Γιατι αποκλειστικα εγω?ilovegame27 έγραψε:Και εγώ που μπήκα πριν από λίγο και περίμενα να διαβάζω ότι έκλεισε τελικά ο Βαρέλα?
Kosta πρέπει να κλείσεις τον Πορτογάλο αμυντικό και τον Ουκρανό γκολκίπερ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Rizla έγραψε:Βρειτε εναν Αζαρ εκει στην ΠΑΕ! Ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Τι παιχτουρα
Αν κλείσουν αυτοί οι δυο ειναι πουλεν σου δικαιωματικάKostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι αποκλειστικα εγω?ilovegame27 έγραψε:Και εγώ που μπήκα πριν από λίγο και περίμενα να διαβάζω ότι έκλεισε τελικά ο Βαρέλα?
Kosta πρέπει να κλείσεις τον Πορτογάλο αμυντικό και τον Ουκρανό γκολκίπερ
Ττοσος κόπος να μαθαίνεις νεα τους σε τουιτερ ινστα φουμπου κτλ
- sourmenetes
- Moderator
Και ο τζουτζακ μας κανει..Rizla έγραψε:Βρειτε εναν Αζαρ εκει στην ΠΑΕ! Ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
-
makispaspartou
Νομίζω ότι ο Libra στον Che απαντούσε αλλά το έγραψε σε λάθος σημείο.Όπως και να έχει είναι άκομψο να χαρακτηρίζεις κάποιον αγράμματο και δικαίως ban-αρίστηκε.
Che τα διάβασα όλα απλά σου απάντησε επιθετικά επειδή τον κριτίκαρες λίγο άκομψα στην αρχή.
Για να τελειώνω κι εγώ εδώ όλοι έχουμε παρακολουθήσει τα κείμενα που παραθέτει ο Libra και πιστεύω έχουν δυσκολία στο να διαβαστούν.Του αναγνωρίζω όμως ότι ποτέ δεν προσέβαλλε κανέναν έως τώρα.Από την άλλη ο Che είναι κλασική φιγούρα εδώ μέσα με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και με κόσμιο γενικά ύφος.Το μόνο που του προσάπτω είναι τα κείμενα για τον Lucas!!!
Άντε ακόμη δε βγήκε τίποτα???Ούτε ένα σάιτ???
Che τα διάβασα όλα απλά σου απάντησε επιθετικά επειδή τον κριτίκαρες λίγο άκομψα στην αρχή.
Για να τελειώνω κι εγώ εδώ όλοι έχουμε παρακολουθήσει τα κείμενα που παραθέτει ο Libra και πιστεύω έχουν δυσκολία στο να διαβαστούν.Του αναγνωρίζω όμως ότι ποτέ δεν προσέβαλλε κανέναν έως τώρα.Από την άλλη ο Che είναι κλασική φιγούρα εδώ μέσα με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και με κόσμιο γενικά ύφος.Το μόνο που του προσάπτω είναι τα κείμενα για τον Lucas!!!
- ΑποστόληςΑ
Eden Hazard
Αυτόν θελω!
Και 10ρι και εξτρέμ και εκτελεστής και ασιστέμπορας!
Αυτόν θελω!
- Kostas_Peraia4
Tραγικη χρονια εκανε φετος.Πολυ ασχημα νουμερα.Μπορεις να βρεις καλυτερο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Eden Hazard
Αυτόν θελω!
Τα νούμερα δε λένε όλη την αλήθεια, ήταν πολύ χειρότερος από ότι συνιστούν
makispaspartou έγραψε:Νομίζω ότι ο Libra στον Che απαντούσε αλλά το έγραψε σε λάθος σημείο.Όπως και να έχει είναι άκομψο να χαρακτηρίζεις κάποιον αγράμματο και δικαίως ban-αρίστηκε.
Για να τελειώνω κι εγώ εδώ όλοι έχουμε παρακολουθήσει τα κείμενα που παραθέτει ο Libra και πιστεύω έχουν δυσκολία στο να διαβαστούν.Του αναγνωρίζω όμως ότι ποτέ δεν προσέβαλλε κανέναν έως τώρα.Από την άλλη ο Che είναι κλασική φιγούρα εδώ μέσα με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και με κόσμιο γενικά ύφος.Το μόνο που του προσάπτω είναι τα κείμενα για τον Lucas!!!![]()
![]()
![]()
Ρε συ προχθές εδω τον ανεβωκατεβαζαν παπατζη για κυβρακιδη βαν ντέρ φαρ και πόσους άλλους και δεν είπε τιποτα εγω σημερα του ειπα οτι ο Φακ δεν ειναι εξτρέμ εντάξει κάπως άκομψα το παραδέχομαι αλλα αυτος μου την έπεσε αμέσως και επι μια ωρα έγραφε ποσά πτυχία εχει ποσά βγάζει και ολα αυτά σε σχέση με μένα που δε με νοιάζει γιατι δεν γραφω εδω με βάση του τι βγάζω και το ποσά πτυχία εχω
Ηρεμεί κάπως η κατάσταση και ξανά αρχίζει κι ολα αυτά επειδή ο Φακ δεν ειναι εξτρεμ
Τέλος πάντων εγω θελω το Βαρέλα και τον κολομβιανό δανεικό απ την πόρτο απ ολα όσα ακουστηκαν
-
Μπαρκαρούτσος
- ilovegame27
Ο Che με κάλυψε!
Kosta κανόνισε σου έχουμε εμπιστοσύνη!
Τον Thorgan Hazard τον ειχα παρακολουθήσει όταν έκανε παπάδες με την Ζουλτε Βαρεγκεμ
Τον Thorgan Hazard τον ειχα παρακολουθήσει όταν έκανε παπάδες με την Ζουλτε Βαρεγκεμ
- Kostas_Peraia4
Θα κανω οτι μπορω.Απλα για τον Boyko δεν ειμαι σιγουρος οτι τον θελωilovegame27 έγραψε:Ο Che με κάλυψε!
24+ κατι ψιλαsimba έγραψε:48 ωρες?MANIAKOS έγραψε:Τρίτη Θα χουμε νεα πιστευω