Γιατι αποκλειστικα εγω?ilovegame27 έγραψε:Και εγώ που μπήκα πριν από λίγο και περίμενα να διαβάζω ότι έκλεισε τελικά ο Βαρέλα?
Kosta πρέπει να κλείσεις τον Πορτογάλο αμυντικό και τον Ουκρανό γκολκίπερ

Γιατι αποκλειστικα εγω?ilovegame27 έγραψε:Και εγώ που μπήκα πριν από λίγο και περίμενα να διαβάζω ότι έκλεισε τελικά ο Βαρέλα?
Rizla έγραψε:Βρειτε εναν Αζαρ εκει στην ΠΑΕ! Ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Αν κλείσουν αυτοί οι δυο ειναι πουλεν σου δικαιωματικάKostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι αποκλειστικα εγω?ilovegame27 έγραψε:Και εγώ που μπήκα πριν από λίγο και περίμενα να διαβάζω ότι έκλεισε τελικά ο Βαρέλα?
Και ο τζουτζακ μας κανει..Rizla έγραψε:Βρειτε εναν Αζαρ εκει στην ΠΑΕ! Ξυπνατεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Tραγικη χρονια εκανε φετος.Πολυ ασχημα νουμερα.Μπορεις να βρεις καλυτερο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Eden Hazard
Αυτόν θελω!
Και 10ρι και εξτρέμ και εκτελεστής και ασιστέμπορας!
makispaspartou έγραψε:Νομίζω ότι ο Libra στον Che απαντούσε αλλά το έγραψε σε λάθος σημείο.Όπως και να έχει είναι άκομψο να χαρακτηρίζεις κάποιον αγράμματο και δικαίως ban-αρίστηκε.
Che τα διάβασα όλα απλά σου απάντησε επιθετικά επειδή τον κριτίκαρες λίγο άκομψα στην αρχή.
Για να τελειώνω κι εγώ εδώ όλοι έχουμε παρακολουθήσει τα κείμενα που παραθέτει ο Libra και πιστεύω έχουν δυσκολία στο να διαβαστούν.Του αναγνωρίζω όμως ότι ποτέ δεν προσέβαλλε κανέναν έως τώρα.Από την άλλη ο Che είναι κλασική φιγούρα εδώ μέσα με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και με κόσμιο γενικά ύφος.Το μόνο που του προσάπτω είναι τα κείμενα για τον Lucas!!!![]()
![]()
![]()
Άντε ακόμη δε βγήκε τίποτα???Ούτε ένα σάιτ???
Θα κανω οτι μπορω.Απλα για τον Boyko δεν ειμαι σιγουρος οτι τον θελωilovegame27 έγραψε:Ο Che με κάλυψε!
Kosta κανόνισε σου έχουμε εμπιστοσύνη!
Τον Thorgan Hazard τον ειχα παρακολουθήσει όταν έκανε παπάδες με την Ζουλτε Βαρεγκεμ
24+ κατι ψιλαsimba έγραψε:48 ωρες?MANIAKOS έγραψε:Τρίτη Θα χουμε νεα πιστευω