε όταν η ομάδα έπαιζε με 3 στόπερς και γιατί, όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΠΕΡ!!!
Εξ άλλου με μία μοναδική καλή χρονιά, δεν μπορεί κάποιος να αποτελεί την μία από τις δύο "σταθερές" σου, σε θέση μάλιστα που είναι τελείως νευραλγική και η ομάδα μας πονάει χρόνια τώρα με μεσοβέζικες λύσεις!!!
Τα όνειρα μου μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα τελικά, αυτά όμως που επισημαίνω παραπάνω, είμαι σίγουρος ότι ο Βλάντο τα ξέρει πολύ καλύτερα από μένα σαν προπονητής, ενισχύοντας την άποψη μου το ότι δεν είναι ξένος-νεόφερτος στην ομάδα μας, οπότε όποιος και να έρθει, εφ όσον είναι επιλογή του Βλάντο, πιστεύω ακράδαντα ότι θα έρθει και θα αναβαθμίσει σίγουρα το "πονεμένο" κέντρο άμυνας μας!!!!
Τα υπόλοιπα τα ακούω-διαβάζω βερεσέ και για να περνάω την ώρα μου με Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Αυτιά...